Face≈£i prima mi»ôcare!

Faceţi prima mișcare!

Din punct de vedere intralogistic, motto-ul de astăzi este: "Compania cu cele mai bune procese va avea succes". Intralogistica eficientă se învârte în jurul proceselor eficiente și flexibile. Atunci când vine vorba de logistica EFICIENTĂ, convoaiele industriale sunt o componentă centrală.

Introducerea sistemelor de convoaie industriale este o problemă complexă și în esenţă înseamnă o schimbare în procese. La început, există întotdeauna faza de analiză pentru a răspunde la întrebările relevante despre situaţia iniţială.

 

Consultant pentru convoiul industrial STILL

Faceţi prima mișcare!
Începeţi consultarea online cu privire la convoiul industrial!

Care sunt dimensiunile transportatoarelor de încărcături pe care le folosiţi?

Care este greutatea maximă a încărcăturii pentru fiecare transportator?

Sunt cărucioarele deja în uz?

Cei 4 cilindri pot fi direcţionaţi?

Care este natura zonei în care este planificată utilizarea?

Aţi făcut primul pas!

Următorul pas este analiza comună a proceselor logistice. Pe baza informaţiilor dvs., vom pregăti cu bucurie o primă întâlnire de coordonare.

Aranjaţi o consultare fără caracter obligatoriu cu consultantul dvs. personal și să faceţi următorul pas către introducerea unui sistem de convoi industrial.

372220956
Whitepaper

Prezentarea noastră de marketing pentru introducerea sistemelor de convoi industrial

Veţi urca și veţi cobori din cărucior?

Prezentarea noastră de marketing informează despre subiectele relevante din jurul Cum, ce și de ce să implementăm un sistem de convoi industrial.


Prindeţi trenul!


Sunt de acord ca STILL GmbH să-mi trimită informaţii cu privire la introducerea convoaielor industriale prin e-mail.

Protecţia datelor
Înregistrarea pentru a primi buletinul informativ
În urma acestui sondaj veţi primi un e-mail pentru confirmarea adresei dvs. de e-mail, precum și un link de descărcare pentru prezentarea de marketing.
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Introducerea convoiului industrial cu STILL

Trecerea de la un proces de logistică de producţie operat în mod convenţional la o furnizare modernă a materialelor interne folosind un sistem de convoi industrial este un pas esenţial pentru companie și necesită un partener competent.

De aceea, STILL este partenerul ideal pentru implementarea convoiului industrial:

  • Furnizor de sistem holistic - de la consultarea iniţială până la punerea în aplicare
  • 20 de ani de experienţă în introducerea sistemelor de convoi industrial
  • Inventatorul LiftRunner®: Cel mai bun din industrie de 10 ani
  • In-fabrica de producţie a convoaielor industriale
  • Partener puternic al DEMATIC pentru un flux complet automatizat de bunuri
Practica: Centrul Medical Universitar Mainz

Practica: Centrul Medical Universitar Mainz

LiftRunner® convoaiele industriale optimizează transporturile clinice - 4.500 de mese livrate la timp

Compania: Peste  60 de clinici și institute, aproximativ 1500 de paturi, tratamentul a 341.000 de pacienţi anual. 7.500 de angajaţi

Soluţie: Convoaiele industriale sunt foarte versatile și pot fi utilizate pentru a transporta mâncăruri, lenjeria curată, lenjeria murdară, deșeurile clinice și reciclabile în incintă.

Fluxurile de materiale și expedierile care apar la cele peste 60 de clinici, institute și unităţi care fac parte din Centrul Medical Universitar includ atât transporturi regulate, cât și transporturi speciale. Pentru a optimiza aceste procese, au fost aduse două convoaie industriale STILL LiftRunner. Activitatea lor zilnică implică livrarea de mâncare și de lenjerie curată la clinici. În plus, LiftRunners iau de asemenea rufele murdare, deșeurile clinice și reciclabile.

Când vine vorba de catering, cele două STILL LiftRunners ajută la livrarea unei game variate de mâncăruri de trei ori pe zi. Bernd Broszehl, Șeful Serviciilor Centrale: "De la 6:00 până la 22:00, convoaiele noastre industriale sunt în permanenţă în mișcare. Până la 4.500 de mese sunt livrate din bucătărie la 1.500 de pacienţi spitalizaţi în fiecare dimineaţă, la prânz și seara.

LiftRunners optimizează transportul: "Activităţile lor zilnice includ furnizarea de lenjerie curată la secţiile clinicii, ridicarea lenjeriei murdare din depozitele clinicii. Transportăm peste nouă tone de rufe la spălătorie ", explică Broszehl.

Uwe Schmitt, Șeful echipei de gestionare a aprovizionării adaugă: "În spaţii înguste, convoiul industrial STILL își menţine raza de întoarcere predeterminată. Acest lucru ajută la prevenirea oricăror defecţiuni electronice la cărucioarele de masă care pot apărea datorită vibraţiilor, uzurii și deteriorării anvelopei căruciorului. În plus, zgomotul anveloperlor nu este la fel de puternic ca înainte. " Protecţia suplimentară împotriva intemperiilor înseamnă că LiftRunner este ideal pentru utilizare în exterior.

 

Motive pentru introducerea convoaielor industriale

 

Aveţi întrebări?

Consilierul dvs. expert va fi bucuros să răspundă la orice întrebări pe care le puteţi avea despre prezentarea convoiului industrial. Sunaţi-ne sau solicitaţi un apel invers.

Solicitați la: Introducerea sistemelor de convoi industrial

Titlu*
Acest site este protejat de Friendly Captcha si respectá Politica de confidențialitate Friendly Captcha.

Vom fi bucuroși să vă trimitem prezentarea noastră de marketing despre introducerea convoaielor industriale: "Veţi urca și veţi cobori din cărucior?" cu descărcare gratuită.