Availability. Reliability. Speed.

Disponibilitate. Fiabilitate. Viteză.

STILL Service

Căutare
Subiect
Titlu*

Puteți conta pe noi

Măsurăm tot ceea ce facem pentru satisfacția clienților noștri. Când vine vorba de disponibilitatea intralogisticii dvs., nu există compromisuri.

Disponibilitate

Disponibilitate

Echipa dvs. dedicată STILL, formată dintr-un manager regional și tehnicieni de service, este disponibilă non-stop și - datorită unei rețele de servicii extinse - există întotdeauna cineva în apropiere.

Fiabilitate

Fiabilitate

Experiența noastră tehnică, calitatea ridicată și disponibilitatea STILL Original Parts®, precum și parteneriatele noastre internaționale cu furnizorii de piese, garantează de fiecare dată un service fără probleme și de succes.

Viteză

Viteză

Răspundem imediat la orice solicitare. Procesele noastre de reparații și întreținere standardizate, dirijate digital și planificate optim, precum și livrarea în timpul nopții a pieselor de schimb, ne permit să menținem timpii de nefuncționare la un minim absolut.

Consultanță de specialitate

Consultanță de specialitate

Nu-i scapă nimic unui tehnician de service STILL. Cu pregătire de specialitate care le permite să obțină o imagine de ansamblu completă a sistemului dvs., pot identifica instantaneu unde și cum ar putea fi îmbunătățite utilajele și facilitățile depozitului.


Serviciile noastre dintr-o privire

O gamă de service perfect adaptate pentru a se potrivi activităților și aplicațiilor dvs. - de la comenzi de reparații până la contracte de service complet.

Linie telefonică de asistență

Linia dvs. directă către experții noștri

Nu ați reușit să găsiți ceea ce căutați?

Consultanții noștri de specialitate vă stau la dispoziție în orice moment pentru a răspunde întrebărilor dvs. privind portofoliul nostru de servicii.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.
 

Service digitale

Dezvoltăm continuu și mai mult produsele și soluțiile noastre și lucrăm neobosit pentru a propulsa serviciile noastre digitale. Cu mii de clienți care beneficiază deja de managementul flotei STILL, „generația neXXt” va fi în curând pregătită pentru lansare. Viitorul este digital - rămâneți aproape.


Studii de caz clienți


Fiabilitate

La fel ca în cazul fiecărui produs STILL, service-ul nostru este, de asemenea, foarte rentabil pentru dvs. Simplu de utilizat, puternice, fiabile, versatile și simplu de conectat la rețea cu sisteme digitale - soluțiile noastre utilizează cât mai puțin valoroasele dvs. resurse economice și umane. De aceea, soluțiile STILL sunt cheia succesului dvs. economic. Pur și simplu eficient.

Test

Satisfacția dumneavoastră

Vrem să ne asigurăm că STILL Service vă aduce un mare beneficiu. Credem cu tărie că singura modalitate de a vă câștiga încrederea este să ascultăm cu atenție, să vă înțelegem cerințele și să îndeplinim aceste cerințe cu fiabilitate absolută. Numai dvs. puteți judeca dacă reușim sau nu să facem acest lucru. De aceea, solicităm de la mai mult de 10.000 de clienți ai serviciilor noastre în fiecare an feedback cu privire la cât de mulțumiți sunt de serviciile noastre și analizăm rezultatele pentru a vedea cum ne putem îmbunătăți serviciile. Rata de satisfacție de 97%* confirmă că ne descurcăm bine, motivându-ne totodată să continuăm să ne dezvoltăm serviciile în parteneriat cu dvs.


Descărcări


Contactați-ne

Experții noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a răspunde întrebărilor dvs. privind portofoliul nostru

Completați formularul

Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Sunați un consultant

Linia dvs. directă către experții noștri

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.