Decident de joc la STILL

Tehnician de service

Tehnicieni de service

Când vă asumați un rol foarte specializat cum este cel de tehnician de service într-o companie bine poziționată, vă puteți implica în provocări noi din proprie inițiativă, știind că angajamentul dvs. va da roade. Implicați-vă la cel mai înalt nivel.


Posturi vacante curente de tehnician service la STILL

Ca tehnician de service (tehnician de mecatronică), sunteți responsabil cu repararea, întreținerea și inspecția de siguranță a stivuitoarelor electrice și cu motor cu ardere internă și a echipamentelor industriale aflate la sediul clienților noștri. De asemenea, veți efectua analiza erorilor la sistemele mecanice, hidraulice, electrice și electronice, care sunt necesare pentru a identifica posibilele cauze principale și pentru a remedia defectele existente. Ofertele noastre actuale de locuri de muncă pentru funcția de tehnician în mecatronică în departamentul de service pot fi găsite aici. Descoperiți oportunitățile profesionale cu marca premium STILL. Devino parte a unei echipe de top!


Mediul de lucru al unui tehnician de service


Tehnicienii noștri de service la jobul lor de vis de la STILL

Găsește-ți locul în echipa noastră.

De ce suntem printre cei mai importanți furnizori de soluții intralogistice personalizate pentru stivuitoare, tehnologie de stocare, software și servicii?

Pentru că avem o echipă de primă clasă! Fiecare post din compania noastră e foarte atractiv și ocupat de oameni extraordinari. Ne ajutăm unii pe alții și munca noastră în echipă creează soluții perfecte!


De ce să vă alăturați companiei STILL ca tehnician de service?

Mașină de serviciu la domiciliu

Ziua de lucru începe cu mașina de service pentru clienți parcată chiar în fața casei. Înseamnă că ziua de lucru începe în momentul în care ieșiți pe ușa casei, nu trebuie să schimbați vehicule sau să colectați materiale greoaie. În schimb, puteți merge direct la primul client.

Vă organizați singuri ziua de lucru

Ca persoană de contact pentru clienții noștri din regiunea dvs., vă puteți planifica vizitele zilnice la clienți în consultare cu coordonatorul de service. Ca atare, vă puteți influența direct programul de lucru și ordinea de zi. Responsabilitatea pentru această planificare este a voastră.

Sunteți în contact direct cu clienții noștri zilnic

și, prin urmare, sunteți indispensabili pentru clienții noștri, reprezentând compania ca persoană de contact permanentă. Aveți grijă de clienții noștri ori de câte ori echipamentele noastre necesită reparații la fața locului, service sau teste de siguranță. Înseamnă că sunteți în contact zilnic cu clienții, asigurându-vă că echipamentele STILL rămân în uz la sediul clientului pe termen lung.

Aveți un set variat și divers de responsabilități

La sediul clientului, acționați în calitate de expert profesionist pentru întreaga gamă de produse. Indiferent că este vorba de stivuitoare pe motorină sau electrice, echipamente de tractare sau echipamente pentru deservirea depozitelor, service-ul este în mâinile dvs. Înseamnă că vă puteți aștepta la o mare varietate de sarcini și activități în fiecare zi, precum și la misiuni într-o mare varietate de companii. Uneori veți consilia un fermier local de produse lactate, alteori managerul flotei unei mari companii de logistică va avea nevoie de sprijinul dvs.

Veți primi instruire și educație periodică

Dezvoltarea personală și profesională sunt foarte importante pentru noi. Prin participarea la cursuri periodice de formare la centrul nostru de formare STILL, veți afla mai multe despre diferitele tipuri de stivuitoare utilizate și vă veți extinde în permanență cunoștințele tehnice de specialitate.

Folosește-ți punctele forte zilnic

Pe lângă cunoștințele tehnice de specialitate, abilitățile de rezolvare a problemelor se vor dovedi absolut vitale. Fiecare vizită la clienți este diferită și vă cere să vă bazați pe creativitate, pe abilitățile de consultanță și pe orientarea către client. Desigur, colegii de la primul și al doilea nivel ierarhic sunt, de asemenea, la îndemână pentru a vă ajuta.

Aveți posibilitatea de a vă dezvolta în cadrul companiei

Puteți ajuta la modelarea propriei dezvoltări profesionale la STILL. Structura noastră organizațională vă oferă posibilitatea de a face următorul pas în carieră, asumându-vă atât responsabilități profesionale, cât și disciplinare, în calitate de Manager Regional de Service.


Condiții atractive de angajare

Ca tehnician de service la STILL, vă așteaptă un domeniu de activitate interesant, în care vă veți dezvolta în continuare în fiecare zi.

Include și beneficii și condiții atractive:

  • Beneficii suplimentare conform contractului colectiv de muncă
  • Schema pilonul III de pensie
  • Beneficii la pensionare
  • Mediu de lucru atractiv
Alte voci ale tehnicienilor noștri de service:

Interviu - tehnician de service STILL

  • Nume: Nicolas Jöckel
  • Zonă de activitate: filiala Hamburg
  • Jucător-cheie la STILL de la: 1 august 1991
  • Post: tehnician de service

Care a fost traseul spre STILL?
Eram familiarizat cu STILL încă din școala primară. Am făcut un stagiu de două săptămâni pentru elevi la Centrul de la Hamburg. Mi-a plăcut atât de mult încât, la terminarea școlii, am depus cerere de angajare ca ucenic de tehnician mecatronist la STILL și am fost acceptat. În urma uceniciei de trei ani, am fost angajat ca urmare a performanței mele bune și de atunci sunt angajat ca tehnician de service.

De ce te-ai decis să lucrezi la STILL?
După școală, am căutat inițial o ucenicie de care să mă bucur și unde să-mi pot folosi în mod optim aptitudinile. În plus, am vrut să învăț o profesie cu un viitor sigur. STILL mi-a oferit acest lucru. Locul meu de muncă actual este și va rămâne indispensabil. Și, în cele din urmă, serviciul pe care îl oferim clienților noștri este un aspect important.

Cum ai ajuns în postul actual?
La acea vreme, departamentul de service căuta personal calificat. Pe baza performanței mele din timpul instruirii, mi s-a oferit un loc de muncă la finalizarea instruirii.

Descrie o zi de lucru tipică și mediul de lucru: Ziua
mea de lucru începe la aproximativ 6:30. Înainte de a mă urca în mașina de service, fac un inventar să văd ce piese a livrat curierul peste noapte și le asigur să nu alunece în timpul deplasării. Apoi, merg la primul client și efectuez reparațiile necesare, întreținerea sau testul FEM pe stivuitor. În funcție de cât de urgent este, mă deplasez la următorul client. Acolo, fac o diagnosticare a daunelor, de exemplu, și creez o ofertă de reparații. În cazul în care clientul acceptă oferta, comand piese de schimb. În medie, repar sau fac service la trei stivuitoare pe zi. Uneori schimb locul de trei ori pe zi. Dar, uneori, se poate să merg la un singur client câteva săptămâni la rând, cu câteva scurte întreruperi.

Ce face munca ta la STILL atât de interesantă?
Postul meu de la STILL îmi permite să lucrez independent. În cea mai mare parte, îmi planific eu sarcinile. Înseamnă că mediul meu de lucru este foarte variat. Baza mea fixă de clienți este constantă.

De ce ești jucător-cheie (la STILL)?
Aduc 25 de ani de experiență profesională departamentului de service. Datorită participării mele regulate la evenimentele de instruire, am pregătirea de a repara aproape orice stivuitor. Prin urmare, pot ajuta clienții cu experiență și know-how și mă asigur că pot obține cele mai bune rezultate de la stivuitoarele STILL.

Care au fost punctele forte ale activității STILL de până acum?
Configurarea echipamentelor de deservire a depozitelor este întotdeauna interesantă. Asamblarea acestor produse nu este o sarcină de zi cu zi și necesită lucru în echipă. Sunt livrate clientului pe componente individuale. Atât timp cât condițiile de la fața locului o permit, pot fi asamblate chiar și cu o macara telescopică.
Altceva, care a fost întotdeauna special, este lucrul la târguri comerciale. De exemplu, mi s-a permis să prezint produsele și serviciile STILL vizitatorilor și clienților de la CeMAT din Hanovra. Oportunitatea de a lucra pentru STILL la un târg comercial mare este o experiență extraordinară. Mai mult, te întâlnești cu colegi din alte ramuri și îți faci contacte noi.

Completați propoziția: Lucrul la STILL este…
plin de varietate.

Descrie STILL (ca angajator) în 3 cuvinte:
STILL este un jucător internațional. Dar este și implicat social, de ex., cu serviciul de urgență „Nothilfe Hans Still e. V.”, o organizație de ajutor deținută de întreprindere pentru „STILLerii” care au nevoie de ajutor. Evident că e frumos să fi plătit corespunzător pentru serviciile prestate ca angajat.

Ce îți place cel mai mult la STILL?
Că este o companie tradițională.

Unde altundeva îți aplici aptitudinile de jucător-cheie?
În familia mea – dacă apuc să spun ceva...