/products/Service/Safety/images/STILL_Service_Sicherheit.jpg

Verificări de siguranță

Prioritate în intralogistică

Bazându-vă pe noi pentru a efectua verificări legale de siguranță pentru echipamente și rafturi și pentru a oferi tehnologii inovatoare de siguranță pentru sistemele dvs. de transport este un mod proactiv de a vă proteja angajații, mărfurile și infrastructura depozitului dvs.

Siguranța angajaților, echipamentelor și sistemelor dvs. este esențială pentru o intralogistică eficientă. STILL se ocupă de programarea și implementarea tuturor verificărilor de siguranță impuse de lege pentru echipamente, accesorii, încărcătoare, baterii și rafturi. În plus, oferim o varietate de tehnologii inovatoare de siguranță, inclusiv sisteme de avertizare vizuală, ajutoare de navigație asistate de laser și sisteme de camere video, pe care le-am compilat în pachete de siguranță atractive pentru confortul dumneavoastră. Soluțiile de siguranță STILL vă ajută să reduceți daunele la bunurile și infrastructura din depozitul dvs. și, prin urmare, să evitați cheltuielile și inconvenientele perioadelor de nefuncționare.

  • Tehnologia noastră de siguranță de ultimă oră face ca stivuitoarele dvs. să fie și mai eficiente.
  • Pachetele noastre flexibile pot fi combinate pentru a se potrivi cerințelor dvs. specifice.
 
 
 
 
 
 
 
 

Lămpi de avertizare STILL

Lampa de avertizare STILL proiectează două benzi de lumină la stânga și la dreapta stivuitorului atunci când este pornit. Aceasta acționează ca o avertizare vizuală pentru pietoni și alți operatori din imediata apropiere a echipamentului. Cu ajutorul lămpii de siguranță mobile se reduce riscul de vătămare corporală și coliziune în zonele de lucru aglomerate.

Sprijinim operatorii cu o gamă largă de sisteme și funcții de asistență pentru operatori. Acestea oferă condițiile necesare pentru o muncă sigură, eficientă, ergonomică și fără oboseală în orice situație de condus.

Prin modernizarea cu funcții de siguranță diferite și accesorii special concepute, echipamentele noastre pot fi adaptate pentru aplicații noi în cel mai scurt timp.


Descărcări

 

Contactați-ne

Experții noștri sunt întotdeauna disponibili pentru a răspunde întrebărilor dvs. privind portofoliul nostru

Completați formularul

Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Sunați un consultant

Linia dvs. directă către experții noștri

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Servicii suplimentare

O gamă de servicii perfect adaptată activităților și operațiunilor dvs. - de la comenzi de reparații până la service complet.