Sisteme de intralogistică

Gestionarea flotei de stivuitoare

Perfect potrivit pentru cerințe complexe

Utilizați sistemul de gestionare a depozitului (WMS) pentru a controla și efectua individual fiecare mutare a materialului în depozit, inclusiv recepția mărfurilor, controlul depozitului și selectarea, precum și planificarea circuitului și expedierea. În aceste procese fiecare informație, cum ar fi informațiile despre transportatorul mărfii și informațiile despre articole ca numărul de lot, data expirării și numărul de serie și strategiile de depozitare respective, sunt luate în considerare pentru a asigura punctualitatea materialelor, conform cererii și pentru a utiliza într-un mod cât mai eficient spațiul din depozit. În plus, sistemul permite gestionarea spațiului liber și inventarul anual sau permanent.

 

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

+40 37 222 095 6

Solicitați la: Gestionarea flotei de stivuitoare

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Avantaje generale ale STILL MMS

  • Inventar actualizat pe fiecare locaţie, cu documentare completă a tuturor mişcărilor de mărfuri, inclusiv asistență pentru un inventar permanent.
  • Control eficient al mișcării mărfurilor pentru utilizarea optimă a spațiului de depozitare și capacităților de transport.
  • Alocarea stivuitoarelor, personalului și mijloacelor de transport în funcție de cerințe, pentru a optimiza circuitul materialelor.
  • Monitorizarea și supravegherea mișcărilor în depozit (recepția mărfurilor, selectarea, planificarea circuitului, expedierea etc.) la standul central de control.
  • Mijloace elaborate de analiză și evaluare a stocurilor și mișcării mărfurilor în depozit.
  • Arhitectură modernă a sistemului hardware și software, gata de actualizări și integrarea în sistemele existente ale clienților.
  • Utilizare flexibilă a sistemelor de gestionare a depozitului, transport și/sau selectare, ca soluții independente sau module ale MMS STILL.
  • Conectarea la sistemele de asistență STILL a operatorului și Automatizare STILL pentru utilizarea optimă a stivuitoarelor în depozit.
  • Hardware conceput special pentru sarcină și stivuitor (de exemplu, pregătirea din punct de vedere electric și mecanic a terminalelor STILL, pentru imprimante și scanere).