Metoda de instalare a unui sistem de convoi industrial

Pas cu pas pentru o logistică eficientă

Metoda de instalare a unui sistem de convoi industrial

Potenţialul logisticii eficiente nu a fost încă exploatat integral. Strategia are multe beneficii clare și oferă un avantaj competitiv semnificativ .

 

"Numai lucrurile care se pot schimba vor rămâne" este abordarea companiei de a rămâne flexibilă și competitivă în cele din urmă pe piaţă. Logistica eficientă încorporează metode clasice eficiente și le folosește pentru a optimiza procesele logistice, cum ar fi eliminarea etapelor care nu sunt necesare în cadrul procesului.


Avantajele logisticii eficiente

Oferta poate fi programată perfect: exact la timp sau numai secvenţial:

  • Exact la timp: mărfurile necesare sunt livrate într-o locaţie precisă în cantitatea potrivită și la momentul potrivit pentru o prelucrare ulterioară.
  • Numai secvenţial: mărfurile sunt, de asemenea, livrate în ordinea corespunzătoare după cum este necesar pentru producţie, care este adesea necesară ca rezultat al creșterii variaţiei și individualizării produselor.

Producţia fără stivuitor reduce numărul de utilaje solicitate în fluxul de materiale, economisind astfel costurile de investiţie și de exploatare.

Timpul de procesare al fiecărui transportator este redus la minimum.

Procesele de lucru devin mai rapide, mai eficiente și mai sigure.

Am făcut un rezumat al avantajele sistemelor convoiului industrial în această prezentare de marketing pentru a prezenta un argument cuprinzător pentru introducerea convoiului industrial ca parte a unei strategii logistice eficiente.


Cât de eficient este procesul dvs. de aprovizionare cu materiale?

În cazul în care răspunsul la următoarele întrebări privind starea actuală a depozitului și logistica transportului este ‘DA’, trebuie să analizaţi cu atenţie principiile de introducere eficiente:

1. Aveţi deseori producţie excedentară?

2. Aveţi stocuri care nu sunt necesare?

3. Există întârzieri în lanţul dvs. de proces?

4. Vedeţi potenţialul de a face ca procesele de producţie să fie mai eficiente?

5. Angajaţii dvs. își exprimă nemulţumirea în ceea ce privește ergonomia, siguranţa muncii sau alte procese la locul de muncă?

Consultant pentru convoiul industrial

5 întrebări cu privire la introducere - începeţi consultarea online cu privire la convoiul industrial!


Introducere privind eficienţa: pas cu pas pentru conceptul de convoi industrial

Lean-Idee

1. Ideea de eficienţă

Știţi deja ce doriţi: adaptarea producţiei la viitor. Odată ce aţi decis să introduceţi procese care implică eficienţa, consultarea externă vă poate ajuta să faceţi primii pași. Acești pași includ în primul rând definirea scopului procesului, inclusiv participanţii necesari în cadrul companiei și crearea unei înţelegeri comune, deoarece este esenţial ca angajaţii să accepte introducerea principiilor eficiente în cazul în care proiectul va avea succes.

Analyse

2. Analizarea situaţiei curente

Un expert în eficienţă va examina cu atenţie procesele dvs. și va analiza strategiile existente în prezent: Cum este structurat lanţul de furnizare? Cum sunt organizate procesele? Câte stivuitoare cu furcă conţine flota dvs? Cum este proiectat fluxul de materiale? Care dintre activităţile, rutele de transport și procese sunt inutile?

Zielprüfung

3. Atingerea obiectivelor

Fără un obiectiv nu poate exista o strategie. Prin urmare, este important să se adapteze obiectivele companiei și scopurile privind gestionarea eficienţei: Care sunt obiectivele companiei pe termen scurt, mediu și lung? Cum pot fi îndeplinite aceste obiective utilizând metodele eficiente?

Schritt 4

4. Dezvoltarea conceptului

Experţii eficienţi identifică domenii specifice pentru potenţiale îmbunătăţiri. Acest lucru implică colaborarea pentru a dezvolta conceptul de bază, de exemplu: Care sunt metodele eficiente care vor ajuta compania să evolueze? Cum pot fi optimizate procesele și rutele de transport? Ce formă de logistică a achiziţiilor este cea mai potrivită - exact la timp sau numai secvenţial? Are sens implementarea unui sistem kanban? Este rentabilă achiziţionarea unui convoi industrial? Și dacă da, care sistem de convoi industrial este cel mai potrivit?

Soll-Zustand

5. Definirea stării ţintă

Starea ideală intenţionată este definită ca o viziune înainte de dezvoltarea conceptului, de exemplu: "Multe mărfuri vor fi livrate la locaţia exactă la sunt necesare, la momentul potrivit și folosind cel mai scurt traseu de transport. Va fi necesar numai un singur convoi industrial pentru acesta, în loc de x stivuitoare cu furcă. Vom salva un total de xx până la data ţintă a anului. "Pentru a realiza aceste obiective, se creează un calendar și un plan de acţiune.

RZ Einführung

6. Instalarea unui convoi industrial

Dacă decideţi să instalaţi un convoi industrial, experienţa noastră vastă ne transformă în partenerii ideali pentru acest proces. Proiectele pilot sunt lansate pentru a demara tranziţia de la stivuitoarele cu furcă la convoaiele industriale pe anumite rute de transport. Vă vom sprijini în fiecare etapă a acestui proces. Angajaţii dvs. pot vedea singuri funcţionalitatea și beneficiile conceptului și pot participa la activităţi relevante de instruire. Angajaţii trebuie să accepte introducerea de noi procese în cazul în care sistemul de convoi industrial urmează să fie implementat cu succes.

Implementierung

7. Eficienţa ca o filosofie a companiei

Conceptul de bază este lansat în întreaga companie și a fost dezvoltat continuu. Acesta devine o parte concretă a filozofiei companiei și este internalizat de toţi angajaţii.


Procesul de planificare a convoiului industrial

Implementarea unui sistem de convoi industrial este o etapă importantă în introducerea principiilor de bază. Dacă analiza de bază determinată de experţi arată că trebuie folosit un convoi industrial, vă puteţi baza pe expertiza noastră pentru a vă sprijini pe parcursul întregului proces de implementare.

Primul pas este de a analiza întregul flux de material, inclusiv tipul și cantitatea de transportatori, relaţia sursă-destinaţie și distanţa efectuată de utilajele industriale. Aceste informaţii sunt esenţiale pentru planificarea și punerea în aplicare a unei soluţii pentru convoiul industrial și pentru selectarea ulterioară a celor mai potrivite cărucioare și containere.


1. Tipul și cantitatea de transportatoare / mărfuri: Care sunt tipurile de transportatoare utilizate în prezent? Ce transportatori trebuie să meargă la locaţii? Care este dimensiunea și greutatea mărfurilor transportate?

2. Frecventa deplasărilor / relaţia sursă-destinaţie: Care sunt locaţiile de destinaţie care sunt furnizate din surse și cât de des? Analizând frecvenţa aprovizionării se va arăta cât de des sunt transportate mărfurile într-un anumit interval de timp și în ce cantitate. Rezultatele unei astfel de analize arată, de exemplu, că mărfurile cu o cerere mai mare vor avea nevoie de containere mai mari pentru convoiul industrial decât mărfurile necesare în cantităţi mai mici.


3. Distanţa traversată: Distanţa parcursă între fiecare staţie sau între mărfurile intrate și liniile de producţie este cel mai bun indicator al cărui sistem de convoi industrial este cel mai potrivit pentru transportul mărfurilor.


Rezumat:

Introducerea logisticii eficiente este întotdeauna avantajoasă, dar necesită o expertiză cuprinzătoare. Etapa de analiză va determina dacă un sistem de convoi industrial este potrivit pentru cerinţele dvs. specifice. Dacă da, suntem partenerul potrivit pentru a pune în aplicare un sistem de convoi industrial care a fost adaptat în mod specific nevoilor dvs. și vă vom sprijini la fiecare pas.Aveţi întrebări?

Consilierul dvs. expert va fi bucuros să răspundă la orice întrebări pe care le puteţi avea despre prezentarea convoiului industrial. Sunaţi-ne sau solicitaţi un apel invers.

Solicitați la: Introducere de bază - Calea către producţia eficientă

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Vom fi bucuroși să vă trimitem prezentarea noastră de marketing despre introducerea convoaielor industriale: "Veţi urca și veţi cobori din cărucior?" cu descărcare gratuită.


Mai multe despre acest subiect