De ce este rentabilă utilizarea unui convoi industrial

Avantajele sistemelor de convoaie industriale

De ce este rentabilă utilizarea unui convoi industrial

Deoarece producţia eficientă a fost introdusă pentru prima dată în Japonia în anii 1960, sistemele de convoaie industriale au stat la baza proceselor eficiente, logisticii teporizate și a logisticii de reducere a traficului. În producţie, aceste utilaje de tractare cu rute de transport asigură cererea și eliminarea pe bază de cerere a materialelor în conformitate cu principiul misiunii de rutină.

Deoarece seamănă cu sistemele de trenuri de transport public, ele sunt de asemenea numite convoaie industriale sau tractoare. Companiile dintr-o serie de industrii, de la industria automobilelor până la industria de aprovizionare, se bazează din ce în ce mai mult pe convoaiele industriale pentru transportul la nivel intern.


Avantajele convoiului industrial la o primă privire

Tranziţia de la un proces de logistică de producţie operată convenţional la o alimentare modernă cu materiale interne, folosind un sistem de convoi industrial, are multe avantaje:

  • Reducerea traficului
  • Creșterea siguranţei traficului în depozit
  • Creșterea fiabilităţii de livrare și a procesului
  • Creșterea producţiei în același spaţiu de producţie
  • Producţia se diversifică și crește varietatea de produse
  • Avantaje financiare
  • Munca ergonomică
Vorteile

Consultant pentru convoiul industrial

5 întrebări cu privire la introducere - începeţi consultarea online cu privire la convoiul industrial!

Reducerea traficului

Este logic. Un convoi industrial înseamnă un trafic mai redus decât în cazul celor mai multe stivuitoare cu furcă. Un convoi industrial produce mai puţin zgomot, folosește mai puţină energie, necesită mai puţini angajaţi și duce la reducerea costurilor de operare și de service. Procesul ciclic de lucru asigură menţinerea costurilor interne de transport la un nivel constant.

Sicherheit Lagerverkehr

Creșterea siguranţei traficului în depozit

Evitarea accidentelor de muncă reprezintă o parte esenţială a unei intralogistici bune. Este clar că un convoi industrial este mai sigur decât multe stivuitoare cu furcă. Acesta crește siguranţa pentru depozitul propriu-zis (de exemplu la rafturi), pentru mărfurile transportate și mai ales pentru personal. Convoaiele industriale asigură o mai bună reglementare și un trafic coordonat în cadrul companiei.

Erhöhung Versorgung

Creșterea fiabilităţii de livrare și a procesului

Aprovizionarea sigură cu materiale în ordinea în care acestea sunt necesare pentru producţie este asigurată prin graficele de producţie. Un ciclu pre-setat se referă la faptul că materialele sunt livrate la locaţiile de aprovizionare la ore specifice. Aceasta, la rândul său, determină numărul de deplasări și durata de deplasare a convoaielor industriale.

Fiabilitatea procesului înseamnă stabilirea unui proces cât mai simplu și mai ușor de reprodus, care are o bună transparenţă în ceea ce privește erorile și care se desfășoară fără probleme.

Produktionssteigerung

Creșterea producţiei în același spaţiu de producţie

Un motiv tipic pentru implementarea unui sistem de convoi industrial este creșterea producţiei fără a lărgi spaţiul de producţie. Convoaiele industriale sunt adesea folosite pentru a furniza zone de asamblare în care un număr mare de materiale diferite de dimensiuni mici trebuie să fie completate repede și în mod regulat în spaţii mici de producţie.

Produktvarianz

Producţia se diversifică și crește varietatea de produse

Producţia dvs. solicită mai multe piese, o gamă de piese diferite sau mai multă varietate - de exemplu în ceea ce privește tipul sau culoarea? Convoiul industrial controlat digital poate ajuta prin aducerea unor cantităţi mici la momentul potrivit și în ordinea corectă, după cum este necesar pentru producţie.

Ökonomische Vorteile

Avantaje financiare

Trecerea la un sistem de convoi industrial reduce, de asemenea, capitalul necesar. Procesele de producţie necesită mai puţine utilaje și resurse asociate. În comparaţie cu stivuitoarele cu furcă, convoaiele industriale reduc nevoia de activităţi manuale în ceea ce privește transportul de materiale. Ca urmare a unei planificări optime, convoaiele industriale se deplasează pe rutele stabilite, asigurând astfeltransparenţa proceselor. Acestea revin în același punct din care au început după o perioadă de timp semnificativă, astfel încât următoarea livrare la locul de producţie să fie previzibilă.

Ergonomie

Munca ergonomică

Convoaiele industriale sunt ergonomice pentru a fi utilizate deoarece angajaţii petrec puţin timp stând jos. Accesoriile suplimentare, cum ar fi funcţia de înclinare a căruciorului ergonomic STILL, asigură faptul că toate procesele de lucru sunt ergonomice, deoarece angajaţii se pot adapta la înălţimea optimă de lucru și pot avea acces ușor la containere.


Rezumat:

Utilizarea convoaielor industriale în producţie și logistică asigură o aprovizionare eficientă cu materiale și multe alte avantaje, de exemplu în ceea ce privește siguranţa, optimizarea proceselor și costurile de funcţionare.Aveţi întrebări?

Consilierul dvs. expert va fi bucuros să răspundă la orice întrebări pe care le puteţi avea despre prezentarea convoiului industrial. Sunaţi-ne sau solicitaţi un apel invers.

Solicitați la: Avantajele sistemelor de convoaie industriale

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Vom fi bucuroși să vă trimitem prezentarea noastră de marketing despre introducerea convoaielor industriale: "Veţi urca și veţi cobori din cărucior?" cu descărcare gratuită.


Mai multe despre acest subiect