Stivuitoare V

De la 1,6 până la 8,0 t totul este disponibil!

Economice şi puternice: Stivuitoarele V de la STILL. De la compact până la puternic, stivuitoarele diesel şi cu gaz carburant reprezintă utilajul potrivit pentru orice scop! Inovaţiile uşurează sarcina oricărui operator: Toate stivuitoarele V din seriile RX 70 sunt extrem de uşor de operat  - şi de condus!

Operator şi utilaj - un ansamblu perfect: STILL oferă condiţiile pentru manipularea confortabilă şi sigură a stivuitorului. Astfel, treptele, foarte largi, sunt foarte vizibile şi la coborâre – iar scaunele au fost modelate ergonomic, şi capitonate pentru a asigura protecţia spatelui. Aici intră în acţiune sistemul electronic inteligent Cockpit, care îi oferă operatorului posibilitatea de a se concentra nestingherit asupra sarcinilor de serviciu.

capacitate portanta maxima (kg)inaltime maxima de ridicare (mm)
pana la 8065 mmpana la 2000 kgpana la 7390 mmpana la 3500 kgpana la 7180 mmpana la 5000 kgpana la 8670 mmpana la 8000 kg
Gasiti-va echipamentul care se potriveste nevoilor Dumneavoastra!

Cautati echipamentul STILL perfect?

Utilizati consilierul nostru online si gasiti echipament nou, echipament rulat sau de inchiriat conform cerintelor Dumneavoastra.

E foarte simplu:

1. Definiti solicitarea
2. Selectati propuneri de echipamente(inclusiv comparatia de preturi intre utilaj rulat si utilaj de inchiriat)
3. Solicita consultanta

Vizitati consultantul STILL pentru utilaje Ascunde acest mesaj