Servicii de la STILL

Aceasta este tipic pentru STILL.

După multi ani de experiență în domeniu, știm cărui fapt ne datorăm succesul: Service-ului nostru!

Service-ul special, unic și flexibil, pe care STILL îl oferă este dedicat în întregime solicitarilor dumneavoastră.

Dumneavoastră decideți la care din serviciile noastre doriți să apelați: remedieri, întreținere, Full Service, verificare tehnică ISCIR, pregătirea operatorilor sau asigurări ale utilajelor.

STILL are o rețea de filiale în toată Europa, companii subsidiare, dealeri, ateliere sub contract și depozite cu peste 2000 de tehnicieni de service. Doar în Germania, 750 de autoateliere de service fac zilnic dovada relației strânse cu clienții noștri. Din acest motiv, service-ul STILL este apreciat în întreaga lume. De exemplu, sistemul nostru special de diagnosticare este pur și simplu de neîntrecut pentru lucrări de reparații.


STILLReport

STILLReport

STILLReport este un instrument unic care se evidenţiază pentru utilizatori printr-o transparenţă perfectă a flotei de echipamente.

STILLReport

Reparaţii

Reparaţii

STILL a elaborat un sistem unic de diagnoză (incluzând tehnologii brevetate de diagnoză), care permite simplificarea procedurii de verificare şi reducerea timpilor de detectare a defecţiunilor.

Reparaţii

Verificarea ISCIR (CNCIR)

ISCIR

Așa cum prevede legea, o dată ajunse la scadenţă, stivuitoarele şi transpaleţii trebuie inspectate riguros de către CNCIR şi reautorizate de ISCIR, pentru prevenirea accidentelor.

ISCIR

Întreţinere planificată

Întreţinere planificată

Fie că este vorba despre şasiu, motor sau instalaţia de ridicare - fiecare componentă mecanică sau electrică a unui stivuitor trebuie să funcţioneze perfect, nu numai pentru a asigura desfăşurarea activităţii fără probleme, dar şi pentru siguranţă la locul de muncă.

Întreţinere planificată

Full Service

Full Service

Încă o ofertă interesantă de la STILL: vă oferim contracte de Full Service speciale, cu condiții extrem de avantajoase.

Full Service

Instruire

Instruire

Un echipament profesional şi complex, aşa cum este un stivuitor, poate fi condus eficient doar de către un operator instruit corespunzător şi atestat de către ISCIR.

Instruire

Asigurarea utilajelor

Asigurarea utilajelor

Cu STILL nu aveţi surprize pe plan financiar în momentele în care au loc situaţii ieşite din comun. Asigurarea stivuitoarelor vă protejează financiar de neprevăzut. STILL vă protejează afacerea!

Asigurarea utilajelor