Seminar web STILL

Vehicule ghidate automat (AGV) în logistica de producţie

SUBIECT

Automatizarea logisticii de producţie? Desigur, dar cum?

De la utilaje cu platformă elevatoare la convoi industrial: potenţialuri și limitări ale vehiculelor ghidate automat (AGV-uri)

DATA

30 martie 2021
Ora 11-12
Ora 17-18

Automatizarea logisticii de producţie crește rentabilitatea!
Având în vedere procesele care se repetă în mod constant, furnizarea și eliminarea producţiei sunt mai potrivite pentru automatizare decât aproape orice alt proces logistic. În acest scop este disponibilă o gamă de soluţii de transport diferite.

Pe baza unui exemplu specific de aplicaţie, seminarul web va arăta avantajele și dezavantajele diferitelor soluţii disponibile pe piaţă. Fie că este vorba de stivuitoare automate, utilaje cu platformă elevatoare sau convoaie industriale: experţii noștri vă vor oferi îndrumări clare pentru a alege cel mai bun mod de a vă automatiza logistica de producţie.

Beneficiaţi de

  • Prezentări interesante, cu explicaţii practice concise ale avantajelor fiecărei soluţii
  • Răspunsuri exhaustive la toate întrebările despre condiţiile prealabile și implementare
  • Expertiza specialiștilor noștri cu experienţă în intralogistică și automatizare
  • Criterii de evaluare structurate pentru a selecta cea mai bună opţiune.
 

Înregistrare seminar web

Aș dori să particip la seminarul web "Vehicule ghidate automat (AGV) în logistica de producție". (*câmpuri obligatorii)

Vom pune înregistrarea seminarului web la dispoziţia tuturor participanţilor la o dată ulterioară.

Datele dvs. vor fi tratate în mod confidenţial, nu vor fi transmise unor terţe părţi și vor fi utilizate numai pentru trimiterea buletinului informativ STILL și a informaţiilor despre seminarul web.

Există mai multe moduri de automatizare care duc la atingerea obiectivului - dar doar câteva vă vor duce acolo într-o manieră profitabilă.

Ce sisteme de transport sunt disponibile pentru automatizarea logisticii mele de producţie și cum le-aș putea integra în infrastructura mea? Care sistem asigură cea mai eficientă furnizare flexibilă și fiabilă de materiale către liniile mele de asamblare și mută materialele cât mai aproape posibil de mașina de prelucrare? Cum îmi va afecta funcţionarea mixtă producţia și cum aleg sistemul potrivit pentru necesitățile mele individuale?

Veţi lua parte la o dezbatere interesantă în care trei experţi renumiţi în intralogistică nu numai că oferă răspunsuri la aceste întrebări, ci își susţin cu pasiune soluţia favorită. În timpul seminarului web, veţi avea ocazia să participaţi în direct la discuţie și să vi se răspundă la întrebări. Cu o imagine de ansamblu cuprinzătoare, vă vom ghida prin diferitele moduri de a vă automatiza logistica de producţie cu AGV-uri. Acest seminar web vă va asista pe drumul spre atingerea obiectivului.

Sperăm să ne revedem în curând!


Intră în contact

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.