STILL MMS

Perfect pentru cerințe complexe.

Sistemul STILL  de gestionare al fluxului de materiale în depozit (MMS) este un sistem complet de gestiune al depozitului (WMS), pentru a controla și efectua individual fiecare mutare a materialului în depozit, inclusiv mărfurile primite, controlul depozitului și ridicarea comenzilor, precum și planificarea circuitului și expedierea. În aceste procese fiecare informație, cum ar fi informația despre transportatorul mărfii și informații despre articole ca numărul de lot, data expirării și numărul de serie și strategiile de depozitare respective, sunt luate în considerare pentru a asigura punctualitatea materialelor, conform cererii și pentru a utiliza într-un mod cât mai eficient spațiul din depozit. În afară de asta, sistemul permite administrarea spațiului liber și primirea anuală sau permanentă a stocului.

Avantaje generale als STILL MMS

  • Gestiunea stocurilor pe fiecare locaţie, cu documentare completă a tuturor mişcărilor de mărfuri, inclusiv suport pentru un inventar permanent.
  • Control eficient al deplasării mărfurilor pentru utilizarea optimă a spațiului de depozitare și capacităților de transport.
  • Alocarea stivuitoarelor, personalului și mijloacelor de transport în funcție de cerințe, pentru a optimiza circuitul materialelor.
  • Monitorizarea și supravegherea deplasărilor în depozit (mărfuri primite, ridicarea livrărilor, planificarea circuitului, expedieri, etc.) la standul central de control.
  • Mijloace elaborate de analiză și evaluare a stocurilor și mutării mărfurilor în depozit.
  • Arhitectură de sistem modernă pentru hardware și software, gata de actualizări și integrarea în sistemele pentru clienți deja existente.
  • Utilizare flexibilă a sistemelor pentru administrarea depozitului, transportul și/sau ridicarea comenzilor, ca soluții independente sau module ale MMS STILL.
  • Conexiune la sisteme de asistență a operatorului de la STILL și Automatizare STILL pentru utilizarea optimă a stivuitoarelor în depozit.
  • Hardware proiectat special pentru sarcină și stivuitor (de exemplu, pregătirea electrică și mecanică a terminalelor STILL, pentru imprimante și scanere).

Software MMS.i: Sistemul STILL de gestionare al depozitelor

Sistemul STILL de gestionare al depozitelor

Depozitați, controlați, optimizați cu STILL MMS...

Sistemul STILL de gestionare al depozitelor

Software MMS.i: Sistem de transport şi de coordonare al stivuitoarelor

Sistem de transport şi de coordonare al stivuitoarelor

Învață din experiență - controlul de transport MMS cu sistem de control al stivuitorului, cu autoînvăţare.

Sistem de transport şi de coordonare al stivuitoarelor

Sistem de informații MMS


Sistem de informații MMS

Transparență maximă - o privire asupra tuturor datelor relevante...

Sistem de informații MMS

Hardware MMS

Hardware MMS

De la Terminalul Tactil STILL la echipamentul wireless...

Hardware MMS

Arhitectură de sistem inteligentă

Arhitectură de sistem inteligentă

Mulțumită interfețelor standardizate, sistemele subordonate și supraordonate, cum ar fi sistemele ERP sau benzile rulante, rafturi mobile și alte componente hardware, de exemplu terminale, scannere sau imprimante mobile pot fi ușor integrate în MMS STILL.

Arhitectură de sistem inteligentă