iGo neo

Conducem echipamente automate

Selectorul autonom la nivel scăzut reduce volumul de muncă pentru operatori

Echipamentul își urmărește operatorul și se oprește întotdeauna în poziția optimă de selectare.

Selectarea mărfurilor este o sarcină diferită și provocatoare în intralogistică. În special, nivelurile ridicate de trafic de pasageri în zonele de selectare, precum și rutele de transport foarte lungi reprezintă provocări majore pentru angajați.

OPX iGo neo poate fi perfect integrat în procesele individuale de selectare. Angajatul care face selectarea are acum un echipament care îl ajută să lucreze intuitiv într-un mod care înainte nu era posibil. Performanța sporită de selectare și ergonomia maximă fac o combinație câștigătoare - iar echilibrul dintre aceste două aspecte este în cele din urmă important în practică.

Cu tehnologia iGo neo, STILL este prima companie care a reușit să transforme echipamentele produse în serie în asistenți autonomi pentru operatorul dvs. Acest lucru permite unui selector, cum ar fi OPX iGo neo, să-și urmeze operatorul la fiecare pas. Echipamentul se oprește întotdeauna exact în poziția optimă de selectare și folosește inteligența artificială pentru a regla intuitiv traseul și viteza de deplasare pentru sarcina actuală.

 • Productiv. Echipamentul își urmărește operatorul și se oprește întotdeauna în poziția optimă de selectare. Inteligența artificială ajustează intuitiv traseul și viteza de deplasare pentru sarcina actuală.

 • Mai puțină muncă. Efort redus cu 75% în cazurile de montare și demontare solicitante și consumatoare de timp, cu reducere considerabilă a distanțelor de mers pe jos.

 • Sigur. Un concept de siguranță în mai multe etape protejează personalul, echipamentele din depozit și mărfurile. Senzorii speciali înregistrează toate obiectele dinamice și fixe din depozit.

 • Fiabil. Echipamentul utilizează sistemul de urmărire hibrid pentru a identifica în permanență operatorul individual și pentru a-l urmări - chiar și atunci când se folosește un model Z-pick.

 • Eficient. iGo neo crește semnificativ productivitatea în comparație cu selectarea convențională a comenzilor.
 

Vă putem sfătui cu privire la soluția dvs. iGo neo

Experții noștri vă stau la dispoziție în orice moment pentru a răspunde întrebările dvs. despre portofoliul nostru

Solicitați la: iGo neo

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.
 

Produse iGo neo

Asistent operator autonom

OPX 20/25 iGo neo

OPX 20/25 iGo neo

Un talent universal

 • Performanță ridicată de manipulare și transport rapid a doi paleți datorită unei capacități de încărcare de 2.000 kg sau respectiv 2.500 kg
 • Ideal pentru industria de retail, auto sau alimentară
OPX-L 12 iGo neo

OPX-L 12 iGo neo

Der Wendige

 • Capacitate mare de încărcare de 1.200 kg pentru sarcini grele pe un singur palet
 • Potrivit pentru cele mai înguste culoare de lucru datorită dimensiunilor compacte ale echipamentului
 • Datorită catargului, mărfurile pot să fie ridicat la o înălțime de lucru optimă de până la 786 mm
OPX-L 20 iGo neo

OPX-L 20 iGo neo

Echipamentul flexibil

 • Selectarea comenzii pe doi europaleți
 • Capacitatea de încărcare de 2.000 kg permite performanțe ridicate de manipulare
 • Selectarea paletului fără solicitarea spatelui până la o înălțime de lucru de 891 mm
OPX-L 20 S iGo neo

OPX-L 20 S iGo neo

Echipamentul ergonomic

 • Platforma de ridicare tip foarfecă permite selectarea și ridicarea simultană a doi europaleți cu o sarcină de până la 2.000 kg
 • Furcile lungi sunt perfecte pentru transportul mărfurilor lungi
 • Siguranță maximă pentru operator datorită grilajului de protecție a încărcăturii care face parte din dotarea standard

Aplicații

Productiv: echipamentul își urmărește operatorul și se oprește întotdeauna în poziția optimă de selectare. Inteligența artificială reglează intuitiv traseul și viteza de deplasare pentru sarcina actuală.

Manipularea precisă a obstacolelor: OPX iGo neo acționează în funcție de situație. Stivuitoarele vor circula fie în mod autonom în jurul unui obstacol, fie - dacă acesta blochează complet calea - se vor opri. În cazul aglomerării traficului, iGo neo va intra în modul de operare a convoiului și va urma selectorul din față.

Nivele extrem de ridicate de siguranță datorită senzorilor de urmărire a mișcării: stivuitorul autonom poate distinge între operator, alte persoane și obstacole.

Concept de siguranță: un concept de siguranță în mai multe etape protejează personalul, echipamentele din depozit și mărfurile. Senzorii speciali înregistrează toate obiectele dinamice și fixe din depozit.

Fiabilitatea procesului - chiar și pentru rafturi goale sau intersecții: OPX iGo neo detectează rafturile goale și trece de ele. Intersecțiile sunt, de asemenea, detectate cu mult timp înainte de a ajunge la ele, iar stivuitorul va circula autonom printre ele odată ce operatorul a verificat dacă drumul e liber și a aprobat traseul de deplasare.

Sistem de urmărire hibrid: stivuitorul utilizează sistemul de urmărire hibrid pentru a identifica în permanență operatorul individual și pentru a-l urmări - chiar și atunci când se folosește un model Z-pick.

Selectarea de înaltă performanță a comenzilor: operatorul poate specifica dacă echipamentul se mută în prima sau a doua poziție a paletului. De asemenea, este posibil să selectați o poziție între cele două.

Luarea în considerare a preferințelor individuale de selectare: pur și simplu parcați OPX iGo neo în locația dorită. Stivuitorul se va opri autonom la distanța exactă de raft, așa cum este specificat de operator. Dacă nu este menținută o distanță de siguranță de 500 mm, stivuitorul va remedia acest lucru după ce este repornit.

Viteza este reglată la împrejurimi: dacă un stivuitor mai lent se deplasează în față sau dacă se formează o coadă, OPX iGo neo își va regla inteligent viteza în funcție de situație. În cazul în care operatorul alege să meargă mai departe, selectorul reia funcționarea autonomă după decongestionarea traficului.

Indicator LED: indicatorul LED arată dacă stivuitorul este în modul de funcționare autonom sau manual.

Selectarea personalizată: stivuitorul poate fi adaptat la preferințele operatorului. Un semnal optic arată dacă stivuitorul este orientat spre stânga, dreapta sau centrul raftului.

Protecție totală: sistemul de siguranță personală este încapsulat în partea din față a stivuitorului, permițând disponibilitatea permanentă a stivuitorului.

Ducem siguranța într-o nouă dimensiune: camera frontală 3D opțională de pe OPX iGo neo detectează obstacolele pe toată înălțimea stivuitorului.

Totul sub control: telecomanda permite controlul tuturor funcțiilor importante ale stivuitorului din poziția actuală a operatorului.

Operare intuitivă: ca alternativă la telecomandă, cele mai importante funcții pot fi controlate prin intermediul tastaturilor de pe partea laterală a stivuitorului.


Centru media

{{ filteredVideos.length }} Videoclipuri

Mărturii ale clienților

"OPX iGo neo poate fi utilizat extrem de eficient în cea mai mare unitate Metro Logistics GmbH, deoarece avem culoare foarte lungi de selectare a comenzilor de peste 100 de metri și selectăm comenzile 100% manual. Am calculat deja creșteri de performanță de 10-15% la testele inițiale și suntem siguri că putem realiza creșteri chiar mai mari în alte zone în care apar mai puține blocaje în trafic."

Peter Kaleck, Operations Manager la Metro Logistics GmbH din Marl


Descărcări

 

Contactați-ne

Experții noștri vă stau la dispoziție în orice moment pentru a răspunde întrebările dvs. despre portofoliul nostru

Completați formularul

Vom răspunde cât mai repede posibil la solicitarea dvs.

Sunați un consultant

Linia dvs. directă către consultanții noștri.

Solicitați la: iGo neo

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.