Sisteme de rafturi Rafturi push-back și rafturi cu role pentru paleți

Soluție economică pentru manipularea optimizată a mărfurilor

 • Flux optim de materiale pentru FiFo
 • Extragere rapidă datorită mișcării automate a paleților
 • Utilizarea optimă a spațiului din depozit - în comparație cu rafturile convenționale, capacitatea de utilizare a depozitului poate fi mărită cu până la 60%
 • Flux de material optimizat datorită separării depozitării și extragerii și a distanțelor de transport mai mici

Rafturile push-back şi rafturile cu role pentru paleți sunt o altă soluţie economică din partea STILL pentru un flux optim de mărfuri.

Raftul push-back funcționează conform principiul LiFo (last in, first out - ultimul intrat, primul ieşit). Mărfurile sunt încărcate şi descărcate pe la un singur capăt. Grinzile longitudinale înclinate asigură mişcarea paleţilor către ieşire, atunci când se extrage un palet. Raftul este aprovizionat de stivuitoare cu contragreutate sau electrostivuitoare cu catarg retractabil. Nivelul inferior poate fi deservit cu transpaleţi manuali sau electrici.

 

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi push-back și rafturi cu role pentru paleți

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

O altă strategie tipică de depozitare - raftul push-back

Rafturile push-back sunt sisteme dinamice de rafturi care respectă principiul LiFo (Last-in First-out - Ultimul intrat, primul ieșit).

Produsele sunt depozitate și extrase numai dintr-o parte. Deoarece șinele sunt înclinate, produsele rămase se deplasează automat spre capătul de depozitare și extragere atunci când este extras un palet.


Avantajele rafturilor push back- prezentare generală:

 • Flux de mărfuri optim, conform principiului LIFO
 • Depozitare și preluare eficientă datorită manipulării automate a paleților de-a lungul canalului
 • Utilizare optimă a spațiului: este suficient un singur culoar pentru stivuitoare

Rafturi cu role pentru paleți - design

Un raft cu role pentru paleți constă în principal din coloane de rafturi, grinzi transversale și șine cu role. Șinele cu role sunt atașate de coloane la un unghi de înclinație de aprox. 4%. Secțiunea de încărcare, componenta centrală și sistemul de extragere cu separator sunt cele trei componente principale ale șinei cu role.

 

Pâlnia de intoducere a secțiunii de încărcare asigură faptul că paletul este așezat exact pe șina cu role și alunecă lin pe șină. Rolele de frânare asigură faptul că paletul trece în siguranță prin raft. Pentru a permite extragerea ușoară a paleților, fără "a presa încărcătura", la sistemul de extragere este atașat un separator, care separă primul palet din raft de ceilalți paleți care se află în interiorul canalului.


Rafturi cu role pentru paleți - componente

Componentele standard ale raftului pentru paleți (coloană și grinzi transversale) formează cadrul raftului cu role pentru paleți. Șinele cu role sunt montate pe grinzile transversale.

Rolă pentru șinele cu role

Cu ajutorul rolelor din șinele cu role, paletul este mutat prin raft. Fiecare rolă din șină are o capacitate de încărcare de 240 kg. Pentru a asigura o durată de viață lungă, acestea sunt echipate cu un set fiabil de rulmenți cu bile din oțel. Rulmenții în sine nu necesită întreținere. Rolele standard au suprafața de oțel, opțional sunt disponibile cu suprafețe zincate. Galvanizarea protejează oțelul de coroziune.

Secțiunea de încărcare cu pâlnie de introducere

Pâlnia de introducere este deosebit de stabilă pentru a preveni deteriorarea în cazul utilizării zilnice intensive. În plus, pâlnia de introducere asigură faptul că paletul este așezat central pe șina cu role pentru a permite ca paletul să alunece cât mai lin posibil pe canal. Rolele din zona de alimentare sunt protejate suplimentar de plăci de oțel.

Componenta centrală

Profilul șinei cu role este realizat din profile în formă de U sau L. Rolele cu frecare redusă sunt fabricate din oțel, la cerere pot fi zincate. Fiecare opritor pentru paleți este prevăzut cu o rolă de frânare.

Rola de frânare

Rolele de frânare reduc viteza paleților care alunecă prin raft. Fără role de frânare, paleții ar aluneca și ar cădea pe la capătul raftului.

Sistem de extragere cu separator

Un separator fiabil la punctul de extragere face ca extragerea paleților să fie sigură. Acesta separă primul palet din raft de ceilalți paleți. Dacă un palet este îndepărtat, următorul se deplasează automat înainte pentru extragere.

Ieșire cu 3 părți la nivel de etaj cu separator de paleți

Ieșirea cu 3 părți la nivel de etaj servește la asigurarea paleților pentru transport cu un transpalet manual. O protecție laterală protejează șina cu role împotriva deteriorării.


Rafturi cu role pentru paleți - accesorii principale

Protecții cu role ranforsate

La cerere, rolele pot fi protejate suplimentar în zona de alimentare cu plăci de oțel.

Protecții laterale

Protecțiile laterale sunt montate pe partea laterală a raftului în care paleți alunecă pentru a proteja canalul de accesul prin lateral. Acest lucru asigură o mai mare siguranță la locul de muncă.

Cală roată

Cala roții din fața raftului ajută la oprirea echipamentului de alimentare la o distanță definită în fața raftului. Acest lucru previne deteriorarea raftului.


Cumpărarea rafturilor cu role pentru paleți sau a rafturilor push-back

Un depozit planificat pentru eficiență garantează o fezabilitate economică ridicată. Beneficiați de consultanță profesională cu experții noștri STILL chiar de la începutul planificării depozitului. Înainte de a vă hotărî ce să cumpărați, vă asistăm în fiecare aspect - de la verificarea proiectului depozitului dvs. până la discutarea fluxurilor de lucru planificate. Există multe motive pentru care ar trebui să alegeți STILL atunci când cumpărați un raft:

 • Experiență de mulți ani: aproape de clienții noștri de peste 95 de ani.
 • Parteneriat pe care vă puteți baza.
 • Conceptul holistic premium - de la consultanță la service.
 • Întotdeauna aproape de dvs.: 14 sucursale, 37 sucursale de închiriere & 800 de tehnicieni de service numai în Germania.
 • O echipă de instalare instruită asigură asamblarea corectă a rafturilor cu role pentru paleți sau a rafturilor push-back.

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi push-back și rafturi cu role pentru paleți

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.