/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®

Siguranța începe cu piesele de schimb originale

Ceea ce diferențiază STILL nu este doar disponibilitatea ridicată, calitatea și performanța echipamentelor industriale, ci și faptul că piesele de schimb sunt, de asemenea, supuse acelorași standarde exigente.

De ce să alegeți Original Parts®?

Siguranță.

Numai prin utilizarea pieselor originale puteți garanta că piesele dvs. au fost supuse standardelor de calitate exigente ale STILL și că au fost utilizate materiale de înaltă calitate, care la rândul lor garantează cel mai înalt nivel de siguranță pentru dvs. și echipamentele dumneavoastră. Pirateria produselor și a mărcilor este extrem de dăunătoare pentru cei care achiziționează imitații. Produsele contrafăcute sunt fabricate în condiții de producție îndoielnice și adesea prezintă riscuri considerabile pentru sănătate și siguranță din cauza calității lor inferioare.

Fiabilitate.

Piesele STILL Original® sunt certificate și sunt supuse unor controale intensive de calitate. Acestea garantează cele mai înalte niveluri de fiabilitate și calitate „Fabricat în Germania”. Cu o durată de viață lungă și o disponibilitate minimă garantată de 12 ani, acestea asigură funcționarea continuă a flotei dvs., ajută la păstrarea valorii echipamentelor dvs. și previn perioadele de nefuncționare costisitoare. Faptul că aceste imitații par atât de ieftine se datorează lipsei controalelor de calitate și utilizării materialelor de calitate inferioară. Nu există nicio modalitate de a ști care vor fi costurile ulterioare suportate ca urmare a cumpărării acestor imitații.

Viteză.

Numai STILL Original Parts® poate garanta reparații rapide cu calitate OEM. Putem furniza peste 51.000 de piese de schimb în cel mai scurt timp posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.
 

Furci cu strat special antiderapant*

Când conduceți pe suprafețe neuniforme, transportați containere sau când frânați puternic, încărcătura de pe furci se poate deplasa accidental. Există o mulțime de avantaje în aplicarea unui strat antiaderent pe furcă* ca modernizare:

 • Rapidă modernizare la fața locului (pentru toate tipurile de echipamente și furci)
 • protejează împotriva alunecării încărcăturii și, prin urmare, sporește siguranța la locul de muncă
 • siguranță sporită datorită culorii de semnalizare
 • reduce daunele aduse mărfurilor
 • reduce emisiile de zgomot prin amortizarea ridicării mărfurilor
 • crește rezistența la abraziune a furcilor, prelungind astfel durata de viață a acestora
 • semnale color: o vizibilitate mai mare ce reduce riscul de accidente
 • disponibilă și versiunea cu conductivitate electrică

* În curs de brevetare în Germania. Protecția modelului utilitar în Germania

 

Anvelope superelastice STILL Original

Anvelopele superelastice de la STILL sunt anvelope solide formate din mai multe straturi. Acestea sunt realizate în întregime dintr-un compus special din cauciuc; sunt extrem de robuste și nu sunt umplute cu aer. Acest lucru limitează măsura în care șocurile și vibrațiile sunt amortizate.

Modul în care sunt construite anvelopele superelastice STILL Original le face complet rezistente la perforare și înseamnă că necesită întreținere zero. Acestea oferă un grad foarte ridicat de stabilitate, cu rezistență redusă la rulare și opțiuni de manipulare flexibile, deoarece pot fi montate și pe jante pneumatice.

Anvelopele superelastice STILL Original sunt potrivite atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior.

Anvelope STILL Original din cauciuc solid

Anvelopele din cauciuc solid de la STILL sunt fabricate dintr-un compus din cauciuc foarte rezistent, nu sunt umplute cu aer și au un diametru foarte mic. Anvelopele din cauciuc solid nu funcționează ca amortizoare.

Anvelopele din cauciuc solid STILL Original sunt complet rezistente la perforare și necesită întreținere zero. Sunt ideale pentru transportul de sarcini foarte grele sau pentru utilizare în aplicații care necesită o manipulare deosebit de precisă.

Anvelopele din cauciuc solid STILL Original sunt concepute pentru utilizare în interior.

Pneuri originale STILL Original

Anvelopele pneumatice de la STILL sunt anvelope umplute cu aer fabricate dintr-un compus special din cauciuc. Acestea sunt concepute pentru a oferi un confort excelent la condus și un grad ridicat de tracțiune și sunt, de asemenea, potrivite pentru a conduce pe suprafețe denivelate.

Anvelopele pneumatice STILL asigură cea mai bună absorbție posibilă a șocurilor, contribuind la protejarea echipamentului, operatorului și încărcăturii. Chiar și atunci când transportați sarcini extrem de grele și vă deplasați în colțuri înguste, acestea oferă stabilitate laterală ridicată și rezistență redusă la rulare.

Anvelopele pneumatice STILL Original sunt destinate utilizării în exterior.

 

Filtre de combustibil

Particulele de murdărie din combustibil pot crește gradul de uzură al motoarelor cu ardere. Filtrele noastre de combustibil STILL Original elimină particulele de murdărie din combustibil și, prin urmare, ajută la prelungirea duratei de viață a unităților noastre.

La motoarele diesel, combustibilul contaminat poate deteriora pompa de injecție și duzele de injecție. Filtrele originale de combustibil de la STILL îndepărtează particulele de murdărie din motorină, inclusiv praful sau rugina, asigurându-vă un timp îndelungat, la un nivel ridicat, de funcționare a componentelor.

La fabricarea filtrelor de combustibil STILL Original sunt utilizate numai materiale de înaltă calitate selectate cu atenție. La fel ca toate produsele STILL, filtrele de combustibil sunt personalizate, ceea ce protejează unitățile noastre STILL împotriva scurgerilor. Acest lucru previne poluarea mediului și deteriorarea echipamentului.

Care sunt beneficiile dvs.

 • Particulele de murdărie sunt filtrate din combustibil
 • Durata de viață a unităților este prelungită
 • Poluarea mediului și deteriorarea echipamentului sunt prevenite

Filtre de aer

Unitățile noastre diesel STILL pot funcționa numai la capacitatea de umplere cu combinația optimă de combustibil și aer. Cu rezistență optimă la curgere, filtrele de aer STILL Original asigură o eficiență constantă ridicată, cu un consum foarte redus de combustibil.

Filtrele noastre de aer STILL Original separă impuritățile, cum ar fi praful, nisipul și funinginea din aer pe măsură ce acesta este aspirat. Acest lucru ajută la asigurarea unei combustii optime cu emisii poluante reduse.

De asemenea, filtrele noastre protejează camera de ardere de impuritățile care pot provoca formarea săpunului și eventual uzarea motorului.

Care sunt beneficiile dvs.

 • Rezistență optimizată la curgere
 • Combustie optimă cu emisii poluante reduse
 • Protecție împotriva impurităților

Filtre de ulei

Motoarele moderne și eficiente necesită o alimentare adecvată cu ulei de motor către punctele de lubrifiere, cum ar fi pistoanele, inelele pistonului și cămășile cilindrilor. Filtrele noastre de ulei STILL Original asigură alimentarea optimă cu ulei, previn scăderea performanței și protejează împotriva deteriorării motorului.

Uleiul de motor din unitate este în permanență contaminat cu reziduuri de ardere, praf, cărbune și funingine. Filtrele de ulei STILL Original curăță circuitul de lubrifiere și previn uzura prematură a motorului.

Atât timp cât sunt respectate intervalele de schimbare specificate, filtrele noastre originale de ulei STILL asigură în mod constant performanțe ridicate ale motorului.

Care sunt beneficiile dvs.

 • Alimentare optimă cu ulei
 • Curățarea circuitului de lubrifiere
 • Performanță constantă a motorului

Filtre pentru ulei hidraulic

Caracteristicile cheie ale flotei dvs. STILL includ disponibilitatea ridicată a utilajului, precum și funcționarea puternică a cilindrilor de ridicare, înclinare și direcție. Funcția filtrelor noastre de ulei hidraulic STILL Original este de a proteja de uzură sistemele noastre hidraulice moderne.

Cele mai frecvente impurități găsite în sistemele hidraulice, alături de bulele de apă și de aer, sunt particulele solide care apar ca urmare a abraziunii și a eroziunii marginilor. Cu filtrele noastre de ulei hidraulic STILL Original, aceste impurități sunt filtrate eficient. Filtrele de ulei hidraulic STILL Original contribuie la garantarea performanței și a disponibilității ridicate a utilajului.

Care sunt beneficiile dvs.

 • Disponibilitate ridicată a utilajului
 • Protecție împotriva uzurii
 • Performanță ridicată și disponibilitate a utilajului
 

Mai multe informații

Scaunele operatorului STILL Original sunt proiectate în conformitate cu recomandările în materie de ergonomie și, prin urmare, oferă un nivel ridicat de confort, precum și o manevrabilitate sigură și accesibilă.

 

Scaunele operatorului STILL Original sunt disponibile în diverse versiuni și cu numeroase opțiuni de echipare - adaptate cerințelor dumneavoastră specifice.

 

Mai multe informații

Majoritatea acestor componente extrem de sensibile sunt dezvoltate intern de către STILL și sunt supuse celor mai stricte cerințe de siguranță. Acest lucru înseamnă că toate componentele electronice STILL Original sunt perfect concepute pentru a fi utilizate în echipamentele STILL și garantează cele mai bune performanțe, disponibilitate și siguranță.

 

Mai multe informații

Stivuitoarele necesită o întreținere regulată pentru ca acestea să rămână operaționale pe termen lung și să funcționeze la capacitate maximă. Kiturile de service STILL Original vă mențin echipamentele fără probleme și ajută la evitarea costurilor neprevăzute. Cu un kit de service de la STILL, aveți acces constant la toate componentele necesare pentru service, ceea ce înseamnă că puteți avea rezerve pentru echipamente și să le faceți să funcționeze în cel mai scurt timp.

 

Kiturile noastre personalizate de service STILL Original fac ca service-ul echipamentelor industriale STILL să fie mai simplu, mai rapid și mai rentabil decât ar fi achiziționarea individuală a fiecărei componente pentru service.


Descărcări


Contactați-ne

Experții noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a răspunde întrebărilor dvs. privind portofoliul nostru

Completați formularul

Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Sunați un consultant

Linia dvs. directă către experții noștri

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Servicii suplimentare

O gamă de servicii perfect adaptată activităților și operațiunilor dvs. - de la comenzi de reparații până la service complet.