Certificate

Certificat ISO 9001 STILL

În aprilie 2021 STILL a fost certificată conform DIN EN ISO 9001:2015 de DNV GL - Business Assurance. EN ISO 9001 este un standard pentru managementul calității.

Certificat ISO 45001 STILL

În aprilie 2021 STILL a fost certificată conform DIN EN ISO 45001:2018 de către DNV GL - Business Assurance. EN ISO 45001 este un standard pentru managementul energiei.

Certificat STILL BS OHSAS 14001

În aprilie 2016 STILL a fost certificată conform BS OHSAS 14001:2015 de către DNV GL - Business Assurance. OHSAS 14001:2015 este o bază de certificare pentru sistemele de management în materie de sănătate și securitate.

Certificare EcoVadis

Principiile de bază ale organizaţiei noastre sunt:

 • Oferim soluţii personalizate si complete ce duc la optimizarea managementului intralogistic. 
 • Suntem disponibili oricand pentru partenerii noştri. 
 • Competenţa angajaţilor reprezintă baza acestui succes.  
 • Suntem atenţi la protecţia mediului atunci când ne folosim de dezvoltarea tehnologică. 
 • Oriunde activăm la nivel mondial, respectăm normele sociale şi culturale locale. 
 • Dorim să generam câştig pentru toţi cei cu care colaborăm. Ne comportăm ca şi parteneri de încredere, în relaţiile cu ceilalţi. Ne folosim constructiv punctele forte şi capacităţile, cooperând şi fiind pregătiţi pentru a găsi soluţii în mod proactiv.

 

Obiectivele principale stabilite de organizaţia noastră sunt:

 • Asigurarea resurselor adecvate imbunatatirii continue a sistemului de management implementat conform SR EN ISO 9001:2008.
 • Realizarea unui nivel ridicat de performanţă al serviciilor oferite cu respectarea cerinţelor legale aplicabile domeniului său de activitate;
 • Conştientizarea si implicarea tuturor angajaţilor pentru implementarea politicii şi realizarea obiectivelor Sistemului de Management al Calitatii implementat;
 • Asigurarea tuturor condiţiilor necesare pentru pregătirea salariaţilor în vederea îndeplinirii atribuţiilor şi a responsabilităţilor din fişele posturilor;
 • Asigurarea comunicarii catre angajati a importanţei satisfacerii asteptarilor clienţilor
STILL: Calitate certificata!

Conform articolului 34 din OUG 5/2015, producătorii și distribuitorii sunt obligați să informeze cumpărătorii, în momentul vânzării EEE cu privire la costurile colectării, tratării și eliminării în condiții de protecție a mediului.

Prețul produselor electrice / electronice include taxa de timbru verde, aferent colectării, tratării și eliminării DEEE. Pentru vizualizare, accesati fisierul aici.

Conform Art.44 OUG 92/2021, producătorii și distribuitorii sunt obligați să informeze cumpărătorii cu privire la Programul de prevenire si reducere a cantităților de deșeuri generate din activitate.

Puteți accesa documentul aici.