Stivuitoare pentru culoare înguste

Stivuitoare pentru rafturi înalte și preparatoare de comenzi verticale - la fel de individuale ca și depozitul dvs. cu rafturi înalte

Depozitarea și prepararea comenzilor în spații închise
Rafturile cu module înalte cu culoare foarte înguste reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de organizare a unui depozit în ceea ce privește utilizarea volumului. O soluție cu culoare înguste utilizează optim spațiul de depozitare existent și, în multe cazuri, economisiți renunțând la extinderi costisitoare. În comparație cu depozitele convenționale cu culoare largi, beneficiați de cu până la 45% mai mult spațiu de depozitare a paleților.

Sigur și eficient: Depozitarea și recuperarea pe culoare cu o lățime de numai 1.080 mm și până la 18 metri deasupra podelei necesită un nivel ridicat de precizie și concentrare. Prin urmare, sistemele inteligente de asistență, control și siguranță sprijină operatorul și fac soluțiile STILL pentru culoare înguste foarte sigure și extra eficiente.

Planificarea noastră, succesul dvs. Cum nu există două depozite cu module înalte la fel, STILL este partenerul puternic, de partea dvs., pentru planificare și implementare, chiar de la început: împreună creăm un concept de flux de mărfuri și de informații adaptat nevoilor dvs. Vă sprijinim în alegerea sistemelor potrivite de rafturi și configurăm fiecare stivuitor de culoare înguste sau preparator vertical de comenzi în mod optim pentru profilul dvs. de aplicație. Păstrăm întotdeauna în minte factorii de eficiență, ergonomie, siguranță și performanță.

Dotări suplimentare inteligente: Prin integrarea stivuitoarelor de culoare înguste și a preparatoarelor verticale de la STILL în software-ul dvs. existent de gestionare a depozitului (WMS) sau în unul furnizat de noi, flota dvs. este ghidată optim prin depozit. Și mai bine, puteți opta pentru următorul nivel de eficiență prin automatizarea depozitului cu culoare înguste. În acest fel, obțineți cea mai mare fiabilitate și transparență posibilă a proceselor pentru fluxul dvs. de mărfuri.

 • Maximum de eficiență – Combinație de culoare înguste și înălțimi de lucru de până la 18 metri
 • Capacitate mare de manipulare și performanță – Acces direct la paleți, împreună cu tehnologie inovatoare și sisteme inteligente de asistență
 • Lucru sigur și ergonomic – Concepte de cabină spațioase și individuale și sisteme de siguranță fiabile
 • Cea mai mare fiabilitate a proceselor – Integrate în sistemele de gestionare a depozitelor sau complet automatizate
 • Modularitate până la cel mai mic șurub – Configurații de echipamente potrivite pentru fiecare aplicație

Sfaturi privind stivuitoarele pentru culoare înguste

 • Înregistrarea stării reale
 • Analiza provocărilor logistice
 • Dezvoltarea depozitului cu module înalte și a conceptului de echipamente
 • Opțional: Examinarea potențialelor de automatizare sau planificarea holistică a depozitului

Consilierii noștri experți vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări.

+40 372 220 956

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.
 

Stivuitoare pentru culoare înguste de la STILL

Ce este important pentru dvs.? Vehiculul potrivit pentru aplicația dumneavoastră:
Baterie Li-Ion
Grad de automatizare
Toate
Classic Line Stivuitoarele STILL Classic Line sunt ideale pentru operațiuni ușoare în regim de lucru într-un singur schimb. Stivuitoarele Classic Line au variante de echipare standardizate și sunt disponibile rapid.
Xcellence Line Stivuitoarele STILL Xcellence Line sunt ideale pentru toate aplicațiile, în special în cazul operațiunilor cu mai multe schimburi. Stivuitoarele Xcellence Line sunt configurate individual în funcție de cerințele dumneavoastră și sunt integrate cu precizie în procesele dumneavoastră intralogistice.

Avantajele stivuitoarelor STILL pentru culoare înguste

Eficiență și siguranță maxime prin sisteme de asistență

 • Active Floor Compensation (AFC) compensează în timp real denivelările suprafeței de rulare pentru eficiență maximă
 • Active Load Stabilisation (ALS) reduce vibrațiile catargului și crește performanța de manipulare cu
 • până la 5 procente
 • STILL Optispeed - optimizarea performanței de deplasare și a stivuitorului în funcție de greutate și înălțimea de ridicare pentru un rulaj maxim de mărfuri

Excelență în procese prin automatizare

 • iGo pilot navigation: Ghidare semiautomată a deplasării și a furcii către o destinație definită
 • iGo pilot safety: Până la 15 funcții de siguranță pentru reacție automată la punctele de pericol
 • iGo systems: Transport fără operator - cu kituri standardizate de automatizare de la echipamente de serie la AGV (*Vehicul ghidat automat)

Cea mai mare disponibilitate prin tehnologia bateriilor Li-Ion

 • Permite încărcări intermediare, timpi scurți de încărcare
 • Mai multă putere cu un consum mai mic de energie
 • Tehnologie de baterii fără întreținere și durată de viață dublă

Stivuitoare pentru culoare înguste în practică

Sfaturi privind camioanele cu culoar îngust

Consilierii noștri experți vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Descărcări stivuitoare pentru culoare înguste

 • Broșură stivuitor pentru culoare înguste (en) PDF, 10 MB Descărcați
 • Ghid al stivuitoarelor pentru culoare înguste (en) PDF, 2 MB Descărcați
 • Ghid de depozitare pentru stivuitoare pentru culoare înguste (en) PDF, 7 MB Descărcați
 • Fișă tehnică de date iGo pilot PDF, 1 MB Descărcați

Stivuitoare pentru culoare înguste de la STILL

Individualitate și funcționalitate pentru cele mai înalte cerințe: cu stivuitoarele pentru culoare înguste STILL MX-X (cu loc pentru operator) și NXV GX-X (cu operator pedestru) și cu preparatoarele de comenzi verticale PXV, puteți obține performanțe maxime în cele mai mici spații. În timpul funcționării, ergonomia bine gândită și operarea ușoară susțin performanța angajaților. Service-ul nostru competent asigură disponibilitatea completă a flotei și a sistemelor mobile asociate cu protecția personalului în orice moment.

Stivuitor pentru culoare înguste cu operator la bord - MX-X

Perfecțiune în performanță și confort.

Stabilește standarde pentru depozitare și preluare și selectarea comenzilor la înălțimi mari. Capacitățile de încărcare de până la 1,5 tone, înălțimile de preluare și depozitare de până la 18 metri și vitezele maxime de 14 km/oră sunt doar câteva aspecte ale performanțelor enorme de manipulare care pot fi obținute cu STILL MX-X (operator la bord). Active Load Stabilisationi (ALS) reduce vibrațiile catargului și crește performanța de manipulare cu până la 5 procente, în timp ce Active Floor Compensation (AFC) garantează viteze maxime chiar și pe teren denivelat. Cabina spațioasă și versatilă, comenzile intuitive și vizibilitatea excelentă și accesul la încărcătură oferă un confort unic de operare.

Preparator de comenzi vertical PXV

Noua dimensiune a preparării comenzilor

Este regele preparării comenzilor și impresionează prin manipularea excepțională a mărfurilor și înălțimile maxime la care ajunge, precum și un nivel cu totul nou de siguranță și ergonomie. Fie că este vorba de depozite cu culoare largi sau înguste, niciun alt preparator de comenzi nu utilizează spațiul și timpul la fel de inteligent ca preparatorul vertical PXV. Cu o înălțime de preparare a comenzilor de 14,5 metri, varianta „mare” - care are o capacitate de încărcare de 1,200 kg - poate ajunge chiar și la cele mai înalte rafturi. Între timp, fratele său mai mic poate lucra la înălțimi de până la 7,8 metri, cu o capacitate de încărcare de 1.000 kg. În ambele versiuni, deplasările ușoare de tranziție a catargului nu numai că asigură o muncă confortabilă, ci și o manipulare impresionantă a mărfurilor.

Stivuitor pentru culoare înguste NXV

Lucrați aproape de sol pe culoare înguste

Culoare înguste, rafturi înalte, mărfuri grele, spațiu mic? Dacă reflectă cerințele dvs., atunci răspunsul are exact trei litere: NXV. Stivuitorul pentru culoare înguste este partenerul ideal pentru compactarea eficientă a spațiului în depozitele mici. Datorită dimensiunilor compacte și a împingerii pivotante rotative sau a furcii telescopice, nu are nevoie de mult spațiu la sol și se simte în largul lui chiar și pe culoarele înguste. La înălțime, pe de altă parte, NXV are nevoie de destul de puțin spațiu. Până la 13,8 metri, mai precis - pentru depozitare și recuperare rapidă și fiabilă.