Sisteme de rafturi Sisteme cu cărucior automat pentru paleți STILL

Depozitarea automată simplificată

  • Utilizarea maximă a volumului de depozitare
  • Economie de timp datorită utilizării simultane a cărucioarelor și echipamentelor industriale și a depozitării și recuperării semi-automate
  • Flexibilitate mai mare comparativ cu sistemele de depozitare compacte clasice, cum ar fi rafturile drive-in: pot fi încărcate mai multe niveluri de raft.
  • Performanță mai mare de manipulare: depozitare și extragere semi-automată: LiFo (Last-in-First-out/Ultimul intrat, Primul ieșit) și FiFo (First-in-First-out/Primul intrat, Primul ieșit) posibil
  • Transport atent al mărfurilor

Doriți să aveți un spațiu de depozitare utilizat la capacitate maximă și viteze mari de manipulare? Soluția ideală o reprezintă sistemele cu cărucior automat pentru paleți de la STILL. Pentru o utilizare optimă a spațiul dvs., vă oferim combinația perfectă între un sistem de rafturi STILL pentru depozitare cu înaltă densitate și căruciorul nostru inteligent pentru paleți.

Sistemul cu cărucior de depozitare cu înaltă densitate permite depozitarea și preluarea semi-automată a mărfurilor de pe transportoare.

Căruciorul pentru paleți de la STILL este o tehnologie inteligentă bazată pe rafturile noastre drive-in şi deplasează automat paleţii de-a lungul canalului. Căruciorul pentru paleți deplasează marfa de-a lungul canalului și depozitează paletul pe raft.

Sistemul permite încărcarea independentă a mai multor canale.

Rețineți: timpul și spațiul de depozitare înseamnă bani.

Optimizați utilizarea spațiului existent cu un sistem de rafturi cu cărucior, chiar dacă trebuie să depozitați o varietate de produse.

Stivuitorul și căruciorul lucrează împreună mână în mână.

Acest principiu este în aceeași măsură simplu și eficient. Stivuitorul lasă paletul la intrarea canalului. Paletul este apoi preluat de cărucior și este deplasat automat la capătul canalului sau la următorul spațiu de depozitare disponibil. Paleții sunt așezați cu atenție pe traversele suport și căruciorul se întoarce la intrarea canalului pentru a ridica următorul palet.

Convenabil: căruciorul detectează automat capătul unui canal.

Pe lângă economia de timp considerabilă, căruciorul pentru paleți de la STILL creşte nivelul de siguranţă în depozit, pentru că stivuitorul cu contragreutate nu trebuie să pătrundă în canal, iar mărfurile transportate sunt manipulate foarte atent în comparație cu depozitarea în bloc. Căruciorul pentru paleți de la STILL este dotat ca standard cu un sistem mobil de protecţie a pietonilor care asigură exploatarea acestuia în condiții de siguranță.

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Sisteme cu cărucior automat pentru paleți STILL

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Designul sistemului cu cărucior automat pentru paleți STILL

Sistemul cu cărucior automat pentru paleți STILL este practic identic cu un sistem de rafturi drive-in. Cu diferența că echipamentele nu se deplasează în raft și că fiecare nivel este accesibil individual. Paleții sunt depozitați direct în partea din față a raftului și mutați în interiorul raftului cu un cărucior pentru paleți.


Sisteme cu cărucior automat pentru paleți - componente

Suport raft

Suporturile pentru rafturi sunt componente de bază ale raftului și sunt realizate din profile speciale din oțel cu grosimi diferite, în funcție de greutatea încărcăturii preconizate în interiorul canalului. Două console sunt fixate cu șuruburi pe profiluri pentru a forma un suport. Suporturile raftului sunt bine fixate pe podea.

Grindă longitudinală

Coloanele rafturilor sunt conectate longitudinal prin grinzi longitudinale pentru a adăuga stabilitate raftului. Nu există grinzi longitudinale pe capetele de depozitare și extragere pentru a asigura transferul lin al paleților în canal.

Șină de susținere

Șinele de susținere din raftul cu cărucior sunt montate pe suport și îndeplinesc două funcții: susțin paleții, iar căruciorul de sub paleți se deplasează, de asemenea, de-a lungul șinei. În fiecare canal, înălțimea de montare poate fi adaptată individual în trepte de 50 mm. Deoarece șinele sunt pur și simplu agățate de suporturile pentru fiecare canal, este foarte ușor să modificați sistemul, dacă este necesar.

Cală roată

Cala roții din fața raftului ajută la oprirea echipamentului de alimentare la o distanță definită în fața raftului. Acest lucru previne deteriorarea raftului.

Cărucior automat pentru paleți

Sarcina căruciorului este de a depozita și prelua în mod semi-automat paleții din raft. Dimensiunile căruciorului utilizat trebuie să corespundă dimensiunilor încărcăturii deplasate. Vă oferim soluții pentru europaleți, paleți industriali și tipuri selectate de paleți pentru produse chimice. Viteza de transport a cărucioarelor este de la 0,9 la 1,1 m/s. Cărucioarele nu sunt doar agile, ci și extrem de puternice. Cu o capacitate de încărcare maximă de 1 500 kg, acestea depozitează, de asemenea, suporturi (paleți, containere, cutii) cu mărfuri grele, rapid și sigur. Vorbind despre siguranță: pentru a asigura o funcționare în condiții de siguranță, paletul nu trebuie să se îndoaie cu mai mult de 10 cm în centrul său. Nivelurile ridicate de siguranță sunt garantate de scanerul de protecție personală, care este montat ca dotare standard la fiecare cărucior.

Centrarea paleților

Echipamentul de centrare a paleților permite amplasarea paletului cu precizie în raft. Cu echipamentul de centrare a paleților este ușor să amplasați paletul exact în centru, între șine.

Platforma de recuperare

Platforma de recuperare este utilizată pentru a recupera în siguranță un cărucior sau o încărcătură din raft. Platforma de recuperare este operată manual. Permite echipelor de recuperare să se deplaseze pe canal pentru a se apropia de un cărucior defect. Căruciorul defect poate fi remorcat din canal cu un cârlig.

Protecții laterale

Protecțiile laterale sunt montate pe partea laterală a raftului pentru a împiedica accesul prin lateral în timpul funcționării. Acest lucru previne accidentele.


Cumpărarea de sisteme cu cărucior automat pentru paleți

Un depozit planificat pentru eficiență garantează o fezabilitate economică ridicată. Beneficiați de consultanță profesională cu experții noștri STILL chiar de la începutul planificării depozitului. Înainte de a vă hotărî ce să cumpărați, vă asistăm în fiecare aspect - de la verificarea proiectului depozitului dvs. până la discutarea fluxurilor de lucru planificate. Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegeți STILL atunci când cumpărați un sistem cu cărucior automat pentru paleți:

  • Mulți ani de experiență: aproape de clienții noștri de peste 95 de ani.
  • Parteneriat pe care vă puteți baza.
  • Conceptul holistic premium - de la consultanță la service.
  • Întotdeauna aproape de dvs.: 14 sucursale, 37 sucursale de închiriere & 800 de tehnicieni de service numai în Germania.
  • O echipă de instalare instruită asigură asamblarea corectă a sistemului dvs. cu cărucior automat pentru paleți.