Seminarul Web STILL

Automatizarea procesului cu utilaje de serie automate (VGA)

SUBIECT

Când, dacă nu acum?!
Optimizarea sistematică a logisticii, datorită proceselor automatizate

DATA

16 februarie 2021
Ora 11-12
Ora 17-18

Cum voi rămâne de succes și competitiv în viitor? Cu cât cerinţele economice sunt mai complexe și cu cât cresc presiunea costurilor și concurenţa globală, cu atât strategiile companiilor vor trebui să se concentreze asupra proceselor logistice optimizate. În viitor, logistica va fi digitală, conectată și mai ales: automatizată. Acum este momentul potrivit pentru a stabili etapele care te vor conduce spre acel viitor.

Seminarul web va oferi antreprenorilor și managerilor logistici o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra gamei de posibilităţi pe care automatizarea le oferă pentru logistică.

Beneficii: 

  • o navigaţie structurată prin jungla industriei 4.0 
  • răspunsuri cuprinzătoare la toate întrebările despre automatizarea proceselor cu utilaje de serie automate (VGA - Vehicule ghidate automat)
  • înalta competenţă profesională a consultanţilor cu experienţă în intralogistică și a specialiștilor în automatizare
  • informaţii practice, inteligibile și transparente
 

Înregistrarea va începe în curând.

Cercetând jungla IOT

Care este nivelul potrivit de automatizare pentru compania mea? Cum se încadrează soluţiile automatizate în infrastructura mea? Și unde găsesc cel mai bun partener care să mă însoţească în acest proces?

STILL îţi răspunde la toate întrebările - chiar și celor pe care nici nu știi că trebuie să le pui.

Consultanţă competentă ca bază pentru automatizarea bine planificată

Împreună cu dumneavoastră, experţii noștri vă vor ghida prin toate etapele de planificare pe care trebuie să le parcurgeţi de la analiza potenţialului de automatizare a depozitului și a logisticii de producţie, până la definirea bazei tehnice pentru conceptul dumneavoastră de automatizare. Comunicarea noastră este clară, cuprinzătoare și transparentă. Planurile noastre sunt orientate spre obiective, bazate pe resurse și durabile.

Începeţi cu o prezentare detaliată a numeroaselor posibilităţi și un început inteligibil în domeniul larg al automatizării proceselor cu utilaje de serie automate (VGA - Vehicule ghidate automat).


Intră în contact

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.