Sisteme de rafturi pentru intralogistică

Rafturi industriale pentru fiecare aplicație

Unde intră în joc diversitatea produselor. Sistemele de rafturi reprezintă o piatră de temelie decisivă pentru o logistică eficientă a depozitelor. Un depozit optim planificat este un factor-cheie pentru o eficiență economică ridicată.

Ca furnizor de soluții complete în domeniul rafturilor industriale, STILL oferă un portofoliu cuprinzător de produse, de la sisteme de rafturi statice, cum ar fi rafturi pentru paleți, drive-in sau rafturi în consolă, până la sisteme dinamice de rafturi, de ex. rafturi „live” și rafturi mobile și sisteme de platforme. Când vorbim de sistemele de rafturi de depozitare, spunem întotdeauna: „Nu se potrivește peste tot aceeași soluție”. În planificarea unui sistem de rafturi sunt multe variabile diferite de luat în considerare, cum ar fi zona de depozitare, lanțul de aprovizionare, echipamentele disponibile de manipulare a materialelor, fluxurile de proces actuale și viitoare și mărfurile în sine.

Dacă se schimbă doar una dintre variabile, soluția ideală de rafturi va fi complet diferită. Vom lucra împreună pentru a dezvolta un sistem de rafturi care să depoziteze în siguranță diferite mărfuri, să utilizeze cât mai bine spațiul și zona de depozitare, să asigure procese rapide de depozitare și recuperare sau să ofere opțiuni de automatizare a depozitului.


 • Consultanță pentru rafturi în combinație cu vehicule
 • Ofertă holistică de la planificarea depozitului până la asamblare
 • Conceperea proceselor logistice, de ex. procese de picking
 • Soluții automate de depozitare
 • Siguranță garantată și inspecție anuală la rafturi

Consultanță pentru rafturi industriale și planificarea depozitelor

Primul pas este alegerea sistemului potrivit de rafturi. Cu sfatul competent al specialiștilor noștri, vă însoțim de la planificarea până la instalarea sistemelor individuale de rafturi.

Contactul dumneavoastră direct cu experții noștri în rafturi:

Consultantul STILL

Găsiți suportul perfect în doar 2 minute:

Ce stocați în principal?

Aveți nevoie de un depozit deosebit de compact, cu înălțimi mari de depozitare, pentru a utiliza un spațiu relativ mic?

Trebuie să aveți acces la fiecare palet în orice moment?

Cum vă organizați gestionarea mărfurilor?

Bună ziua,
Aș dori mai multe informații despre sistemele de rafturi STILL.

Sunt interesat în

Aștept cu nerăbdare un răspuns rapid!

Multe salutări

Bună ziua,
Aș dori mai multe informații despre sistemele de rafturi STILL.

Sunt interesat în

Aștept cu nerăbdare un răspuns rapid!

Multe salutăriDescărcări rafturi industriale STILL

 • Broșură Sisteme de rafturi (EN) PDF, 2 MB Descărcați
 • Ghid depozite - Ghid pentru depozite cu culoare înguste (en) PDF, 7 MB Descărcați


Rafturi industriale în practică


Bine poziționate împreună

 • Vă oferim consultanță cu privire la selectarea sistemelor adecvate de rafturi. Planificăm după examinarea condițiilor de depozitare, a structurii articolelor și a proceselor de selectare.
 • Combinăm rafturile cu soluțiile potrivite de utilaje și automatizări.
 • Luăm în considerare standardele și reglementările de siguranță aplicabile la nivel regional în timpul planificării.
 • Asamblăm cu echipe de asamblare special instruite.
 • Verificăm anual siguranța sistemelor de rafturi cu ajutorul inspecției prevăzute de lege (din EN 15635).

Consultanță și planificare în depozite

Experții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări.

+40372.220.956

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Rafturi industriale de la STILL

Logistica depozitului dvs. este la fel de bună ca fiecare componentă individuală a depozitului. Este motivul pentru care selectarea rafturilor industriale adecvate este de o importanță deosebită. Indiferent de cerințele specifice ale industriei, vă confruntați întotdeauna cu provocarea de a depozita în siguranță o gamă de bunuri diferite, de a utiliza optim spațiul din depozit și de a asigura procese rapide de depozitare și selectare.

Ca furnizor de soluții complete, STILL are o gamă cuprinzătoare de sisteme de rafturi sigure și solide, de la rafturi industriale cu acces individual sau pe loturi, rafturi pentru produse lungi, cum ar fi rafturile în consolă sau sistemele de depozitat piese mici - toate incluzând accesorii extensive și asamblare. STILL vă sprijină în alegerea sistemului de rafturi și vă consiliază cu privire la selectarea utilajelor de depozitare adecvate sau cu privire la opțiunile de depozitare automată. Preluăm date-cheie din depozit, sistemul anterior de rafturi (dacă există), fluxurile de proces actuale și viitoare pentru a dezvolta un concept personalizat de rafturi.

În sistemele de rafturi de înaltă densitate, viteza de manipulare poate fi crescută semnificativ cu navete pentru paleți. Sistemul inteligent permite stocarea și preluarea semiautomată a unităților de transport al mărfurilor. În acest scop, un stivuitor livrează paletul la capătul unui nivel de rafturi. Acolo, naveta controlată prin radio ridică automat paletul, îl mută pe adâncimea raftului și îl așează ușor la capătul canalului.