Siguran≈£a la un pre≈£ accesibil pentru motostivuitorul dvs.

Pachete de economii inteligente

Siguranţa la un preţ accesibil pentru motostivuitorul dvs.

Conduceţi în siguranţă și salvaţi: STILL oferă tuturor clienţilor care achiziţionează un nou motostivuitor electric pachete de echipamente atractive cu caracteristici de siguranţă la un preţ special o singură dată.

Pachetele de siguranţă combinabile STILL sunt disponibile în trei variante: Lucrări în siguranţă, viziune în siguranţă și încărcare în siguranţă.

 

Îmbunătăţiţi-vă siguranţa.

 

  • un avantaj atractiv de preţ pentru pachetele noastre premium de siguranţă
  • Tehnologia de siguranţă modernă face ca stivuitorul dvs. electric să fie și mai eficient
  • pachete flexibile combinate adaptate la cerinţele dumneavoastră individuale

Beneficiaţi acum de preţul atractiv pentru pachetele de siguranţă premium pentru Lucrări în siguranţă, viziune în siguranţă și încărcare în siguranţă.

 

Contactaţi-ne

Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Pachetele în detaliu


Lucrări în siguranţă - se lucrează în condiţii de siguranţă cu o vizibilitate mai mare

În plus faţă de STILL SafetyLight, pachetul de siguranţă SafetyWork include o lumină de avertizare, o oglindă panoramică și un sistem de asistenţă pentru a reduce viteza de virare în conformitate cu unghiul de direcţie.

STILL SafetyLight avertizează alte vehicule care se apropie printr-un punct albastru de lumină pe podea, la aproximativ 5 metri de utilaj. Lumina de avertizare clipește când este pornită și susţine vizibilitatea, printre altele, în zonele cu protecţia auditivă prescrisă. Oglinda panoramică mărește câmpul de vizibilitate și reduce gradul de orbire. Datorită sistemului de control al vitezei de luare a curbei, un sistem de asistenţă reduce viteza de virare în conformitate cu unghiul de virare.

Viziune în siguranţă - cea mai bună vizualizare pentru o manipulare ușoară

Pachetul de siguranţă Safety Vision include două lămpi cu LED-uri frontale și un LED cu lumină de lucru în spatele cabinei șoferului.

Luminile frontale de lucru facilitează stivuirea și depozitarea paleţilor. Farurile de lucru din spate luminează pista atunci când se merge cu spatele. În același timp, pachetul Viziune în siguranţă îmbunătăţește vizibilitatea și percepţia stivuitorului pentru alţii.

Încărcătură în siguranţă - Transportul mărfurilor în condiţii de siguranţă

Pachetul de siguranţă Încărcătură în siguranţă constă într-un spătar de încărcare și un dispozitiv de protecţie a ochiurilor de plasă.

Spătarul de încărcare reduce riscul ca piesele mici ce vor fi încărcate să cadă peste suportul furcii peste paznic sau șofer. Dispozitivul de protecţie a ochiurilor de plasă protejează șoferul de obiectele care pot cădea din furcă.

* Oferta este supusă achiziţionării sau închirierii unui nou utilaj electric RX 20. Beneficiul preţului în comparaţie cu achiziţionarea componentelor individuale. Sub rezerva credibilităţii.