Sustenabilitate

Modelarea viitorului, asumarea responsabilității

Sustenabilitatea ne privește pe toți

‘first in intralogistics’ – sloganul STILL reprezintă un angajament clar față de clienții săi: și anume, să le ofere soluții de vârf în industrie, care să fie întotdeauna gata de utilizare, să îndeplinească toate cerințele și să depășească așteptările. Acțiunea durabilă a fost întotdeauna o parte integrantă a promisiunii noastre de performanță. Produse ecologice, sigure și ergonomice, medii de lucru atractive și implicare socială activă – aceștia sunt factori competitivi cruciali pentru STILL, care ajută la asigurarea viitorului companiei.

Ne asumăm responsabilitatea

Pentru mediul nostru. Pentru clienții noștri. Pentru generațiile viitoare..

De aceea lucrăm constant la tehnologii inovatoare care produc vehicule de înaltă performanță și protejează în același timp mediul. Suntem convinși că promovarea noilor tehnologii este esențială pentru a obține un impact pozitiv durabil asupra mediului nostru, răspunzând în același timp nevoilor clienților noștri. Accentul se pune pe soluții de economisire a costurilor și a energiei. Prin urmare, tehnologiile noastre inteligente vizează în primul rând reducerea drastică a emisiilor de CO2 și sisteme inteligente de economisire a energiei.

STILL raport de sustenabilitate

Transparență și fapte clare

Nu vorbim doar despre durabilitate, ci o trăim. Și facem asta de mai bine de 100 de ani. Ce înseamnă asta și cum trăim sustenabilitatea la STILL? Vă invităm să vedeți singur. Raportul interactiv de sustenabilitate STILL rezumă toate faptele, cifrele și evoluțiile relevante într-un mod clar, ușor de înțeles și intuitiv. Și pentru că sustenabilitatea este mai mult decât fapte și cifre, conține, de asemenea, povești interesante și exemple practice din lumea STILL care arată clar și ușor de înțeles cum este implementată sustenabilitatea la STILL - atât atunci, cât și acum, într-un mod orientat spre soluții, adecvat și adaptat.

Faceți clic aici pentru a accesa direct raportul de sustenabilitate STILL: https://sustainability.still.eu

STILL raport de sustenabilitate

STILL Sustainability report

Știri STILL


Contribuția noastră

Unsere Philosophie

Ne conservăm mediul înconjurător și acționăm în mod durabil.

Conservarea unui mediu sănătos menține baza existenței noastre, prin o utilizare responsabilă a resurselor naturale. Atunci când dezvoltăm produse noi, luăm în considerare amprenta lor ecologică chiar de la început. Folosim materiale reciclabile și procese de producție ecologice. Ne proiectăm spațiile de lucru ecologice. Ne obligăm furnizorii și partenerii noștri să opereze ecologic.

Sustenabilitate sistemică

STILL lucrează cu un sistem integrat de management pentru securitatea la locul de muncă, sănătatea și protecția mediului, care sunt în mod constant îmbunătățite. STILL este certificat în domeniile managementului calității, managementului mediului, managementului energetic și siguranței în muncă.

Zertifikate

Angajații un factor cheie pentru succes

Suntem mândri că produsele noastre câștigă în mod regulat premii pentru calitatea și inovația lor - totul se datorează spiritului de echipă arătat de angajații noștri dedicați, care oferă tot ce au mai bun pentru clienții noștri în fiecare zi. Promovarea unei culturi corporative pozitive a fost de mult timp o parte integrantă a etosului STILL și este un factor cheie în succesul companiei.

Reciclarea bateriilor Li-Ion

Eficiente, puternice - și acum chiar circulare: STILL face ca tehnologia să fie și mai potrivită pentru viitor.

STILL închide circuitul de reciclare a bateriilor în domeniul intralogisticii: specialistul pionier în soluții intralogistice reciclează bateriile ale sale la sfârșitul ciclului de viață al acestora la fabrica europeană a partenerului său strategic Li-Cycle. Datorită procesului de reciclare inovator al Li-Cycle, care permite o rată de recuperare de până la 95 %, materialele critice pot fi păstrate și utilizate pentru a produce noi celule de baterii. Prin aceasta, STILL deschide calea în ceea ce privește răspunsul la întrebarea cum să se trateze în viitor bateriile la sfârșitul ciclului de viață.

Stivuitoare second hand/recondiționare

Recondiționarea stivuitoarelor uzate economisește resursele și evită risipa și, prin urmare, este un factor important în eforturile STILL de sustenabilitate. La centrele de recondiționare STILL, echipele noastre de experți se ocupă de o evaluare și inspecție atentă a întregului stivuitor.

Inițiativa Blue Competence

Suntem parteneri ai inițiativei Blue Competence. Blue Competence (www.bluecompetence.net) este o inițiativă condusă de VDMA (www.vdma.org), care vizează promovarea sustenabilității în industria ingineriei mecanice și evidențierea soluțiilor durabile în industrie. Prin parteneriatul nostru, ne angajăm să respectăm cele douăsprezece linii directoare de sustenabilitate ale industriei ingineriei mecanice.

Blue Competence