Sisteme de rafturi Rafturi drive-in și drive-through

Depozitați în adâncime și economisiți spațiu

  • Depozitare compactă pentru o utilizare optimă a spațiului
  • Depozitare sigură a mărfurilor sensibile la presiune
  • Ideală pentru a depozita cantități mari de produse identice
  • Vizibilitate foarte bună a loturilor mari

Depozitarea compactă pentru volume mari de mărfuri identice pe paleţi este posibilă cu rafturile noastre robuste tip drive-in şi drive-through. În acest sistem, mai mulţi paleţi cu marfă sunt depozitaţi unul după altul pe două traverse longitudinale. Sistemul este ideal pentru mărfuri fragile sau mărfuri de sezon, pentru că paleţii cu marfă rămân pentru multă vreme în interiorul canalelor lungi.

Ca funcționare standard, sistemele de rafturi drive-in respectă principiul LiFo (Last in, First out - Ultimul intrat, Primul ieșit)

De asemenea, este posibilă funcționarea sistemelor de rafturi drive-through conform principiului FiFo (First in, First out - Primul intrat, Primul ieșit).

Rafturile de acest tip sunt proiectate pentru a permite stivuitoarelor industriale să se deplaseze în interiorul canalelor raftului pentru a depozita sau prelua paleți.

Spre deosebire de rafturile drive-in, rafturile drive-through permit aprovizionarea pe o parte şi descărcarea mărfii pe cealaltă parte.

Doriți să aflați mai multe?

Doriți să aflați mai multe despre sistemele de rafturi drive-in și drive-through înainte de a vă decide ce să cumpărați? Puteți descărca specificațiile tehnice în format pdf folosind linkul de mai jos:

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi drive-in și drive-through

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Rafturi de tip drive-in și drive-through - design

Rafturile de tip drive-in și drive-through permit stivuitoarelor de deservire a depozitului să intre în raft pentru a stivui sau a extrage din stivă paleți. Paleții sunt așezați unul după cealalt și pot fi stivuiți pe mai multe niveluri. În mod normal, paleții vor fi depozitați pentru o perioadă lungă de timp în canalele raftului. Pentru a conduce echipamentul în siguranță în interiorul raftului, șinele de ghidare sunt montate pe podea.

Designul șinelor de susținere este important pentru buna funcționare a sistemului de rafturi, deoarece paleții sunt depozitați pe ele. Este important ca distanța dintre suporturile șinei să fie suficient de mare pentru a permite echipamentului industrial să se deplaseze în interiorul raftului și să așeze paletul în siguranță pe suportul șinei. În versiunea standard, suporturile șinei sunt fixate cu șuruburi pe consolele cu cârlig, care conectează șinele de susținere la cadre.


Rafturi de tip drive-in și drive-through - componente

Suporturi pentru raft

Suporturile pentru raft sunt realizate din profile speciale din oțel și sunt componente fixe ale rafturilor STILL drive-in și drive-through cu eficiență dovedită. Două suporturi sunt fixate la profilele de nivel pentru a forma o coloană. Pentru o mai bună stabilitate, suporturile raftului sunt fixate ferm pe podea. Piesele la distanță conectează coloanele individuale între ele.

Grinzi transversale orizontale și grinzi longitudinale

Coloanele rafturilor drive-in și drive-through sunt conectate longitudinal prin grinzi longitudinale care adaugă stabilitate suplimentară sistemului de rafturi.

Grinzi transversale verticale

Grinzile transversale verticale asigură sistemului stabilitatea necesară.

Șină de susținere

Paleții sunt depozitați pe șinele de susținere care sunt fixate de coloane cu console. Înălțimea fiecărui nivel poate fi reglată individual în trepte de 50 mm. Suprafețele portante mari și pereții laterali dirijați asigură poziționarea în siguranță a paleților.

Bară de protecție

Pentru a crește siguranța industrială, barele de protecție bine vizibile protejează coloanele. În caz de avarie, barele de protecție pot fi ușor înlocuite.


Rafturi drive-in și drive-through - accesorii principale

Șină de podea

Șina de podea protejează cadrele atunci când echipamentele se deplasează în interiorul canalului. La cerere, șina podelei poate fi omisă pe culoare scurte sau doar prima coloană poate fi protejată de șină. Vă recomandăm să folosiți șina de-a lungul întregului canal.

Asistent drive-in pentru șina de susținere

Acest asistent protejează paletul și șina de susținere atunci când echipamentul intră în canal. De asemenea, facilitează intrarea corectă în culoar cu un palet ridicat. Pentru operatorul echipamentului, nu este întotdeauna ușor să vadă dacă marginea inferioară a paletului este deja deasupra suprafeței de transport a șinei.


Rafturi de tip drive-in și drive-through - parametri importanți de planificare

Imaginea prezintă ordinea de depozitare și extragere din rafturile drive-in care sunt acționate de la un capăt. Mărfurile sunt depozitate de jos în sus și apoi din spate în față. Extragerea se efectuează în ordine inversă. Principiul LiFo (Last in, First out - Ultimul intrat, primul ieșit) se aplică depozitării și extragerii.

Rafturile drive-in acționate de la ambele capete urmează aceeași procedură de depozitare și extragere ca și rafturile drive-in acționate de la un capăt. Singura diferență: acestea au două rafturi drive-in, ale căror părți din spate sunt orientate una spre cealaltă.

În rafturile drive-through, încărcăturile sunt depozitate pe un capăt și extrase de pe celălalt capăt al raftului. Prin urmare, rafturile de tip drive-through respectă principiul FiFo (First in, First out- Primul intrat, primul ieșit).

Beschickung
Beschickung

Distanțe

La planificarea raftului, trebuie respectate cerințele FEM în ceea ce privește distanțele obligatorii dintre cadrele raftului și paleți, precum și echipamentul.


Cumpărarea de rafturi drive-in și drive-through

Un depozit planificat pentru eficiență garantează o fezabilitate economică ridicată. Beneficiați de consultanță profesională cu experții noștri STILL chiar de la începutul planificării depozitului. Înainte de a vă hotărî ce să cumpărați, vă asistăm în fiecare aspect - de la verificarea proiectului depozitului dvs. până la discutarea fluxurilor de lucru planificate. Există numeroase motive pentru care ar trebui să alegeți STILL atunci când cumpărați un raft drive-in și drive-through:

  • Mulți ani de experiență: aproape de clienții noștri de peste 95 de ani.
  • Parteneriat pe care vă puteți baza.
  • Conceptul holistic premium - de la consultanță la service.
  • Întotdeauna aproape de dvs.: 14 sucursale, 37 sucursale de închiriere & 800 de tehnicieni de service numai în Germania.
  • O echipă de instalare instruită asigură asamblarea corectă a rafturilor dvs. de tip drive-in și drive-through

Doriți să aflați mai multe?

Doriți să aflați mai multe despre sistemele de rafturi drive-in și drive-through înainte de a vă decide ce să cumpărați? Puteți descărca specificațiile tehnice în format pdf folosind linkul de mai jos:

Contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu consultanții noștri.

Contacteazã-ne: +40 37 222 095 6

Solicitați la: Rafturi drive-in și drive-through

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.