Despre noi

Performanţele ridicate sunt o tradiţie în cadrul STILL

Ceea ce a pus în mişcare fondatorul companiei, Hans Still în 1920 cu o deosebită creativitate,  spirit antreprenorial şi calitate, s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai inovativi furnizori ai unei game largi de stivuitoare cu furcă, vehicule, remorc, cât şi cele mai moderne echipamente pentru operarea în depozit şi servicii ce privesc spre viitor.

În prezent avem 8000 angajaţi calificaţi în domeniile cercetare, dezvoltare, producţie, marketing şi service care sunt implicaţi în satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri din întreaga lume.

Cheia succesului companiei o reprezintă produsele de cea mai bună calitate, care oferă o gamă variată de oferte, de la oferte complete specifice domeniului de activitate pentru fabrici mici şi mari, până la programele de logistică operate pe calculator pentru managementul spaţiilor de depozitare şi al fluxului de materiale.


STILL Corporate VideoFilosofie

Filosofie

Ca punct de referinţă pentru operare de succes, colaborarea internă zilnică şi grija faţă de clienţi, idei şi resurse...

Filosofie

Istoric

Istoric

STILL a fost făcut cunoscut în întreaga lume şi a crescut în ultimii 90 de ani datorită modului de gândire şi a acţiunilor cu privire în perspectivă...

Istoric