23.02.2021

Numele meu este Service. Full Service!

Nuantele conteaza iar noi nu ne jucam cu cuvintele. De peste 100 ani cand promitem ceva, livram. Si mereu inovam!

Nu stim daca STILL a inventat conceptul Full Service, insa acesta are ca fundament oferirea de pachete complete de service. Iar cand spunem complete, fii sigur ca nu ne-a scapat nimic. Avantajul principal al pachetelor noastre este costul fix lunar, usor de bugetat. In plus, optand pentru Full Service beneficiezi de siguranta ca reparatiile si intretinerea se efectueaza numai cu piese de schimb originale STILL a caror disponibilitate este garantata pentru cel putin 12 ani. Impresionant, nu-i asa?
Avem grija sa iti instruim regulat personalul pentru ca, nu-i asa, cat de folositoare este cea mai inovativa tehnologie, daca nu poate fi folosita cum trebuie? Numai cineva care stapaneste echipamentul de lucru va lucra eficient si sigur. Astfel ca specialistii STILL se deplaseaza la sediul tau pentru a sustine sesiuni individuale de pregatire cu angajatii, tinand cont de regulile companiei. Ceea ce inseamna ca in depozitul tau ai o siguranta maxima si ca procedurile de operare decurg fara intreruperi. Crede-ne, cu cele „20 de reguli pentru operarea sigura a stivuitoarelor” vom schimba pentru totdeauna perceptia operatorilor utilajelor!
Mai exact, iata pe ce te poti baza cand lucrezi cu utilaje demne de un premiu Oscar (de fapt IFOY in domeniul nostru; si l-am luat de mai multe ori!):

  • Disponibilitatea pieselor de schimb (livrari zilnice)
  • Produse de inalta calitate fabricate in Germania
  • Masini de service ecologice (emisii scazute de CO2)
  • Tehnicieni service la curent cu toate noutatile (cursuri regulate)
  • Experti service cu mai multe calificari
  • Specialisti Li-Ion
  • Scule, dispozitive si verificatoare de inalta calitate utilizate de echipa noastra (Gedore)
  • Interventie prompta (anual crestem cu 10% acoperirea teritoriala a pietii serviciilor)

Practic, prin pachetele Full Service scapi de grija reparatiilor fiindca ni le asumam noi integral. Si primesti servicii complete de la un singur furnizor: STILL Romania. Un singur contract inseamna o singura factura lunara cu cheltuieli fixe pe care ti le-ai planificat din timp. In plus, cu noi nicio inspectie tehnica de verificare tehnica CNCIR nu mai este uitata. De fapt niciun detaliu administrativ nu mai cade in sarcina ta. Preluam noi integral, astfel incat in orele de activitate totul sa decurga impecabil pentru echipa ta. Pentru afacerea ta! Insa nu ne-am oprit aici. Fiindca pentru noi „mai bine” nu e niciodata suficient, inovam permanent. Ti-am pregatit si pachetul STILL Plus care iti asigura integral autovehiculele, oferindu-ti protectie completa impotriva accidentelor, erorilor de functionare, lipsei de apa /ulei / lubrifiant, scurtcircuitului / curentului-tensiunii in exces, defectarii echipamentelor de siguranta, focului, fulgerelor, exploziei si furtunii. Garantia calitatii 100% e putin spus. Fa cunostinta cu excelenta in SERVICE si te vei convinge! STILL in lume De peste 100 ani STILL ofera solutii personalizate pentru intralogistica in intreaga lume. Cu aproape 9000 angajati, multe ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, precum si o retea mondiala de distribuitori si peste 2000 tehnicieni de service, STILL activeaza cu succes pe plan international, raspunzand cu seriozitate si tehnica inovativa cerintelor intreprinderilor mici, mijlocii si mari.