Furnizori și parteneri

Ghid de cumpărare de la STILL GmbH pentru furnizori

Pentru a asigura un spirit de parteneriat și încredere cu furnizorii actuali sau noi, compania STILL a definit un profil de cerințe stricte. Pilonul acestei politici este echilibrul dintre performanță și contra-performanță, precum și dintre oportunități și riscuri. Baza strategiei noastre de achiziție: cerințele ridicate pe care STILL Purchasing le impun furnizorilor și produselor sunt aceleași cu cele pe care clienții noștri le impun pentru produsele noastre.

Cumpărătorii STILL selectează furnizorii din punct de vedere al calității, al serviciilor (respectarea termenelor limită și al activităților de dezvoltare) și al optimizării costurilor și sunt întotdeauna dornici să construiască parteneriate de valoare pe termen lung.

Deoarece cerințele care ne sunt impuse se caracterizează prin timpi de livrare scurti și adaptarea rapidă la forțele pieței, ne așteptăm și de la furnizorii noștri la flexibilitate și la o disponibilitate peste medie în ceea ce privește livrările.

Colaborare

Pentru a optimiza crearea lanțului valoric, STILL utilizează o soluție integrată de management al furnizorilor. Bazele acesteia sunt:

  • Includerea rapidă a furnizorilor noștri în faza de dezvoltare, pentru a putea înțelege și implementa potențialele recunoscute chiar și în această fază.
  • Construirea de relații pe termen lung cu furnizorii, care, în calitate de parteneri în crearea de valoare, nu numai că fabrică piese individuale, dar acționează din ce în ce mai mult ca furnizori de ansambluri sau sisteme.
  • În cadrul metodelor noastre de plasare a comenzilor, să elimine solicitările individuale şi să evolueze spre o furnizare sincronizată cu producţia.
  • Transformarea Controlului de calitate într-un sistem de Asigurare a calității, cu transmiterea de informații despre disfuncționalitățile apărute în fazele inițiale.
  • Prețuri și costuri competitive, calculate la nivelul pieței mondiale.

Strategie

Still Purchasing are obligația de a veni în sprijinul furnizorilor atunci când își desfășoară activitățile. Elementele procedurii de achiziție în relația furnizor-client sunt:

Grupuri de produse. Calitate - Întotdeauna binevenită!

Sunteți furnizor al următoarelor produse și grupuri de produse și îndepliniți cerințele noastre ridicate privind calitatea și eficiența costurilor? În acest caz, trimiteți-ne o ofertă şi profitaţi de succesul din ce în ce mai mare al companiei STILL.