Premii

IFOY Award 2020

Câștigătorul nostru

Emisii zero. Performanţă completă. Câștigător.

RX 60 25-35 – Câștigător IFOY

În acest an a avut loc o premieră: pentru prima dată, din cauza epidemiei de coronavirus, câștigătorii premiului IFOY din acest an (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) au fost anunţaţi online prin video.

La categoria „Stivuitor cu contragreutate până la 3,5 t” premiul mult dorit a ajuns încă o dată la noi. În acest an, compania de intralogistică din Hamburg a intrat în competiţie cu noul stivuitor electric RX 60-25/35.

„Cu versiunea de înaltă performanţă a modelului RX 60-25 STILL stabilește standardul pentru stivuitoarele electrice din acest segment. Nici un stivuitor electric nu a fost vreodată atât de productiv. Adăugaţi la acesta avantajele zgomotului redus, flexibilitate, costuri mai mici pentru energie electrică în comparaţie cu motorina sau gazul, operare ușoară, un nivel de întreţinere mai scăzut și manipulare foarte previzibilă. Toate criteriile pentru un motor cu combustie sunt astfel combinate”, a conchis juriul internaţional. Cu acest nou stivuitor electric din clasa de greutate de 2,5 până la 3,5 t STILL oferă o alternativă fiabilă la stivuitoarele cu motoare cu combustie. Juraţii au fost deosebit de impresionaţi de viteza de ridicare generată de motorul pompei de 25 kW al RX 60. Echipa de testare a măsurat o viteză fără sarcină mai mare de 66 cm/sec. și a jurizat: „Un record în această clasă”.

Totodată, STILL RX 60-25/35 a stabilit, de asemenea, noi standarde în combinaţia testată de accelerare, conducere și ridicare. În acest test a obţinut o productivitate de 363 de paleţi în opt ore. „Productivitatea măsurată nu a fost niciodată atât de mare într-un test IFOY”, a fost concluzia juriului.

  • Raportul de testare detaliat poate fi găsit aici: PDF, 114 KB Descărcați

Sunteţi curios?

Vă prezentăm câștigătorul nostru

RX 60-25/35

Este unicul stivuitor cu care puteţi muta mai multe mărfuri în câteva secunde. Noul RX 60-25/35 este cel mai puternic stivuitor din clasa sa. Indiferent dacă este înalt sau lat sau ambele - cu fiecare palet transportat, cu acceleratorul nostru economisiţi secunde valoroase. Cu performanţele sale perfect controlabile, veţi avea mărfurile acolo unde trebuie să fie cât mai repede posibil. Dezvoltat și construit pentru aplicaţii în care trebuie să fixaţi în loc să răsturnaţi.