Eveniment STILL digital pentru clienţi

Lansare produs RX 60

13 octombrie 2020

Premiera stivuitoarelor electrice - STILL RX 60-35/50 -

componente importante pentru o intralogistică fără emisii

În contextul creșterii costurilor energetice și al reducerii emisiilor de CO2, gestionarea inteligentă a energiei trece tot mai mult la concentrarea pe strategii logistice de succes. Acest eveniment digital vă va prezenta modul în care intralogistica fără emisii și gestionarea inteligentă a energiei pot fi implementate în activităţi de transport care implică manipularea de sarcini de la 3,5 până la 5 tone - cu ajutorul noului stivuitor electric STILL RX 60-35/50, oferit ca exemplu specific.

Agenda

13. Octombrie 2020 - 10-11 am (CEST) & 16-17 pm (CEST)

  • Bine aţi venit
  • Notă cheie: eficientizarea intralogisticii prin gestionarea inteligentă a energiei
  • Notă cheie: stivuitoare electrice de înaltă performanţă ca componente adecvate pentru intralogistica fără CO2
  • Întrebări și răspunsuri

Beneficii

  • încadrare cuprinzătoare a gestionării energetice în intralogistică
  • premieră exclusivă a stivuitorului electric RX 60-35/50
  • cunoștinţe practice specializate excepţionale de la experţi competenţi.

Eficientizarea intralogisticii prin gestionarea inteligentă a energiei

Energie! O resursă indispensabilă și, în același timp, costisitoare, pentru industrie, producţie și vânzarea cu amănuntul. Fiecare sarcină de transport intralogistic este determinată, într-o mare măsură, de disponibilitatea, eficienţa, amprenta ecologică și costurile cu energia necesară pentru performanţa și profitabilitatea manipulării.

Creșterea continuă a costurilor energetice, în paralel cu cerinţele privind evitarea emisiilor nocive de CO2 forţează fiecare companie să își organizeze și să își planifice consumul energetic cu cea mai mare atenţie.

Gestionarea inteligentă a energiei devine, prin urmare, un factor decisiv în strategiile de logistică de succes din punct de vedere economic. Alte aspecte sunt integrarea în sistemele digitale de comandă și servicii.

Experţii noștri în energie vă vor prezenta gama de opţiuni pentru o gestionare cu succes a economiei și vă vor răspunde la întrebări. Clar, transparent și cuprinzător.

Stivuitoare electrice de înaltă performanţă - componente adecvate pentru o intralogistică fără emisii de CO2

Aflaţi cum să implementaţi intralogistica fără emisii și gestionarea inteligentă a energiei în activităţi de transport care implică manipularea de sarcini de la 3,5 până la 5 tone - cu exemplul specific al noului stivuitor electric STILL RX 60-35/50. Aflaţi de ce noul RX 60-35/50 poate face orice - numai gaze de eșapament nu! Fie că e vorba de performanţă, ergonomie, siguranţă sau disponibilitate - RX 60-35/50 oferă clienţilor performanţa care le satisface cerinţele din orice punct de vedere și îi echipează optim.

Contactați-ne

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne pentru informații suplimentare.

Notă de conformitate: Conformitatea este o preocupare importantă pentru STILL. Vă rugăm să ne informaţi dacă aveţi orice restricţii.

Contactați

Solicitați la: STILL RX 60-35/50

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.