Hardware MMS

Gestionarea flotei de stivuitoare si a fluxurilor de materiale

Hardware MMS

În contextul sistemului de gestionare a fluxului de materiale STILL, termenul de „hardware” se referă la toate componentele care formează un sistem împreună cu software-ul. Hardware se referă la tot ce are legătură cu computerele și rețeaua - stații de lucru, servere, echipamente de comunicații wireless și terminale, cum ar fi terminalele mobile montate pe stivuitoare, imprimante și scanere de etichete mobile și fixe. Alte componente, cum ar fi receptoarele de semnal (RFID) și spațiile de lucru mobile pentru recepționarea mărfurilor și selectare, fac și ele parte din hardware. Pe lângă o gamă largă de componente hardware de la producători renumiți, STILL oferă și propria gamă de componente hardware, de exemplu STILL Touch Terminal și componentele STILL Pick-by-Voice.

Contactați-ne

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru informații suplimentare.

Contactați

+40 372 220 956

Solicitați la: Hardware MMS

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Soluţia STILL Pick-By-Voice - Optimizarea procesului de lucru prin dialog

Pick-by-Voice se referă la un sistem de dialog asistat vocal, folosit la optimizarea proceselor de lucru. Soluția STILL Pick-by-Voice nu convinge doar prin dotări tehnice, cum ar fi sistemul de recunoaștere a vocii, indiferent de vorbitor, dar și prin software. Noul sistem STILL Voice-Client este lider de piață pentru sistemele independente de vorbitor și are un design modern. Clientul asigură comunicarea online cu serverul aplicației, făcând disponibile toate avantajele unui sistem de recunoaștere vocală wireless:

  • Hardware rezistent, potrivit pentru aplicațiile industriale
  • Independență față de vorbitor: nu este necesară memorarea vocii, nu există dependență între utilizator și dispozitiv
  • MMS actualizat în permanență, permițând reacții rapide (de exemplu refacerea stocului etc.)
  • Mesajele generate pot fi modificate de utilizator
  • Interfață cu STILL MMS
  • Disponibil în mai multe limbi (în prezent: germană, franceză, spaniolă și cehă)

STILL Touch Terminal - Conexiunea integrată cu STILL MMS.

Sistemele de gestionare a circuitului de materiale controlate prin computer au nevoie de un terminal rezistent la bordul stivuitoarelor, pentru a rezista stresului zilnic. Terminalul STILL Touch Terminal creează o conexiune online între stivuitor și computerul care controlează circuitul materialelor în depozit și deplasarea stivuitoarelor. Sarcinile de transport sunt afișate direct la bordul stivuitorului. Retragerile, inventarele și alte tranzacții sunt rezervate online. Totuși, ușurința de utilizare are cea mai mare prioritate.

 

STILL Touch Terminal a fost proiectat special pentru a rezista condițiilor aspre ale aplicațiilor industriale și folosește o tehnologie proiectată pentru utilizare intensă. STILL Touch Terminal este ideal pentru aplicații mobile și fixe în producție, comerț și logistică.

 

Dispozitivul STILL Touch Terminal dispune de un afişaj mare, cu contrast ridicat, cu o dimensiune de 10,4 inchi care afișează clar date și grafice complexe. Are 4 GB de memorie RAM și 16 GB de memorie flash. Este potrivit pentru utilizarea în exterior la temperaturi cuprinse între -30 și +40ºC. Are clasa de protecție IP 65.

 

Toate stivuitoarele STILL cu contragreutate, precum și cele VNA (stivuitoare pentru culoare înguste) de deservire a depozitelor pot fi echipate cu o interfață electrică și mecanică pentru dispozitivul STILL Touch Terminal, la cererea clientului. Interfața mecanică respectă standardul VESA 75.


Hardware STILL MMS adițional

  • Imprimantă de etichete
  • Terminale portabile
  • Scanere portabile
  • Echipament de comunicații wireless