22.06.2023

Și câștigătorul este...”: Un „Oscar al intralogisticii” este trimis din nou la Hamburg în acest an

STILL aduce premiul IFOY numărul unsprezece orașului hanseatic

Hamburg, 22 iunie 2023 - Al unsprezecelea premiu IFOY pentru STILL: în competiția pentru râvnitul premiu, furnizorul de intralogistică din Hamburg a avut succes din nou în acest an. Juriul a considerat că transpaletul cu ghidaj manual STILL EXH cu ridicare joasă este demn de premiu.

Joi seara, 22 iunie. În clădirea „U” din Dortmund, fosta „pivniță de fermentație și depozitare” a fabricii de bere Dortmund Union, suspansul crește. În câteva minute, câștigătorii premiilor din acest an vor fi anunțați acolo în cadrul Nopții Premiilor IFOY. Rezultatele vor rămâne strict secrete până la ceremonia de premiere - atât pentru public, cât și pentru producătorii participanți. Un total de 23 de produse și soluții a 21 de companii sunt încă în competiție. Reprezentanții acestora așteaptă cu nerăbdare decizia celor 25 de membri internaționali ai juriului. Și apoi verdictul apare: în categoria „Warehouse Trucks Lowlifter”, transpaletul ghidat manual EXH 14-20 Plus de la furnizorul de intralogistică STILL din Hamburg este declarat câștigător.

„Premiul IFOY este un premiu prestigios și un sigiliu valoros de calitate pentru soluțiile intralogistice de viitor. Așa că sunt cu atât mai încântat să mă aflu pe podiumul câștigătorului în această seară. Arată încă o dată cât de mult spiritul innovator al STILL și concentrearea asupra clienților au efect în dezvoltarea de noi produse, dau rezultate și duc la un succes măsurabil”, spune Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management. A avut onoarea să participe la Noaptea Premiilor IFOY în numele producătorului din Hamburg și să accepte râvnitul trofeu.

Transpaleți cu ridicare redusă ghidat manual, cu design unic al capului de timonă

Seria EXH 14-20 Plus, care a fost distinsă cu premiul de către juriul IFOY, poate face față nenumăratelor provocări logistice: transpaletul ghidat manual este ideal, de exemplu, pentru transportul orizontal de mărfuri, pentru livrările pe ultimul kilometru sau pentru încărcări și descărcări pe rampa, dar si pentru activitati simple de ridicare a comenzilor. Întreaga serie poate fi echipată opțional cu baterii plumb-acid sau Li-Ion. Ceea ce iese în evidență în mod special este designul unic al capului de timonă: butoanele proiectate generos permit o manevrare intuitivă în orice moment – adaptat pentru stângaci sau dreptaci și complet independent de dimensiunea mâinii operatorilor. Afișajul integrat oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra tuturor datelor relevante ale vehiculului, cum ar fi starea de încărcare a bateriei, orele de funcționare sau programul de conducere selectat. Afișajul tactil STILL, disponibil optional, poate fi descris fără exagerare ca o revoluție în domeniul manevrării. Construiește o punte între funcționarea smartphone-ului și funcționarea echipamentelor tehnologice de depozit. Sau, altfel spus: o metodă familiară de manipulare din viața de zi cu zi este transferată fără probleme în lumea de lucru a intralogisticii prin afișajul tactil STILL.

Puterea inovatoare dovedită încă o dată

Tehnologii de pionierat, beneficii maxime pentru clienți și cea mai înaltă calitate sunt întotdeauna în centrul tuturor noilor dezvoltări ale STILL. „Premiul de astăzi arată că am atins aceste obiective cu EXH”, spune fericit Frank Müller. „Așadar, suntem pe drumul cel bun pentru a face viitorul intralogisticii și mai inteligent împreună. Aș dori să-mi exprim sincerele mulțumiri pentru acest lucru - juriului internațional de experți, precum și angajaților noștri. Angajamentul și expertiza lor sunt cele mai importante, au făcut posibil acest premiu și au adus premiul IFOY la STILL pentru a unsprezecea oară.”