22.01.2024

STILL în cursa pentru două premii IFOY

Nominalizările au fost anunțate pentru Premiul Internațional de Intralogistică IFOY

Hamburg, 22 ianuarie 2024 - STILL concurează anul acesta pentru „Oscarul intralogisticii” în două categorii: La categoria „Robot mobil”, juriul IFOY a nominalizat transpaletul automat EXV iGo. Furnizorul de intralogistică din Hamburg are, de asemenea, șansa de a câștiga un premiu la categoria „Soluție integrată pentru clienți” cu un proiect de automatizare pentru Beiersdorf AG. Juriul internațional va decide câștigătorii la IFOY Test Days, care va avea loc între 8 și 11 aprilie, în cadrul Test Camp Intralogistics din Dortmund.

STILL IFOY Nominalizat numărul 1: EXV iGo. Un transpalet automatizat cu un design inovator, modular, care poate fi pus în funcțiune rapid și ușor datorită parametrilor sistemului modular și soluției de bază smart iGo easy.

Cu EXV iGo, STILL intră în competiție cu un transpalet automat cu ridicare la mare înălțime, cu un design inovator, modular, care poate fi pus în funcțiune rapid și ușor datorită parametrilor sistemului modular și soluției de bază smart iGo easy. Fiind primul echipament automat produs în serie, EXV iGo permite scalabilitate rapidă, precum și service rapid și simplu. Este răspunsul inteligent la cererea în creștere pentru soluții de automatizare rentabile, personalizate, rapid de implementat și scalabile, care stabilesc noi standarde atât în aprovizionarea producției, cât și în pre-stocare. Cu o capacitate de încărcare reziduală mare de până la 1.600 kg, o înălțime de ridicare de până la 3,8 metri și o viteză maximă de 7,2 km/h, EXV iGo este un partener de încredere și puternic într-o gamă largă de aplicații. Este soluția autonomă ideală pentru sarcini repetitive de manipulare și depozitare și recuperare a materialelor. De asemenea, excelează în funcționarea mixtă, cu fiabilitate, precizie și siguranță maximă a procesului. Acest lucru este asigurat de sistemul de siguranță pe mai multe niveluri, care utilizează scanere și senzori de siguranță pentru a proteja omul, mașina și sarcina.

Scalabil, sigur, care stabilește tendințe

De asemenea, pentru runda finală este nominalizat un proiect de automatizare pentru Beiersdorf AG, implementat de STILL. Noua construcție a unui centru de producție de ultimă generație pentru produse cosmetice la Seehausen, lângă Leipzig, este unul dintre cele mai mari proiecte de investiții ale Beiersdorf AG din Europa. Compania farmaceutică s-a bazat pe expertiza STILL pentru a proiecta și implementa sistemele de producție și aprovizionare în depozit pentru acest proiect complex, de milioane de euro. Cele mai importante obiective au fost creșterea semnificativă a eficienței și capacității, precum și a face noile structuri de depozit și de producție pregătite pentru viitor și scalabile - ținând cont în același timp de cerințele ridicate de siguranță ale industriei farmaceutice. Rezultatul a fost flexibilitate maximă, trasabilitate, siguranță, scalabilitate și o referință de perspectivă pentru proiecte viitoare: în mai puțin de doi ani, Beiersdorf AG și STILL au reușit să creeze o piatră de hotar în intralogistica inovatoare într-un parteneriat de cooperare - și au finalizat toate fluxurile de materiale cu integrarea a trei linii de umplere și ambalare până la sfârșitul lunii octombrie 2023.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 14 iunie

„Automatizarea este în mintea multor clienți în acest moment. Prin urmare, sunt încântat că avem oportunitatea de a câștiga râvnitul premiu IFOY la două categorii și de a ne recunoaște expertiza în acest domeniu într-un alt mod. Sunt curios să vedem cum distinsul juriu va judeca nominalizații noștri”, spune dr. Florian Heydenreich, Vicepreședinte Executiv Vânzări și Service STILL EMEA. Dar, totuși, trebuie să avem răbdare: câștigătorii vor fi anunțați abia la gala premiilor IFOY, pe 14 iunie, în orașul austriac Baden, lângă Viena.

Despre premiul IFOY

Premiul IFOY (Premiul Internațional pentru Intralogistică și Stivuitoare al Anului) este acordat anual ca recunoaștere a realizărilor remarcabile în intralogistică. Câștigătorii sunt selectați de un juriu internațional format din jurnaliști comerciali renumiți, care sunt reprezentanți ai mass-media de logistică de top. Potrivit organizației IFOY, jurizarea este independentă și se bazează pe criterii transparente și expertiză profesională. Premiul este destinat să documenteze performanța și puterea inovatoare a industriei intralogistice și să contribuie la competitivitatea și îmbunătățirea imaginii publice a întregului sector. Premiul IFOY este sponsorizat de Asociația Germană pentru Manipularea Materialelor și Intralogistică și Asociația Robotică și Automatizare a Federației Germane de Inginerie (VDMA) și este sub patronajul Dr. Robert Habeck, Ministrul Federal pentru Afaceri Economice și Protecția Climei.