02.08.2022

Sediul central al STILL din Hamburg investește în 20 de stații de încărcare pentru mașinile electrice

STILL "electrizează" angajații și vizitatorii deopotrivă

Hamburg, 2 august 2022 - Furnizorul de intralogistică din Hamburg STILL construiește în prezent 20 de stații de încărcare pentru vehicule electrice la sediul său din Berzeliusstraße, Hamburg. Punctul culminant: nu numai că vehiculele electrice ale flotei companiei vor fi încărcate acolo în viitor, dar angajații și vizitatorii vor putea, de asemenea, să utilizeze această facilitate de încărcare pentru vehiculele lor private.

Sediul central al STILL din Hamburg investește în 20 de stații de încărcare pentru mașinile electrice – cu opțiuni de extindere. Compania își dorește să permită conversia propriului parc auto și să faciliteze trecerea angajaților la vehicule electrice.

"Electrizant!" - sloganul furnizorului de intralogistică din Hamburg STILL va căpăta un sens cu totul nou în viitor, atunci când cele 20 de stații de încărcare pentru mașinile electrice care sunt în prezent în construcție vor intra în funcțiune în luna august. "De fapt, nu numai că vom folosi noile stații de încărcare pentru flota noastră de vehicule din ce în ce mai electrificată, dar vom oferi, de asemenea, angajaților noștri și vizitatorilor noștri o opțiune de încărcare ca un serviciu foarte special. Ne gândim în special la angajații care nu au facilități de încărcare la domiciliu. Vrem să le permitem să treacă la un vehicul fără emisii", spune Stefan Sanny, care este responsabil pentru gestionarea facilităților la STILL. Cu toate acestea, construirea primelor puncte de încărcare a fost doar primul pas pentru STILL. "Aceasta este doar prima parte a unui proiect mai amplu al STILL, prin care am creat acum posibilitățile de infrastructură și procedurale pentru dotarea treptată a altor locații cu puncte de încărcare electrice. În acest fel, nu dorim doar să permitem conversia propriului parc auto, ci și să ne motivăm angajații să treacă la vehicule electrice." Pe termen mediu, va fi posibilă, de asemenea, includerea încărcătoarelor wallbox adecvate la domiciliu pentru flota de furgonete de service și mașini ale companiei pentru angajați, în infrastructura de încărcare STILL.

STILL utilizează energie electrică "verde"

STILL obține energia electrică necesară stațiilor de încărcare - la fel ca restul energiei electrice - din surse "verzi". "Acest lucru înseamnă că aducem o contribuție reală la reducerea emisiilor de CO2 cu noile noastre stații de încărcare", spune Stefan Sanny. Punctele de încărcare pot fi utilizate cu carduri de încărcare obișnuite - iar angajații STILL pot beneficia chiar și de tarife speciale. Tarifarea se efectuează în conformitate cu "principiul utilizării loiale". Aceasta înseamnă că încărcarea se efectuează numai atunci când și atât timp cât este necesar, astfel încât punctele de încărcare să fie întotdeauna disponibile. "Vom observa îndeaproape modul în care este folosită noua noastră ofertă. Dacă se va dovedi un succes, avem opțiunea de a construi încă 24 de stații de încărcare în aceeași locație", conchide Stefan Sanny.