18.04.2023

STILL prezintă o nouă linie de produse pentru o concentrare maximă asupra clientului

Cele mai bune soluții pentru cerințe specifice

Hamburg, 17 Aprilie 2023 - Cu noile produse "Classic-Line", expertul în intralogistică cu sediul la Hamburg adaugă în portofoliul său soluții entry- level de înaltă calitate pentru fluxul intern de materiale. Acest lucru extinde grupul țintă de clienți al STILL pentru a include companii cu cerințe intralogistice mai puțin complexe, dar cu un nivel ridicat de conștientizare a calității. Prin diversificarea portofoliului său în "Xcellence Line" și "Classic Line" și prin lansarea noii linii de produse, STILL răspunde la cerințele în schimbare ale clienților și la cererea tot mai mare de stivuitoare standardizate, cu accent pe funcționalitățile de bază.

"Xcellence Line" (X-Line) de la STILL oferă cea mai inovatoare și eficientă tehnologie care permite un grad ridicat de variație și personalizare.

"Making intralogistics smart. Together". Fidel acestui motto, STILL dezvoltă de peste 100 de ani soluții intralogistice care sunt adaptate cu precizie la nevoile clienților săi. În concordanță cu acest lucru, expertul în intralogistică din Hamburg răspunde la schimbările actuale ale cerințelor clienților. După o lungă etapă în care accentul a fost pus aproape exclusiv pe fabricarea de stivuitoare și sisteme mai rapide, mai puternice și din ce în ce mai sofisticate din punct de vedere tehnic, pentru a răspunde cerințelor tot mai mari și mai complexe ale clienților, există acum un segment de piață în creștere în care "concentrarea asupra esențialului" este măsura tuturor lucrurilor. Cererea de stivuitoare ușor de procurat și la prețuri atractive pentru aplicații mai puțin solicitante și pentru timpi de operare mai scurți este în continuă creștere. "Nu tot ceea ce este posibil din punct de vedere tehnologic este, în mod individual, cea mai bună soluție", explică Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management. "Uneori, stivuitorul relativ simplu, disponibil în versiuni de echipare preconfigurate, sigur și de înaltă calitate, este cea mai inteligentă soluție pentru provocările și procesele individuale ale unui client."

Angajamentul STILL: Cea mai înaltă calitate și cele mai bune servicii

Pentru a se adresa în viitor ambelor segmente - piața premium consacrată și piața soluțiilor standardizate entry-level, pe care STILL nu s-a concentrat aproape deloc până acum - într-o manieră orientată și cu un portofoliu de înaltă calitate, STILL înființează liniile de produse "Xcellence Line" și "Classic Line". Ambele cuprind un portofoliu de stivuitoare și echipamente pentru depozitare inovatoare și impresionează prin cea mai înaltă calitate și cele mai bune servicii. Căci chiar și în segmentul entry- level, STILL acordă o mare importanță componentelor de înaltă calitate și siguranței maxime a stivuitorului. În același timp, toți clienții se pot baza pe consultanță de specialitate și pe rețeaua cuprinzătoare de service STILL - indiferent de portofoliul de produse pe care îl aleg.

Linia STILL Classic

Gama de produse "Classic Line" (C-Line), pe de altă parte, oferă soluții standardizate, reduse la funcțiile de bază, oferite în condiții atractive. Aceste stivuitoare sunt disponibile împreună cu pachete de echipamente preconfigurate și, prin urmare, sunt disponibile rapid - chiar ușor și comod prin intermediul magazinului online STILL. Cu C- Line, clienții obțin soluții inteligente pentru procese simple - funcționale, cu cea mai bună echipare și cu nivelul de calitate ridicat obișnuit. Unele echipamente de depozitare și stivuitoare din portofoliul STILL existent vor fi adăugate la C-Line, dar accentul va fi pus pe noile dezvoltări din toate domeniile soluțiilor intralogistice. Acestea vor completa și extinde în mod succesiv portofoliul C-Line.


Concentrare puternică asupra clienților pentru soluții personalizate

Dezvoltarea consecventă a stivuitoarelor și a soluțiilor în conformitate cu nevoile clienților și anticiparea din timp a tendințelor și schimbărilor a fost întotdeauna un pilon cheie al succesului comercial al STILL. Cu cât piața și cerințele clienților devin mai diferențiate, cu atât mai importantă este existența unor linii de produse orientate către client. "Este esențial să ne ascultăm cu atenție clienții, să le cunoaștem provocările și să le înțelegem procesele", explică Frank Müller. Acest lucru, în combinație cu un portofoliu diversificat, face posibilă oferirea unor soluții care se potrivesc perfect cerințelor și realității de lucru ale clienților. "Suntem convinși că acest lucru - pe lângă un portofoliu competitiv și servicii inteligente - este un criteriu cheie de succes pentru expertul în intralogistică al viitorului", subliniază Frank Müller.

STILL prezintă inovații din ambele portofolii la LogiMAT 2023

La LogiMAT 2023 de la Stuttgart, STILL va prezenta pentru prima dată cele mai recente noutăți din ambele linii de produse. "Nu vreau să dezvălui prea multe, dar pot spune deja: va fi electrizant ca de obicei - în ambele linii", conchide Frank Müller.