Sisteme de rafturi Rafturi pentru paleți

La fel de diferit ca și cerințele dvs.

 • Acces confortabil la toate articolele
 • Monitorizare ușoară a stocului
 • Adaptabilitate optimă la spațiul depozitului, precum și la greutatea și dimensiunile mărfurilor
 • Depozitare flexibilă și eficientă din punct de vedere al costurilor a diferitelor suporturi de marfă într-un singur tip de raft
 • Permite selectarea directă a comenzilor

Doriți să depozitați diferite tipuri de mărfuri pe paleți în depozitul dvs.? În acest caz, trebuie să vă asigurați că vă uitați la rafturile pentru paleți STILL. Cu acces direct la fiecare palet individual și standarde ridicate de siguranță, rafturile pentru paleți STILL sunt cea mai bună soluție posibilă pentru cerințele variate ale depozitului. Datorită flexibilității sale ridicate, acest tip de raft poate fi configurat foarte individual.

Contactați-ne

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru informații suplimentare.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi pentru paleți

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Aplicații tipice ale raftului pentru paleți

Rafturile pentru paleți STILL îndeplinesc o gamă largă de cerințe pentru diferite depozite, de exemplu, sisteme de rafturi cu culoare largi sau sisteme de rafturi cu culoare înguste / sisteme de depozitare cu rafturi foarte înalte.

Depozit cu culoare largi

Soluția standard pentru depozitarea paleților în depozit este un depozit cu culoare largi. Manipularea mărfurilor pe rafturi este de obicei efectuată de stivuitoare cu contragreutate, stivuitoare cu catarg retractabil sau selectoare. Nivelurile inferioare pot fi accesate cu ușurință de transpaleții manuali sau de transpaleții electrici cu operare la mare înăltime.

 • Depozitare eficientă din punct de vedere al costurilor
 • Manipularea ușoară a mărfurilor în rafturi cu echipamente industriale convenționale
 • Selectarea manuală a comenzilor la nivelul podelei

Depozite cu culoare înguste/depozite cu rafturi foarte înalte

Rafturile cu culoare înguste permit o utilizare optimă a spațiului de depozitare. Manipularea mărfurilor în rafturi este de obicei efectuată de stivuitoare VNA acționate manual/stivuitoare-selectoare care pot fi utilizate pentru selectare, precum și pentru depozitarea și extragerea paleților plini. Datorită înălțimilor mari de ridicare, depozitele cu sisteme de depozitare cu rafturi foarte înalte pot fi gestionate cu ajutorul echipamentelor industriale.

 • Utilizare optimă a spațiului disponibil și a înălțimii depozitului
 • Ideal pentru un număr mare de articole și un rulaj mediu spre mare
 • Fără relocare a mărfurilor pentru selectare

Rafturi pentru paleți - design

Un raft pentru paleți este format dintr-un cadru de raft și o grindă transversală. Cadrul raftului este fixat în siguranță pe podea cu ancore de podea. Grinzile transversale sunt agățate de cadrul raftului. În funcție de greutatea sarcinii, sunt utilizate diferite profile și grosimi ale materialului.

Desigur, designul raftului pentru paleți STILL îndeplinește cerințele standardelor și reglementărilor de siguranță aplicabile la nivel regional.

O gamă de accesorii opționale garantează siguranța personală și flexibilitatea optimă. Protecția tampon și push-through garantează o siguranță ridicată în utilizarea de zi cu zi. Diferitele opțiuni de rafturi permit o utilizare mai flexibilă a raftului pentru paleți STILL.


Rafturi pentru paleți - componente

Cadru suport

Cadrul suport este format din două suporturi care sunt conectate cu grinzi orizontale și diagonale. Cadrele sunt fixate cu șuruburi. Pentru a optimiza costurile de transport, cadrele sunt asamblate la fața locului.

Piese de legătură

Piesele de legătură conectează două rafturi la o distanță dată. Dacă rafturile sunt echipate cu un sistem de aspersoare, piesele de legătură sunt, de asemenea, utilizate pentru montarea conductelor de aspersoare.

Distanța dintre rafturi este specificată de standardele și reglementările regionale, de exemplu, de către autoritatea de siguranță industrială din Germania. Pentru europaleți, fără ca marfa să atârne, distanța implicită este de 200 mm. Dacă sunt instalate conducte de aspersoare, sau în cazul în care marfa atârnă, distanța poate fi reglată.

Grinzi transversale

Grinzile transversale sunt de obicei profile de tip cutie cu cârlig sudat la fiecare capăt. Cârligul este folosit pentru a atașa grinda de cadru. Două grinzi transversale (pereche) conectează două cadre formând o poliță în raft. Pe perechile de grinzi transversale se depozitează paleții. Acestea pot fi agățate individual la înălțimea dorită în cadrul suport.


Rafturi pentru paleți - accesorii principale

Materialul polițelor

Pentru o utilizare mai flexibilă a raftului, oferim o serie de materiale diferite pentru polițe. Toate versiunile sunt disponibile ca soluții gata de montare sau de fixare. Plăcile aglomerate, de exemplu, sunt disponibile în grosimi de până la 38 mm. În funcție de situația de încărcare, polițele tip grătar din plasă pot fi instalate în același mod ca podelele tip grătar. Suntem bucuroși să vă ajutăm în alegerea opțiunii ideale pentru aplicația dvs.

Protecție raft

Există o serie de soluții diferite pentru a proteja raftul împotriva posibilelor deteriorări. Un tip de soluție este utilizat în interiorul culoarelor, celălalt tip este utilizat pentru a proteja partea din față a raftului.

Protejarea suporturilor la partea din față

O apărătoare de colț garantează protecția minimă necesară a suporturilor. În conformitate cu regulamentul german BGR 234, apărătoarea de colț trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 300 mm și trebuie fixată pe podea, independent de raft.

Bara de protecție, care protejează suportul complet al raftului, este o alternativă la apărătoarea de colț. Aceasta este montată de-a lungul întregii părți frontale. Sunt disponibile diferite versiuni - partea centrală poate fi din lemn sau oțel. STILL folosește în general oțel, deoarece acest material este mai rezistent. Avantajul lemnului este că se poate înlocui ușor în caz de deteriorare.