Managementul flotei STILL şi aplicaţia FleetManager™ 4.x

În special la flotele medii şi mari de stivuitoare este întotdeauna important să aveţi controlul asupra fiecărui echipament. STILL poate să vă ajute cu un management pe termen lung al flotei Dvs. În urma unei analize vom identifica potenţialele de economisire şi vom crea un concept individual pentru optimizare şi pentru o disponibilitate maximă.

Aplicaţia FleetManager™ 4.x de la STILL vă asigură o imagine clară despre flota Dvs.. Veţi stabili autorizările de utilizare şi veţi obţine informații preţioase despre modul de utilizare al echipamentelor Dvs.

Managementul Flotei făcut de STILL

Managementul Flotei făcut de STILL

Managementul Flotei conceput de STILL este soluţia pentru a optimiza activitatea flotei Dvs. pe termen lung şi pentru a reduce costurile. Concentraţi-vă pe activitatea Dvs. principală, noi ne ocupăm de managementul flotei Dvs.

Managementul Flotei făcut de STILL

STILL FleetManager™ 4.x

STILL FleetManager™ 4.x

Cu aplicaţia FleetManager™ 4.x de la STILL, Dvs. decideţi drepturile de acces ale stivuitoriştilor la echipamentele existente, obţineţi rapoarte despre utilizarea utilajelor, despre accidente sau despre gradul de încărcare al utilajelor.

STILL FleetManager™ 4.x