Industrii »ôi aplica≈£ii

Domenii de operare pentru convoaiele industriale

Industrii și aplicaţii

Convoaiele industriale câștigă o popularitate mai mare ca sistemele de transport la nivel intern. Potenţialul lor de a spori eficienţa, de a standardiza procesele și de a îmbunătăţi siguranţa la locul de muncă este din ce în ce mai utilizat.
Domenii de operare pentru convoaiele industriale

Anwendung

Un convoi industrial este utilizat în primul rând pentru transportul stocului de material la nivelul solului către locaţia de producţie. Convoaiele industriale sunt ideale pentru a transporta încărcături reduse din punct de vedere intralogistic sau pentru a colecta mărfurile.

Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a transporta mărfuri asamblate în transportoare de mari dimensiuni de la locaţia de producţie. În plus faţă de furnizare și transfer, convoaiele industriale pot fi folosite și pentru eliminarea sistematică. Diferite mărfuri pot fi colectate de convoiul industrial de la diferite puncte de preluare și livrate către diferite destinaţii. Aceasta înseamnă că sarcinile legate de transport pot fi îndeplinite în mod eficient.

Prin urmare convoaiele industriale sunt ideale pentru sarcinile regulate de transport și pentru acelea care acoperă distanţe mari.

Consultant pentru convoiul industrial

5 întrebări cu privire la introducere - începeţi consultarea online cu privire la convoiul industrial!


Industrii de convoaie industriale specifice

Sistemele de convoaie industriale sunt folosite de obicei înlogistica de producţie, deci în locurile în care liniile de producţie trebuie să fie alimentate în mod continuu cu materiale, dar și în locuri în care mărfurile nu sunt produse (ex. aeroporturi).

Branchen
Sursa: Einsatz von Routenzugsystemen zur Produktionsversorgung, Studie zu Planung, Steuerung und Betrieb, TU München, 2017

Tendinţe trans-industriale pentru convoaiele industriale

Industria de fabricare a vehiculelor este precursorul proceselor de producţie moderne și eficiente. În alte industrii de producţie, potenţialul oferit de convoaiele industriale nu a fost complet epuizat. Dar chiar și în acest caz exista o tendinţă de creștere. Această schimbare a procesului, însă, nu se produce în întreaga industrie și nu avansează, ci se produce într-un mod mai evolutiv pentru cazuri individuale.

Sursa: Einsatz von Routenzugsystemen zur Produktionsversorgung, Studie zu Planung, Steuerung und Betrieb, TU München, 2017

Există o evoluţie clară care aratăcă numărul de sisteme de convoaie industriale aflate în uz este în continuă creștere. Proporţia crescândă a convoaielor industriale în alte industrii decât cele de producere a vehiculelor indică în special dorinţa crescândă de optimizare a proceselor.

Pe baza experienţei, acest lucru afectează în primul rând următoarele industrii:

  • medicală
  • alimentară
  • cu amănuntul
  • de reciclare

Concentrarea pe optimizarea proceselor

Pentru produsele frigorifice, totul este proiectat pentru a nu întrerupe continuitatea în răcire și pentru a asigura calitatea produselor. Eficienţa procesului și siguranţa au prioritate, iar utilajul este deja încărcat sistematic.

Convoaiele industriale ajuta, de exemplu, pentru a încărca rafturile tipice de vânzare cu amănuntul și pentru a ridica comanda pentru mărfuri. Rafturile sunt umplute sistematic cu mărfuri specifice, iar procesele definite asigură colectarea și transferul mărfurilor necesare către anumite puncte de colectare.

Convoaiele industriale  sunt ideale pentru transportul rapid și predeterminat al mărfurilor. Rezultatul este procesat în mod optim la timp pentru încărcarea și descărcarea utilajelor.

Diagramm Anzahl

Rezumat: Convoaiele industriale furnizează staţii diferite cu materiale diferite în mod eficient și în funcţie de cerere. Ele se găsesc în principal în industria autovehiculelor, dar încep să fie descoperite din ce în ce mai mult și de alte industrii.Aveţi întrebări?

Consilierul dvs. expert va fi bucuros să răspundă la orice întrebări pe care le puteţi avea despre prezentarea convoiului industrial. Sunaţi-ne sau solicitaţi un apel invers.

Solicitați la: Domenii de operare pentru convoaiele industriale

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Vom fi bucuroși să vă trimitem prezentarea noastră de marketing despre introducerea convoaielor industriale: "Veţi urca și veţi cobori din cărucior?" cu descărcare gratuită.


Mai multe despre acest subiect