Sisteme de rafturi Rafturi Cantilever

Făcute exact pentru cerințele dvs.

  • Depozitare ordonată și clar aranjată a mărfurilor voluminoase și lungi
  • Utilizarea optimă a spațiului de depozitare și a înălțimii clădirii
  • Acces optim și direct la mărfuri
  • Conceput pentru utilizare în exterior cu panouri de acoperiș și perete disponibile
  • Potrivit pentru mărfuri ușoare și mărfuri foarte grele

Doriți să depozitați în primul rând produse lungi și produse voluminoase, de ex. țevi, plăci, scânduri și bare? Dacă da, este esențial să vă uitați cu atenție la rafturile tip Cantilever de la STILL. Datorită designului său, acest tip de raft oferă posibilitatea de a depozita ordonat mărfuri de diferite dimensiuni.

Doriți informații suplimentare?

Echipa noastră de servicii pentru clienți este disponibilă pentru a răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le aveți cu privire la rafturile tip Cantilever.

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi Cantilever

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Structura unui raft Cantilever

Raftul Cantilever este format din suporturi pentru raft și console. Suportul pentru raft este format din suport în sine, baza suportului, conectori longitudinali și cel puțin o traversă diagonală. Consolele sunt fixate cu șuruburi pe suportul raftului.


Rafturi tip Cantilever - componente

Suport raft cu bază pentru picior

Componenta principală a raftului Cantilever este suportul pentru raft cu o singură față sau cu două fețe, cu o bază pentru suport. Este ancorat de podea. Dimensiunea și designul depind de sarcina necesară și de cerințele statice. Perforările găurilor pentru montarea consolelor se extind până la nivelul superior de depozitare. Distanța standard pentru înălțime este de 100 mm și servește la reglarea ușoară a înălțimii raftului. Alte distanțe sunt posibile la cerere.

Console

Consolele sunt fixate cu șuruburi pe suportul raftului. Construcția consolelor depinde de sarcină. Cu cât profilul este mai mare, cu atât este mai mare capacitatea portantă posibilă.

Traversă diagonală

Pentru fiecare raft este necesară cel puțin o traversă diagonală cu piulițe de strângere. Pentru sarcini normale, această traversă este suficientă pe fiecare al cincilea sau al șaselea compartiment.

Conectori longitudinali

Conectorii longitudinali acționează ca distanțieri între suporturi. Lungimea conectorilor longitudinali este determinată de tipul de produs depozitat.


Rafturi tip Cantilever - accesorii principale

Rotunjirea bazei

Rotunjirea are scopul de a proteja personalul (tibiile, de exemplu, sunt protejate de aceasta) și anvelopele stivuitorului.

Dispozitive pentru prevenirea rostogolirii

Dispozitivele pentru prevenirea rostogolirii sunt importante pentru menținerea în siguranță a produselor rotunde pe console. Dispozitivele pentru prevenirea rostogolirii pot fi furnizate în diferite versiuni și înălțimi. 

Brațe de legătură

Rafturile Cantilever sunt concepute pentru depozitarea produselor lungi. Brațele de legătură sunt elemente care sunt înșurubate între console, permițând depozitarea paleților.

Capacul raftului

Pentru ca utilizarea raftului să fie mai flexibilă, vă oferim diverse versiuni ale capacului raftului. Capacele sunt fie așezate numai pe console, fie sunt așezate pe brațele de legătură montate între console. Capacele pot să fie plăci aglomerate, grătare sau grilaje.

Etichetarea pentru depozitare

Două aspecte importante trebuie luate în considerare pentru a furniza etichetarea orientată către client: poziția etichetelor și numerotarea poziției raftului.

Poziția etichetelor

Etichetele de pe raft nu sunt întotdeauna ușor vizibile. Pentru a asigura o vizibilitate bună, vă ajutăm cu suporturile de etichete concepute anume pentru rafturi.

Numerotarea poziției raftului

În special dacă depozitați bare, țevi, plăci etc. în depozitul dvs., este important să aveți o imagine de ansamblu. Vă oferim o numerotare corectă pentru a satisface cerințele dvs. individuale.

Protecții la intrare și șină de ghidare

Dacă este necesar, șina de ghidare oferă echipamentelor industriale ghidare laterală. Protecția de intrare poate fi utilizată numai în combinație cu șina de ghidare pentru a permite echipamentului să intre lin pe culoar.

Bară de protecție

Bara de protecție este disponibilă în formă de L sau în formă de U pentru a proteja două sau trei laturi. Este montată pe suportul exterior al raftului fiecărui culoar. (conform cerințelor BGR 234 din Germania, înălțimea trebuie să fie minimum 300 mm)


Rafturi tip Cantilever - parametri importanți de planificare

Când se vorbește despre rafturile Cantilever, se face deseori referire la distanța axială. Distanța axială este măsurată de la centru la centru a două console. Partea din produsul cu lungime mare care ajunge pe ultima consolă este limitată la jumătate din distanța axială. La o distanță axială dată de 1000 mm, aceasta înseamnă că surplusul de lungime maxim admis este de 500 mm.


Cumpărarea de rafturi tip Cantilever

Un depozit planificat pentru eficiență garantează o fezabilitate economică ridicată. Beneficiați de consultanță profesională cu experții noștri STILL chiar de la începutul planificării depozitului. Înainte de a vă hotărî ce să cumpărați, vă asistăm în fiecare aspect - de la verificarea proiectului depozitului dvs. până la discutarea fluxurilor de lucru planificate. Există multe motive pentru care ar trebui să alegeți STILL atunci când cumpărați un raft tip Cantilever:

  • Mulți ani de experiență: aproape de clienții noștri de peste 95 de ani.
  • Parteneriat pe care vă puteți baza.
  • Conceptul holistic premium - de la consultanță la service.
  • Întotdeauna aproape de dvs.: 14 sucursale, 37 sucursale de închiriere & 800 de tehnicieni de service numai în Germania.
  • O echipă de instalare instruită asigură asamblarea corectă a rafturilor dvs. tip Cantilever

Doriți informații suplimentare?

Echipa noastră de servicii pentru clienți este disponibilă pentru a răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le aveți cu privire la rafturile tip Cantilever.

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi Cantilever

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.