Filozofie

Declarație privind misiunea STILL


Suntem disponibili pentru clienții noștri. Scopul nostru este satisfacţia dumneavoastră.

Ţelul nostru este să contribuim activ la succesul clienţilor noştri. Ceea ce ne impulsionează este îndeplinirea dorinţelor dumneavoastră prezente şi viitoare.
Datorită soluţiilor personalizate, recâştigăm zi de zi încrederea clienţilor noştri. Doar clienţii mulţumiţi ne asigură succesul pe termen lung.

Oferim soluţii excelente şi aplicăm principii de intralogistică pentru a crea un avantaj competitiv pentru clienții noștri.

Îmbunătățim performanța clienților noștri prin competență și inovație. Investim în colaboratori şi tehnologie pentru a ne asigura o poziţie de top în branşă.
Ne implicăm cu curaj în munca de pionierat în domenii inovatoare, precum digitalizarea şi automatizarea. Astfel vom obține răspunsuri la întrebările viitoare. Ne concentrăm pe calitate şi durabilitate. Soluţiile noastre sunt unice datorită celor mai înalte exigenţe în materie de confort ergonomic şi uşurinţă în utilizare.

Ne asumăm responsabilităţi. Punctul nostru forte este colaborarea.

Fiecare dintre noi îşi asumă răspunderea pentru obiectivele firmei. Totodată avem pretenția și încurajăm activitatea independentă, pe propria răspundere. Colaborarea noastră orientată spre performanţă este marcată de relaţiile de parteneriat.
Pentru a ne perfecţiona continuu, oferim un feedback deschis şi constructiv şi ne aşteptăm la acelaşi lucru din partea colaboratorilor noştri. Promovăm versatilitatea și potențialul angajaților noștri și suntem responsabili pentru echilibrul dintre viața profesională și viața profesională.

Avem grijă de mediul înconjurător şi acţionăm pe termen lung în acest sens.

Conservarea mediului înconjurător este unul dintre principiile noastre de bază. Utilizăm în mod responsabil resursele naturale. Atunci când dezvoltăm noi produse, luăm în considerare amprenta lor ecologică chiar de la început. Utilizăm materiale reciclabile şi metode de producţie ecologice. Spaţiile de lucru sunt amenajate cu respectarea normelor de protecţie a mediului. Furnizorii şi partenerii noştri au obligaţia de a acţiona în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Inspirăm încredere şi acţionăm conform regulilor în orice împrejurare şi respectăm diversitatea socială şi culturală.

Ca firmă activă la nivel internaţional, suntem prezenţi în diverse ţări.
Respectăm dispoziţiile legale şi directivele interne ale firmei. În acest mod, contribuim pe termen lung la dezvoltarea societăţilor în care suntem prezenţi.

Dorim să le fim de folos tuturor celor cu care colaborăm.

Ne folosim atuurile şi capacităţile în mod constructiv, fiind orientaţi pe soluţie şi cooperare, în beneficiul tuturor celor implicaţi.
Numai o firmă profitabilă poate asigura locuri de muncă în viitor. Ne atingem obiectivele cu competenţă şi seriozitate. Astfel ne răsplătim clienţii, colaboratorii, furnizorii şi acţionarii.

STILL - Marca

Doriți să aflați mai multe despre filosofia noastră și despre marca noastră? Atunci uitați-vă în cartea noastră:

Sau comandați cartea în magazinul nostru: Magazin de prezentare STILL (limba germană)