13.09.2022

STILL Innovation Day 2022: Soluții inteligente pentru intralogistică eficientă

București, 13-14 octombrie 2022 - STILL România dorește să pună bazele unei tradiții pe plan local și organizează evenimentul Innovation Day la sediul său din București. Evenimentul este dedicat tuturor clienților și colaboratorilor care doresc să fie permanent informați despre noile tehnologii din domeniul intralogisticii sau doresc să experimenteze echipamentele noastre și să ne cunoască echipa.

ACH – Roboti mobili autonomi

STILL România vă invită să experimentați cele mai recente inovații în intralogistică, live, la sediul STILL România din București! Veți putea obține informații despre: Electrizant:

  • Echipamentele electrice STILL RX 60, RX 20 și cel mai recent membru RXE
  • Roboți mobili autonomi: ACH - duc transportul orizontal de mărfuri la un nou nivel
  • OPX iGo neo: Cele mai recente caracteristici pentru preluarea autonomă a comenzilor
  • Service și sisteme de management a flotei de echipamente
  • Închiriere de echipamente si echipamente rulate
  • E-commerce. Partener: Kaercher

Vă așteptăm:

Joi și vineri, 13-14 octombrie, între orele 10:00 și aproximativ 16:00, la STILL Romania (str. Virginia nr. 2, Dragomiresti Deal, Ilfov).

Tema principală a evenimentului din acest an va fi automatizarea în intralogistică. Soluțiile în acest domeniu devin din ce în ce mai populare, iar oferta noastră se extinde constant. În zonele special pregătite, participanții vor avea ocazia să cunoască produsele și sistemele care susțin procesele de transport.

Roboți mobili autonomi STILL ACH – sunt o soluție inovatoare pentru transportul orizontal automatizat de mărfuri. Roboții pot transporta diferiți purtători de sarcină pe platforma lor și pot fi combinați în mod flexibil cu diferite stații de depozitare și manipulare. În primul rând, ACH înscrie puncte datorită compactității și vitezei lor. La ridicarea și livrarea încărcăturilor, vehiculele mici, manevrabile necesită doar aproximativ jumătate din spațiu necesar altor echipamente.


Picking autonom – a doua generație a STILL iGo neo introduce un nou standard în procesele de picking. Preparatorul de comenzi urmează operatorul și se oprește întotdeauna în poziția optimă de picking. Inteligența artificială ajustează intuitiv traseul și viteza de deplasare la sarcina transportata. Rezultatul este o creștere a eficienței muncii cu până la 75%. Menținând în același timp cele mai înalte standarde de siguranță.


Seria electrică RX – în ciuda importanței tot mai mari a automatizării, stivuitoarele cu furci si contragreutate rămân unul dintre instrumentele de bază pentru transportul intern. Mai ales electrice. Vă vom prezenta stivuitoarele bine-cunoscute și apreciate RX 20 și RX 60, precum și cel mai mic și mai nou reprezentant al seriei: RXE (succesorul RX 50). Se va pune un accent deosebit pe prezentarea tehnologiei Li-Ion.

E-commerce – Descoperă întreaga noastră gamă de produse, accesorii și servicii disponibile online și în stoc. Magazinul online STILL se dezvoltă și iți prezintă noul partener Kaercher ce iți pune la dispoziție o gamă complementară de produse pentru curațenie și accesorii profesionale pentru depozitul tău. Completează formularul de participare ce va fi disponibil în cadrul evenimentului și beneficiezi de un voucher de 5% discount pentru achiziții în magazinul nostru online.

Experții noștri vă vor sta la dispoziție și pe tot parcursul evenimentului. Vă așteptăm!