iGo - automatizare

Conducem echipamente automate

Conducem utilaje automate

Pentru automatizarea stivuitoarelor, STILL oferă o gamă completă de soluții standardizate și măsurabile. Aceasta înseamnă că proiectele de automatizare pot fi implementate cu ușurință în orice moment. În acest fel, orice companie, indiferent de dimensiunea sa, poate profita de avantajele proceselor de transport automatizate.

Mai complex. Mai rapid. Valoare mai mare. Vă vedeți, de asemenea, confruntându-vă cu provocări de acest gen în fiecare zi când vă luptați pentru a avea clienți mulțumiți?

  • Întârzieri la livrare din cauza creșterii numărului de comenzi.
  • Capacitățile depozitului își ating limitele.
  • Angajații depozitului sunt expuși la efort fizic mare.
  • Procesele ineficiente sunt cauzate de erori, curse goale și daune în timpul transportului.

Ar trebui să luați în considerare automatizarea proceselor dvs. intralogistice - un mod extrem de productiv în care să rezolvați aceste probleme și altele similare cu o eficiență ridicată.

Dar nu orice inovație tehnologică este fezabilă din punct de vedere financiar pentru sarcina dvs. Consultanții și experții noștri vor colabora strâns cu dvs. pentru a găsi nivelul corect de automatizare și pentru a vă asigura că nu vă pierdeți în jungla ofertelor digitale din industria 4.0. O vom parcurge împreună cu dvs., pas cu pas: Manual. Semiautomat. Complet automat.

Și dvs. puteți beneficia de gama de produse STILL iGo și vă puteți proiecta intralogistica cu o creștere a siguranței, excelenței proceselor, disponibilității și rentabilității.


Vă ajutăm să înțelegeți conceptul de automatizare

Ne folosim de expertiza noastră pentru a vă ajuta să vă analizați procesele și să identificați potențialele de automatizare pentru a vă pregăti compania pentru viitor. Dvs. decideți dacă doriți să profitați de serviciile noastre de consultanță suplimentare. Serviciile sunt efectuate de specialiști cu experiență în intralogistică STILL și includ următorii pași detaliați:

1. Achiziția de date

Odată ce depozitul a fost inspectat, primim o imagine de ansamblu transparentă a fluxului de materiale existent.

2. Analiza

Potențialele de automatizare sunt determinate pe baza datelor de proces și de transport, precum și fezabilitatea tehnică și economică a diferitelor variante de automatizare.

3. Îndrumare

Vi se vor oferi îndrumări individuale pe baza experienței noastre acumulate de-a lungul anilor și a principalelor dvs. cifre financiare.

4. Concept și cerințe

Dezvoltăm un concept care vă oferă o indicație clară a valorii adăugate la care vă puteți aștepta. Stabilim o cerință funcțională ca bază pentru implementarea soluției dvs. individuale.


Soluții de automatizare de la STILL

Cele trei etape de extindere pentru un viitor automatizat

1. Operare asistată

La acest nivel de automatizare, operatorul este asistat în sarcinile sale de diferite funcții de asistență inteligentă în echipament, dar este responsabil în continuare pentru navigație în orice situație. De exemplu, STILL oferă mesaje de avertizare programabile individual și reglări ale vitezei în funcție de situație pentru control manual, permițând o muncă extrem de sigură și fără efort.

2. Operare semi-automată

Acest nivel de automatizare include soluții care permit echipamentelor să navigheze în depozit cu independență parțială, utilizând un software special sau inteligență artificială și senzori. Acest lucru le face un partener inteligent pentru utilizatorii lor. Cu acest echipament, selectoarele își pot urmări operatorii la fiecare pas, iar echipamentele pentru culoare foarte înguste pot fi deplasate semi-automat în poziția corectă a paleților de-a lungul traseului optim. Cu toate acestea, operatorul este responsabil pentru funcționarea echipamentului industrial în fiecare etapă. În acest fel, echipamentele semiautomatizate ușurează munca angajatului și sporesc atât productivitatea, cât și siguranța depozitului dumneavoastră.

3. Operare complet automatizată

Echipamentele industriale autopropulsate pentru automatizarea intralogisticii sunt folosite acum cu succes de mulți lideri din industrie, unde demonstrează că duc la îmbunătățiri semnificative ale performanței de manipulare. Cu kituri de automatizare standardizate, oricare dintre echipamentele STILL produse în serie pot fi automatizate în cel mai scurt timp pentru diferite cerințe de proces și scalate pentru a crea un proces logistic complet automatizat.

iGo pilot

Sistemul de asistență pentru culoare înguste

Cu funcțiile sale de navigare iGo pilot și de siguranță iGo pilot, sistemul de asistență pentru operator iGo combină topografia individuală a depozitului dvs. cu echipamentele pentru culoare foarte înguste care sunt utilizate în interiorul acestora. În timp ce funcția de navigație iGo pilot îi ghidează pe operator și echipamentul pentru culoare foarte înguste semi-automat de-a lungul unui traseu optim până la locația dorită a paletului, funcția de siguranță iGo pilot folosește o varietate de caracteristici de siguranță pentru a proteja mărfurile, rafturile și echipamentele de construcție, precum și echipamentul de daune.

iGo neo

Partenerul autonom

Cu tehnologia iGo neo, STILL este prima companie care a reușit să transforme echipamentele produse în serie în asistenți autonomi pentru operatorul dvs. Acest lucru permite unui selector, cum ar fi OPX iGo neo, să-și urmeze operatorul la fiecare pas. Echipamentul se oprește întotdeauna exact în poziția optimă de preluare și reglează intuitiv traseul și viteza de deplasare folosind inteligența artificială pentru sarcina de îndeplinit.

Sisteme iGo

Procesul de logistică complet automatizat

Sistemele iGo implementează interacțiunea automatizată a unuia sau mai multor echipamente industriale diferite pentru a efectua sarcini de transport în depozit fără operator. Prin urmare, un echipament standard STILL adecvat este echipat cu kitul de automatizare iGo pentru fiecare sarcină de transport. Software-ul iGo preia apoi controlul echipamentului și reglarea traficului, realizează o utilizare eficientă a flotei și monitorizează toate încărcările bateriei.

Nu vă puteți decide?

Experții noștri vă stau la dispoziție în orice moment pentru a răspunde la întrebările dvs. despre portofoliul nostru.

Titlu*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 

Exemple de clienți

Tarkett

"Economiile prevăzute s-au concretizat și ele, " spune Van Trijen. În plus, datorită automatizării a crescut și fiabilitatea. Există mai puține erori, iar procesele se desfășoară într-un mod mai eficient - "optimizări esențiale pentru a rămâne liderul pe o piață extrem de competitivă", spune directorul lanțului de aprovizionare.

Van Trijen, Supply Chain Manager Tarkett

Tarkett

Audi

"Proiectul merge foarte bine. Stivuitoarele cu catarg retractabil recunosc corect toate containerele, iar interfețele IT mențin continuitatea furnizării sarcinilor către echipamentele automatizate”, spune Meier. Am reușit să obținem performanța specificată pentru ambele echipamente în fiecare zi și uneori chiar am depășit-o."

Stefan Meier, planificator logistică la Audi

 

 

CASA

"Toate activitățile noastre de logistică vor fi îmbinate într-un nou centru de distribuție european, în mare măsură automatizat."

Bart Dauwen, Manager depozit, CASA International

Kuraray Trosifol

„Am prezentat proiectul nostru mai multor furnizori cunoscuți de sisteme de transport fără operator și soluții complete. La final, doar trei dintre aceștia au avut încredere să-l preia și, în cele din urmă, STILL a fost singurul contractant capabil să pună în aplicare întregul concept într-un interval de timp foarte limitat de doar nouă săptămâni”,

a declarat Manfred Kania, șef logistică, Kuraray TrosifolDescărcări

 

Contactați-ne

Experții noștri vă stau la dispoziție în orice moment pentru a răspunde la întrebările dvs. despre portofoliul nostru.

Completați formularul