20.01.2023

A început competiția "Oscarurile Intralogisticii"

STILL nominalizat pentru runda finală a premiului IFOY AWARD cu două noi inovații

Hamburg, 20 ianuarie 2023 - În zilele de 27 și 28 martie, juriul internațional IFOY se va reuni la Zilele de testare IFOY, organizate la Test Camp Intralogistics din Dortmund, pentru a decide câștigătorii premiului IFOY din acest an. Furnizorul de intralogistică STILL, cu sediul la Hamburg, concurează pentru trofeele râvnite cu dispozitivul vertical de preluare a comenzilor PXV și cu transpaleta manuală EXH.

Ambele produse STILL GmbH au trecut cu succes de procesul de preselecție și au fost nominalizate pentru runda finală din martie. Preparatorul vertical de comenzi STILL PXV este un echipament deosebit de compact, care poate fi utilizat în mod foarte flexibil atât în depozitele cu culoar larg, cât și în cele cu culoar îngust. Înălțimea sa de ridicare de până la 14,5 metri este unică pe piață și poate fi operat foarte eficient datorită vitezelor mari de ridicare. În ceea ce privește ușurința de utilizare și confortul, noul PXV nou dezvoltat stabilește, de asemenea, noi standarde. Sistemele inteligente de asistență, cum ar fi sistemul STILL OptiSpeed pentru cele mai mari viteze de deplasare posibile, fără a compromite siguranța, sau sistemul Easy Touch, care reglează înălțimea de ridicare a comenzilor prin simpla apăsare a unui buton, sprijină foarte eficient operatorii în activitatea lor zilnică. Alte sisteme de asistență pentru o și mai mare siguranță și eficiență în operarea stivuitoarelor, disponibile în numeroase variante de echipare, fac din PXV alegerea perfectă pentru orice depozit.

Proiectare unică a timonei


Seria EXH 14-20 Plus, care a fost, de asemenea, nominalizată pentru runda finală a IFOY, poate stăpâni nenumărate provocări logistice: Transpaleta manuală este ideală, de exemplu, pentru transportul orizontal al mărfurilor, pentru livrări pe ultimul kilometru, pentru încărcarea și descărcarea camioanelor pe rampă sau pentru activități sporadice de preluare a comenzilor. Întreaga serie poate fi echipată fie cu baterii cu plumb-acid, fie cu baterii Li-Ion. Ceea ce iese în evidență mai presus de toate este designul unic al timonei. Butoanele deosebit de generoase permit o manevrare intuitivă de către orice operator, indiferent cât de mari sunt mâinile acestuia. Afișajul integrat permite operatorilor să urmărească toate datele relevante ale echipamentului, cum ar fi nivelul de încărcare a bateriei, orele de funcționare sau programul de conducere selectat. Fără exagerare, ecranul tactil disponibil opțional poate fi descris ca o revoluție în domeniul manevrării. Acesta construiește o punte de legătură între operarea smartphone-ului și operarea echipamentelor de depozit. Sau - pentru a o spune altfel: Cu ajutorul ecranului tactil, o metodă de operare familiară de zi cu zi este transferată fără probeme în lumea de lucru a intralogisticii.

Câștigătorii rămân secreți până la seara IFOY AWARD

"Anul acesta participăm din nou la IFOY AWARD cu noi dezvoltări foarte inovatoare. Aștept cu nerăbdare să văd cum juriul internațional de top va judeca candidaturile noastre", spune Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management. Cu toate acestea, managerul mărcii va trebui să aibă răbdare până când rezultatele vor deveni publice. Ca întotdeauna, câștigătorii concursului vor rămâne strict secreți până la seara propriu-zisă a IFOY AWARD.

Despre IFOY AWARD

Premiul IFOY AWARD (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year Award) este acordat anual ca premiu pentru performanțe deosebite în domeniul intralogisticii. Acesta este organizat de organizația IFOY și de un juriu internațional format din jurnaliști de renume din domeniul comerțului care reprezintă cele mai importante media de logistică de pe piețele respective. Potrivit IFOY, organizația evaluează candidaturile conform unor criterii transparente, în mod independent și pe baza expertizei profesionale. Premiul este menit să documenteze performanța și capacitatea de inovare a industriei intralogistice și își propune să contribuie la competitivitatea și imaginea publică a întregii industrii. Premiul IFOY este sponsorizat de Asociația pentru Manipularea Materialelor și Intralogistică din cadrul VDMA (Federația Germană de Inginerie) și se află sub patronajul Ministerului Federal German al Economiei și Protecției Climei.