10 ani STILL Romania

 

Acesti 10 ani pentru noi, STILLRomania, au insemnat implementarea logisticii, a proceselor in companie, selectia angajatilor, traininguri tehnice si de procese, adaptarea procedurilor grupului la profilul social, econimic si cultural al tarii noastre, formarea unei echipe puternice orientata catre atingerea obiectivelor.

Am inceput acum 10 ani prin a ne cunoaste clientii, proiectele si necesitatile lor imediate si de viitor.

Ne-am canalizat eforturile pentru a crea parteneriate bazate pe filozofia care ne-a consacrat ca si companie: generarea de profit pentru parteneri dupa regula win-win.

 

10 Ani

 

i Go neo

 

Ne-am impus ca lider de piata prin inovatie, viziune, transparenta fata de clienti, calitatea serviciilor.

Am inovat piata de intralogistica prin aplicatii software de management al flotei precum Fleet Data Services, automatizari cu produsul iGo neo am lansat trendul stivuitoarelor electrice. Avem directii clare in continuare cu accent pe clienti, inovatie si angajati.

Impartasim valorile Lift up total acceptate in grup:
Integritate, Curaj, Colaborare, Excelenta!

Competiţia STILL Best drivers cup 2018 și-a desemnat câștigătorii

Anul 2018 este unul special pentru STILL România, compania având oportunitatea de a se dezvolta împreună cu partenerii săi, precum și pentru că a împlinit 10 ani de activitate în ţara noastră. Astfel, STILL a sărbătorit organizând evenimentul STILL Best driver cup-concurs pentru stivuitoristi dedicat operatorilor de stivuitoare din cadrul companiilor partenere STILL în România. Marele premiu este reprezentat de o vizită la fabrica STILL din Hamburg.

Concursul STILL BEST DRIVER CUP are drept scop responsabilizarea clienţilor prin sporirea atenţiei faţă de costuri, productivitate și eficienţă, conștientizarea importanţei securităţii în muncă și a întreţinerii zilnice a echipamentelor.

Competiţia a avut loc în perioada 15 ianuarie 2017 – 15 aprilie 2018, iar finala competiţiei a fost organizată pe 27 aprilie. Câștigătorul a fost desemnat în urma unui test final de îndemânare și a unui test grilă cu întrebări despre întreţinerea echipamentelor, testele s-au desfășurat în cadrul unui eveniment la Brașov, în incinta depozitului KHD.

Best Driver

STILL Best drivers cup este, așadar, un concurs destinat stivuitoristilor și își propune testarea abilităţilor acestora și desemnarea celui mai îndemânatic, dar și celui mai responsabil și productiv candidat, precum și prezentarea celor mai noi modele de stivuitoare și demonstrarea performanţelor acestora atât în competiţie, cât și în demonstraţii personalizate.

Membrii juriului:

  • Presedinte juriu: Romeo Dumitru, vicepreședinte ARILOG
  • Eva Harabagiu, Școala stivuitoriști Brașov
  • Cătălin Grigorean, reprezentant HSE Work management
  • Bogdan Gavaneci, specialist cu experienţă în logistică, Business Development Manager la Ceva Logistics
  • Daniel Socolan, specialist în logistică Takata Romania SRL
  • Observatori presă: Meda Iordan, Editor General la revista Ziua Cargo
  • Mădălina Kerestely, Manager publicatie Intermodal & Logistics Magazine

La start s-au aliniat în finală nouă concurenţi. Pe locul 1 s-a clasat concurentul de la compania IAC Bals: Cosmin Ungureanu. Locul al doilea a fost ocupat de WELDE România, cu concurentul Popa Cristian, iar locul 3 de Bolog Teodor – compania HEINEKEN România.

”Ne dorim să continuăm organizarea acestui concurs și în anii următori și să cream o tradiţie STILL în România”.


Reprezentantii IAC Bals: Lucian Alexandru, Warehouse Supervisor si Cosmin Ungureanu, operator stivuitor au vorbit despre experienta unica avuta la STILL Hamburg:

“Am fost foarte incantati de alegerea facuta de a organiza un concurs dedicat persoanelor care manevreaza stivuitoare fiind prima data cand avem parte de asa ceva.

Echipamentele Still sunt o adevarata confruntare pe parte de optiuni care sunt folositoare si aici vorbesc in industria Automotive. Nu imi sunt straine fiindca contractul actual pe care il am de aproape 2 ani a adus multe modificari in bine (fata de stivuitoarele vechi) pe partea tehnica a stivuitoarelor oferind un plus in privinta sigurantei si a manipularii de materiale.

Am fost incantati de vizita, a fost antrenant,  experienta fiind una de neuitat.

Am avut onoarea chiar sa folosim cateva echipamente noi /actuale si am observind schimbari majore fata de stivuitoarele pe care le folosim in fabrica nefiind nici astea vechi si aici vorbim de stivuitoare cu tehnologie 2016. Apreciem tot ce tine de aceasta vizita (coordonare /organizare) si asteptam concursurile viitoare STILL.”

Conditii de participare, anexate formularului:
a. autorizatie de stivuitorist cu vizele si prelungirile valabilitatii aferente;
b. fisa de aptitudine/adeverinta medicala de medicina a muncii care sa ateste ca este apt pentru practicarea meseriei de stivuitorist.
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

STILL Best Driver cup 2018 ne aduce impreuna:

Competiţia STILL Best drivers cup 2018