17.06.2024

STILL câștigă premiul IFOY cu primul vehicul automatizat produs în serie

Al doisprezecelea premiu IFOY pentru specialistul în intralogistică din Hamburg

Hamburg/Baden, 14 iunie 2024 - Ingeniozitatea specialistului în intralogistică STILL a impresionat încă o dată juriul internațional IFOY. Este a doisprezecea oară când compania din Hamburg câștigă unul dintre râvnitele premii IFOY. Transpaletul automat EXV iGo, primul stivuitor automatizat STILL produs de serie, a triumfat în categoria „Robot mobil”.

Fericitul câștigător: Frank Müller, Senior Vice President Sales & Dezvoltarea afacerilor de servicii STILL (centru), a acceptat Premiul IFOY 2024 pentru EXV iGo pe scenă de la xx (stânga) și xx (dreapta).

Tensiunea a fost la apogeu atunci când premiile IFOY de anul acesta au fost decernate pe 14 iunie în cadrul impresionant al orașului imperial Baden, chiar lângă Viena. Un total de 16 produse și soluții inovatoare de la 15 furnizori de intralogistică din șase țări s-au calificat în finală. Și apoi, în sfârșit, triumful: stivuitorul automatizat EXV iGo de la STILL a câștigat categoria „Robot mobil”.

Dezvoltat pentru a satisface cerințele din ce în ce mai mari ale pieței pentru soluții care sunt rapid disponibile, intuitive de operat și ușor de scalat, EXV iGo este o piatră de hotar în portofoliul de automatizare STILL. Datorită software-ului simplu de punere în funcțiune iGo, stivuitorul permite și companiilor cu flote mici să înceapă cu ușurință automatizarea. „A fi onorat cu Premiul IFOY confirmă concentrarea noastră pe inovațiile orientate către clienți”, spune Frank Müller, Senior Vice President Sales & Service Business Development STILL, care a acceptat prestigiosul premiu pe scenă. „EXV iGo este un exemplu excelent al faptului că STILL nu conduce dezvoltarea pur și simplu din ambiție tehnică, ci întotdeauna cu un accent clar pe nevoile clienților noștri.”

Ușor de scalat cu disponibilitate maximă datorită producției industrializate și a unui concept de servicii digitale

EXV iGo este primul vehicul automat de la STILL care a fost produs în serie la scară industrială și se bazează pe un concept complet modular. Ideea centrală din spatele acestui lucru este disponibilitatea rapidă și scalabilitatea maximă. Datorită producției industrializate și parametrilor sistemului modular, EXV iGo este rapid disponibil, ușor de pus în funcțiune cu iGo easy și crește odată cu nevoile clientului. Service-ul și întreținerea sunt, de asemenea, rapide și flexibile datorită noului concept de servicii digitale. Printre altele, permite tehnicienilor de service să acceseze geamănul digital al fiecărui vehicul în parte pentru diagnosticare și depanare.

Toate acestea fac din EXV iGo un pionier pentru companiile cu puțină experiență în automatizare care doresc să intre în lumea proceselor automate de depozitare fără complicații. Frank Müller: „Automatizarea proceselor devine, de asemenea, din ce în ce mai relevantă pentru companiile cu flote mai mici. De aceea, acordăm o mare importanță disponibilității și ușurinței de utilizare, pe de o parte, și serviciilor fiabile și flexibile, pe de altă parte.” STILL EXV iGo este răspunsul inteligent la această nevoie inter-industrială - cu eficiență ridicată a costurilor, implementare rapidă și scalabilitate flexibilă.

STILL iGo: Gama completă de automatizări într-o singură soluție

Cu iGo, STILL combină întreaga gamă de soluții automate într-un singur sistem. Soluția inteligentă plug-and-play STILL iGo easy este opțiunea perfectă pentru companiile care doresc să automatizeze procesele individuale de transport logistic. Și dacă cerințele cresc, este ușor să treceți la iGo systems. iGo systems permit automatizarea individuală a proceselor logistice cuprinzătoare. Cu iGo, STILL oferă o soluție de automatizare flexibilă și scalabilă, care poate fi adaptată fără probleme la nevoile oricărei companii.