Vehicule ghidate automat (AGV)

Automatizare în intralogistică

Conducem vehicule automate.

Cu STILL iGo, vă oferim diferite soluții pentru extindere pe bază de vehicule pentru automatizarea intralogisticii dvs., care pot fi adaptate individual la cerințele dvs. Aproape nicio altă soluție nu oferă la fel de mult potențial pentru optimizarea proceselor, schimbul de date și crearea de rețele ca sistemele automate. Roboții, vehiculele autonome și sistemele de transport fără operator (AGV) joacă un rol major în acest sens.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că în ultimii ani a avut loc o dezvoltare enormă. În prezent se desfășoară activități enorme de R&D și, nu numai marii producători consacrați de AGV-uri investesc și fac cercetări în acest sens. Există sute de întreprinderi nou-înființate, firme tehnologice și de software care încearcă să acapareze piața din acest domeniu. Experiența ne arată că poate fi destul de derutant pentru firmele care doresc să înceapă automatizarea proceselor.

Nu orice inovație tehnologică este întotdeauna cea practică din punct de vedere economic. Ne asigurăm că nu vă pierdeți în jungla ofertelor digitale și vă însoțim ca parteneri:

Indiferent de stadiul în care se află proiectul dvs. de automatizare, vom determina combinația exactă de soluții tehnice pentru intralogistica dvs. și vom urmări întotdeauna cu atenție rentabilitatea investiției.


 • Adaptat pentru viitor. Soluții standardizate și scalabile pentru fiecare cerință de automatizare.
 • Economic. Soluție de automatizare adecvată, care ia în calcul ROI.
 • Flexibil. Diferite niveluri de automatizare: Nivelul de automatizare este determinat de procesele dvs.
 • Siguranță. Tehnologii moderne de navigație și protecție personală
 • Complet. Soluții mobile și staționare pentru lanțuri de aprovizionare complet automatizate.
 • Planificabil. Timpi scurți de reacție atât în conceperea și pregătirea ofertelor, cât și la implementarea proiectelor.

Recomandări pentru vehiculele de transport fără operator

 • Analiza condițiilor cadru și a proceselor
 • Dezvoltarea conceptului de automatizare
 • Validarea conceptului/analiză costuri-beneficii
 • Calificarea proiectului
 • Pregătirea ofertei
 • Planificarea proiectului
 • Punerea în aplicare
 • Service

Soluțiile de automatizare necesită o bună pregătire și planificare rațională. Împreună evaluăm condițiile generale ale zonei de aplicare într-o discuție inițială și vorbim despre procesele actuale și planificate din depozitul dvs.

+40 372 220 956

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Niveluri de automatizare intralogistică

Nivelul de automatizare este determinat de procesele dvs. Experții noștri lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a găsi nivelul potrivit de automatizare și pentru a vă dezvolta în mod sistematic procesele.

1. Deplasare asistată

Sistemele de asistență execută automat anumite sarcini.

2. Deplasare semi-automată

Vehiculele navighează parțial autonom sau preiau automat anumite sarcini.

3. Recomandare de acțiune

Stivuitoare industriale cu deplasare autonomă într-un proces complet automatizat.


Soluții de automatizare pentru intralogistică

Soluțiile de automatizare iGo de la STILL deservesc diferite niveluri de automatizare intralogistică, de la sisteme de asistență la deplasare semiautomată și procese logistice complet automatizate.

Roboți mobili autonomi (AMR) - Transport orizontal autonom

Sistemele AMR, cum ar fi STILL ACH, reprezintă o soluție simplă pentru transportul orizontal automatizat de mărfuri.

Managementul proiectelor și implementarea soluțiilor de automatizare

Un parteneriat de încredere

Odată ce designul conceptual al soluției dvs. de automatizare a fost finalizat cu succes de către inginerii noștri de vânzări, începe faza de realizare și implementare. Întregul proces, de la implementarea detaliată a planificării până la punerea în funcțiune și predarea în exploatare a sistemului finit, este coordonat de un manager de proiect cu experiență. Cu un volum impresionant de know-how, viziune și leadership, are întotdeauna frâiele în mână, o imagine de ansamblu a tuturor etapelor procesului și a fazelor proiectului, asigură fluxul lin de informații și materiale și, de asemenea, garantează că toate procesele de lucru sunt stabilite și puse în aplicare în conformitate cu aspectele legate de eficiență, productivitate și sustenabilitate. Rezolvă provocările mici și mari ale activităților de zi cu zi ale proiectului și este persoana dvs. de contact competentă la fața locului. Vă ține întotdeauna la curent cu starea proiectului și vă oferă informații transparente cu privire la etapele individuale ale procesului. Fiabil, orientat spre rezultate și bazat pe parteneriat - pentru un succes maxim al proiectului.

 

Ofertele noastre de service pentru sistemele dvs. automate

Când vine vorba de disponibilitatea sistemelor dvs. de intralogistică, știm că nu există compromisuri.

Desigur, acest lucru este valabil și pentru sistemele dvs. automate.

Indiferent dacă este hardware sau software, întreținere sau reparații - configurăm oferta de service individual și în funcție de nevoile dvs., pentru sistemul dvs. și cerințele dvs.

Astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra afacerii dvs., fără întreruperi, perioade de așteptare sau blocaje ale pieselor de schimb. Tehnicienii noștri de service sunt foarte calificați, cel puțin la fel de dedicați și disponibili pentru dvs. 365 de zile pe an.

În orice moment. De încredere. Rapid.

Service echipamente fizice:

 • O rețea națională de service. Putem fi contactați în orice moment și suntem întotdeauna în apropiere când aveți nevoie de noi.
 • Experți în domeniul lor de specializare. Tehnicienii noștri de service sunt specializați în echipamentele dvs. automate.
 • Planificare a serviciilor asistată digital. Planificăm intervalele dvs. de întreținere în avans și în strânsă coordonare cu procesele dvs. de producție. În acest fel, prevenim defecțiunile pe termen scurt, reparațiile costisitoare și timpii de nefuncționare inutili ai echipamentelor dvs.
 • Pachete inteligente de piese de schimb și livrare peste noapte. Împreună asigurăm disponibilitatea pieselor de schimb individuale.

Service pentru software:

 • Întotdeauna disponibil: Linia noastră telefonică de asistență cu specialiști calificați vă stă la dispoziție non-stop (24/7).
 • Ajutor rapid în cazul unei defecțiuni. Specialiștii noștri în sisteme vă oferă asistență de la distanță. Imediat și fiabil.

Scenarii tipice de aplicare pentru vehiculele ghidate automat

Ca parte a IFOY, experții noștri în automatizare intralogistică au recreat scenarii tipice pentru utilizarea sistemelor de transport fără operatori în intralogistică. Videoclipul analizează următoarele scenarii:

 • Bunuri primite
 • Predarea în producție
 • Producție și asamblare
 • Mărfuri expediate
 • Livrare cu predare
 • Selectare mixtă SKU
 • Predarea mărfurilor ieșite și încărcarea camioanelor

Echipamente ghidate automat în practică


Sfaturi privind automatizarea intralogistică - Patru pași pentru un concept de automatizare

Vă sprijinim în analizarea proceselor dvs. și în identificarea potențialului de automatizare pentru compania dvs. folosindu-ne de cunoștințele noastre practice. Dvs. decideți dacă doriți să profitați de serviciile noastre suplimentare de consultanță. Serviciile sunt efectuate de experți în intralogistică și includ următorii pași în detaliu:

1. Achiziția de date

După o inspecție a depozitului, primim o imagine de ansamblu transparentă a fluxului de materiale existent.

2. Analiza

Potențialele de automatizare sunt derivate din datele de proces și de transport și se determină fezabilitatea tehnică și economică a diferitelor variante de automatizare.

3. Recomandare de acțiune

Pe baza anilor noștri de cunoștințe practice în industrie și a cifrelor dvs. economice cheie, veți primi recomandarea individuală de acțiune.

4. Concept și specificații

Dezvoltarea unui concept care demonstrează în mod clar valori adăugate. Elaborarea unei specificații funcționale ca bază pentru implementarea soluției dvs. individuale.


Consultanță privind proiectul dvs. de automatizare

Experții noștri sunt disponibili pentru a vă răspunde la întrebări despre soluțiile noastre de automatizare pentru intralogistică.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Soluții de automatizare de la STILL

Nu toate soluțiile de automatizare au sens din punct de vedere economic pentru cerințele dumneavoastră individuale. Lucrăm în parteneriat cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să selectați nivelul de automatizare potrivit.

Automatizare cu sisteme de asistență Nivelul 1 - Conducerea asistată

La acest nivel, șoferul este sprijinit în îndeplinirea sarcinilor sale de diverse funcții de asistență inteligente de pe autocamion, dar rămâne responsabil pentru navigație în orice situație. De exemplu, cu avertismente programabile individual și ajustări ale vitezei în funcție de situație, STILL permite o muncă extrem de sigură și fără oboseală cu control manual.

Autocamioane automatizate de nivel 2 - Conducere parțial automatizată

Acest nivel de automatizare cuprinde soluții care permit vehiculelor să navigheze în depozit în mod parțial autonom prin intermediul unui software special sau al inteligenței artificiale și al senzorilor. Acest lucru le face un partener inteligent pentru utilizatorii lor. Echipate în consecință, vehiculele de preluare a comenzilor își pot urmări operatorii la fiecare pas, iar camioanele cu culoar îngust pot fi deplasate semiautomat către poziția corectă a paleților de-a lungul traseului optim. Cu toate acestea, șoferul rămâne responsabil pentru acțiunile stivuitorului său la fiecare pas. Vehiculele semiautomate, în acest fel , îl ușurează pe angajat și cresc atât productivitatea, cât și siguranța depozitului dumneavoastră.

Vehicule cu ghidare automată Nivelul 3 - Conducere complet automatizată

Cărucioarele industriale autopropulsate pentru automatizarea logisticii interne sunt acum utilizate cu succes de mulți lideri din industrie și s-a dovedit că acestea sporesc semnificativ performanța de manipulare. Cu ajutorul kiturilor de automatizare standardizate, cărucioarele individuale din seria STILL pot fi automatizate pentru diferite cerințe de proces într-un timp foarte scurt și pot fi extinse pentru a forma un proces logistic complet automatizat.

Pentru a implementa un lanț de aprovizionare complet automatizat, completăm portofoliul de sisteme iGo cu soluții de la DEMATIC, sora noastră din grup, lider mondial în furnizarea de tehnologie de automatizare integrată. Acest lucru vă permite să beneficiați de avantajele unei interacțiuni perfecte între camioanele automatizate din seria STILL și soluțiile de automatizare staționare DEMATIC, cum ar fi sistemele de transport, distribuție și sortare, stivuitoarele sau sistemele AutoStore.