19.10.2022

Vânzări și servicii interconectate: idealworks își consolidează rețeaua de parteneri cu STILL

München/Hamburg, 6 octombrie 2022. Presiunea sporită a concurenței, piețele extrem de dinamice, schimbarea nevoilor clienților și succesul roboților mobili autonomi (AMR) conduc adesea la o realiniere a structurilor și procedurilor existente în procesele logistice interne. Prin colaborarea cu STILL, idealworks intră într-un alt parteneriat important de vânzări și service la nivel internațional pentru a-și deservi rapid și fiabil clienții.

Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management și Michael Schneider, CEO idealworks.

„AMR-urile au devenit, din ce în ce mai mult, active valoroase în toate industriile”, a subliniat Michael Schneider, CEO idealworks, la Summitul de Logistică din acest an de la Centrul de Congrese din Hamburg, făcând referire la nevoia tot mai mare de soluții de automatizare care să devină rapid fezabile și scalabile, alimentate de lipsa continuă de lucrători calificați.

Ca un număr mare de alte companii, STILL se bazează pe unul dintre cele mai flexibile și scalabile ecosisteme de robotică de pe piață: Cu platforma centrală cloud AnyFleet, care permite interoperabilitatea sistemelor de transport de la diferiți producători și, prin urmare, colaborarea perfectă a diferitelor sisteme automate și autonome bazate pe standardul VDA 5050 și AMR iw.hub, STILL își extinde în mod durabil oferta de produse. Cu peste 100 de ani de experiență pe piață, aproximativ 9.000 de angajați și o rețea extinsă de vânzări și servicii în peste 100 de țări, puterea inovatoare STILL are o bază stabilă. Compania cu sediul în Hamburg abordează în prezent piețele extrem de fluctuante și cerințele diferite ale clienților prin extinderea portofoliului de produse cu două soluții complementare de la idealworks.

Frank Müller, prim-vicepreședinte STILL Brand Management, explică: „Pe lângă presiunea concurenței, deficitul de lucrători calificați este un factor important în abordarea automatizării planificate pentru „cândva în viitor”. Automatizarea este alegerea potrivită pentru a pregăti afacerile pentru viitor.”

Deplasându-se la viteze de până la 8 km/oră, iw.hub, AXH de la STILL preia, transportă și livrează independent sarcini utile de până la 1.000 kg. Sistemul acționează autonom, eliminând necesitatea marcatorilor, magneților sau codurilor QR, astfel încât nu sunt necesare ajustări structurale ale instalației existente pentru implementarea AMR și a platformei cloud AnyFleet.

Frank Müller adaugă: „AMR-urile au devenit consacrate pentru transportul orizontal. Își dovedesc punctele forte mai ales în locurile înguste. AXH completează portofoliul nostru de automatizări exact acolo unde întâlnim aplicații mai complexe.”

Rețeaua de vânzări și asistență orientată către client a furnizorului de intralogistică îndeplinește toate cerințele pentru deservirea rapidă și fiabilă a clienților. Prin colaborarea cu STILL în calitate de partener global de vânzări și service, idealworks își extinde rețeaua de parteneri și deschide noi piețe în Germania și în străinătate:

„Cooperarea cu STILL ne permite să satisfacem cererea de proiecte care pot fi implementate în timp scurt în Europa și în afara Europei și să facem portofoliul nostru de soluții holistice disponibil pentru o clientelă din ce în ce mai mare”, subliniază Michael Schneider. Pe termen lung, asigură capacitatea de aprovizionare și calitatea serviciilor.

„Pe lângă propria noastră distribuție, ne bazăm pe marca premium STILL pentru a ne continua creșterea vizată, precum și internaționalizarea companiei noastre”, continuă Michael Schneider. „Suntem încântați că STILL, una dintre cele mai importante companii din intralogistică, valorifică marele potențial din Europa și din lume împreună cu idealworks.”

„Oferim clienților soluții inteligente de automatizare. Prin parteneriatul cu idealworks, ne extindem portofoliul de automatizare cu două produse care ne completează portofoliul actual și ne permit să oferim exact soluția de care au nevoie clienții”, rezumă Frank Müller.