Optimizarea proceselor cu iGo insights

Monitorizarea și analiza vehiculelor ghidate automat

Vehiculele automate de transport funcționează non-stop, 365 de zile pe an. Vehiculele ghidate automat (AGV-uri) sunt controlate și monitorizate de un sistem de control al transportului (TCS). În permanență, generează o cantitate uriașă de date valoroase care pot fi utilizate pentru a efectua o analiză aprofundată a depozitului automatizat și a proceselor dintr-o perspectivă superioară.

Cu iGo insights, STILL oferă un instrument de analiză în cloud, care este cuplat direct cu sistemul de control al transportului. Din informațiile de proces colectate, iGo insights generează recomandări concrete de măsuri pentru a optimiza disponibilitatea și performanța flotei dvs. automate. Toate datele sunt încărcate în cloud pentru evaluare și pot fi accesate online prin intermediul portalului web criptat.

iGo insights utilizează principiul învățării automate pentru a îmbunătăți continuu analiza. Software-ul recunoaște structurile din date și calculează probabilitățile, permițându-vă să acționați proactiv - de exemplu, la programarea întreținerii sau reparațiilor.


Prezentare generală iGo insights

  • Analitic. Înregistrare grafică a tuturor mișcărilor vehiculelor pe hărți termice, pentru identificarea și optimizarea blocajelor de performanță.
  • Rezolvarea problemelor. Funcția de redare permite determinarea exactă a erorilor prin analizarea comportamentului vehiculului și al sistemului.
  • Control. Cifre-cheie pentru timpii de răspuns, densitatea traficului, utilizare și timpii de nefuncționare.
  • Previziuni. Informații zilnice despre tendințe și abateri de la normă.
  • Economie de timp. Operațiile de întreținere sau reparații sunt programate proactiv.
  • Adaptabil. Interfață web pentru desktop și toate dispozitivele mobile.

Solicită optimizarea proceselor cu iGo insights

Pentru mai multe informații și întrebări despre oferta noastră, consilierii noștri experți vă stau la dispoziție.

+40 372 220 956

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Funcțiile iGo insights

Evaluarea bazată pe module a datelor din cloud - de la o prezentare generală rapidă la rapoarte detaliate specifice utilizatorului


Acces pe mai multe puncte de lucru

Acces la mai multe amplasamente ale clienților prin afișarea lor pe harta lumii la conectarea în cont.


Tablou de bord

Tablouri de bord configurabile de către utilizator, cu funcție de aprobare și șablon pentru utilizatorii noi. Accesați mai multe diagrame în pagini cu detalii (de ex., AGV și KPI privind starea transportului).


Alerte

Sincronizare rapidă a actualizărilor de stare (adesea în timp real). Modificare automată și manuală a stării după soluționarea problemelor.


Observare

Detectare zilnică a tendințelor și valorilor aberante ale stărilor specifice utilizând tehnici de învățare automată.


System Insights

System Insights oferă informații despre mișcarea AGV și activitatea acestora într-o anumită perioadă de timp (de exemplu, hărți termice despre stările AGV sau densitățile traficului).iGo insights în practică

Creșterea performanței pentru Danfoss: Rulment automat compatibil cu IA

Danfoss utilizează un depozit automatizat cu stivuitoare din seriile automatizate MX-X și EXV, iar pentru optimizarea sistemului se utilizează soluțiile bazate pe IA și soluția în cloud iGo insights. În plus este utilizat un sistem de avertizare radio de mediu (ELOshield) - protejează trecătorii împotriva vehiculelor care se apropie.