Convoaie industriale

Aprovizionare eficientă în producție cu convoaie industriale

Sistemele de convoaie industriale înseamnă procese suple, flux eficient de materiale, sincronizare precisă și intralogistică cu rol de calmare a traficului. Constau dintr-un echipament de remorcare, remorci (cadre de remorcare) și cărucioare (unități de transport a mărfurilor).

Cadrele convoaielor de la STILL au un sistem brevetat de transport și demontare și, prin urmare, oferă cea mai mare flexibilitate posibilă, confort unic de operare și cea mai mică rezistență la rulare din industrie.

Cu echipamentele electrice de remorcare fiabile de la STILL, convoaiele industriale STILL formează o soluție totală inovatoare pentru aprovizionare în producția suplă.

 • Economisiți bani - Transporturi eficiente, cu economie energetică și mai puțin trafic în depozit
 • Creșterea siguranței - Cele mai bune caracteristici de conducere și securizare automată
 • Flexibilitate maximă - O gamă largă de combinații posibile de cadre și cărucioare
 • Funcționare ergonomică - Sistem brevetat de transport și tractare


Sfaturi pentru alegerea remorcherului potrivit - mingea este terenul dvs.!

 • Înregistrarea stării reale
 • Combinații posibile de elemente de traseu
 • Posibile aplicații ale convoaielor industriale la fața locului
 • Conceptul fluxului de materiale cu convoaie industriale
 • Opțional: Testarea etapelor de automatizare,
  Implementarea proiectului

+40732.220.956

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.
 

Oferta noastră pentru utilizarea convoaielor industriale

Cu sistemul patentat LiftRunner, STILL oferă cel mai bun convoi industrial pentru industria dvs. Experții noștri vă vor sprijini începând de la consultarea inițială cu privire la introducerea transportul automatizat al materialelor cu ajutorul convoaielor industriale.

STILL Liftrunner remorcher cadru remorcher

Sistemul STILL Liftrunner este cel mai bun transportor de tragere din industrie. Sistemul impresionează prin principiul său patentat de transport și demontare, prin cel mai mare confort de funcționare și prin cea mai mică rezistență la rulare.

Sfaturi privind tractarea trenurilor

Un tren de tractare nu necesită doar un vehicul de tractare și o remorcă. Discutați detaliile cu noi.

Trenuri de remorcare automatizate

Soluția de tractare a trenului de remorcare cartografiază automat toate stațiile din fluxul de mărfuri - de la stația de încărcare până la cea de descărcare.

Trenuri regulate personalizate

Sistemul STILL LiftRunner® este pregătit în mod optim pentru fiecare caz în parte și poate fi adaptat la nevoile dumneavoastră specifice.

Sistem de remorcă BaseRunner și RackRunner

Acest duo dinamic asigură un transport optim al mărfurilor: STILL BaseRunner transportă fără efort și în condiții de siguranță în hala de transport încărcături mari, în timp ce STILL RackRunner face ca mutarea încărcăturilor mici și a cutiilor de toate tipurile să fie o joacă de copii.

Cărucioarele noastre

Cărucioarele sunt adevărații transportatori de mărfuri. Acestea sunt elemente independente, mobile, susținute de cadre.


Sistem de remorcare STILL LiftRunner®

Sistemul de remorcare STILL LiftRunner® este ideal pentru manipularea materialelor în fabrică. Combină sistemul brevetat de transport și tractare pentru cărucioare (cadre de rulare) cu confortul unic de operare și cea mai mică rezistență la rulare din industrie. De la echipamentele de remorcare până la cadre (remorci) și cărucioare, toate componentele pot fi combinate liber. Acest lucru vă permite să configurați cel mai potrivit convoi industrial pentru aplicația dvs. individuală.

Rådgivning om slæbetog

Consilierii noștri experți vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.
 

Traseul convoaielor în practică

Pe același subiect


Convoaie industriale în intralogistică

Convoaiele industriale fac parte integrantă din intralogistica modernă. Sunt ajutoare de neînlocuit în producția suplă - permit proiectarea proceselor intralogistice cu un nivel ridicat de eficiență. Soluțiile de convoi industrial de la STILL stabilesc standarde de eficiență. Permit aprovizionarea producției suple. Beneficiați de frecvențe de livrare fiabile și precise în unitățile dvs. de producție.

Fiecare convoi industrial este o soluție personalizată, adică soluțiile noastre sunt la fel de individuale ca universurile de depozitare ale clienților. Numitorul lor comun: vă reduceți volumul de trafic intern, ceea ce vă economisește bani și crește siguranța. Împreună dezvoltăm un concept care se potrivește perfect cerințelor aprovizionării în producția dvs. și care îndeplinește cele mai înalte cerințe. Dacă doriți, putem chiar să automatizăm pașii individuali ai procesului sau întregul traseu. În plus, oferim echipamente de tractare inovatoare bazate pe peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor electrice de tractare. Bazați-vă pe o soluție inovatoare, personalizată și cu eficiența costurilor.

Cunoștințele tehnice de specialitate și experiența sunt factori esențiali pentru succesul proiectului de convoi industrial - manual sau automat.
Pentru dezvoltarea durabilă a logisticii în producție, aveți nevoie de o viziune holistică și de o rețea puternică de cunoștințe de specialitate. De aceea STILL este partenerul ideal pentru soluții de convoaie industriale și automatizarea convoaielor industriale.