10 ani de STILL RX70-20/35

Acum cu garanţie extinsă

Mai bun ca niciodată – noul RX 70-20/35.

Suntem convinşi – la aniversarea de 10 ani noul RX 70-20/35 a devenit mai bun. Să fiţi sigur de asta!

Profitaţi de promisiunea noastră - Vă oferim o garanţie extinsă cu 3 ani* pentru tot sistemul de acţionare.

Cel mai mic pret de intretinere - Doar 230 EURO pe an!*

Valabil până la 31.05.2018

Cererea de STILL RX 70 2,0 - 3,5 t cu garanţie extinsă

Consultantul dumneavoastră personal va fi în permanenţă la dispoziţia dumneavoastră.

Şi mai bun la aniversarea de 10 ani

Exact la aniversarea de 10 ani a RX 70-20/35, noul model continuă povestea de succes. Pe lângă un aspect nou, modern, noul RX 70-20/35 este un pachet atractiv cu multe îmbunătăţiri:

  • Performanţe îmbunătăţite: Utilizarea optimă a energiei hibride.
  • Acum şi cu capacitatea de 2 tone: cu centrul de greutate la 600.
  • Optimised driving characteristics: Extended wheel base for better driving stability.
  • Caracteristici optimizate de manevrabilitate: Ampatament de dimensiuni mai mari pentru o mai bună stabilitate la condus.
  • Noi interfeţe de comunicaţii: Radio cu USB şi comunicaţie Bluetooth mâini libere.


Campionul eficienţei 2017

De zece ani RX 70-20/35 este campionul eficienţei între stivuitoarele cu motor cu combustie internă. Cu un consum de combustibil de numai 2,5 litri pe ora de funcţionare, este stivuitorul cu cel mai mic consum şi cel mai prietenos cu mediul din clasa sa.

Tehnologia hibrid, împreună cu pompa reglabilă de deplasare care şi-a demonstrat performanţele, duc la reducerea considerabilă a consumului de combustibil. În plus, postul de operare reglabil individual şi caracteristicile de ridicare permit reglarea individuală a comportamentului stivuitorului, în funcţie de cerinţele condiţiilor particulare ale aplicaţiei. Inteligent, eficient şi prietenos cu mediul – acesta este RX 70.

RX 70 este construit perfect pentru manipularea rapidă şi agilă a mărfurilor, în condiţii de operare la exterior. Chiar şi condiţiile meteorologice cele mai defavorabile şi în schimbare nu reprezintă o problemă – operatorul este complet protejat în cabina spaţioasă a stivuitorului.

Puternic – în frunte de 10 ani

Cu capacitatea sa de încărcare de 2,0 până la 3,5 tone, RX 70-20/35 combină energia, precizia, energia, caracterul compact, siguranţa şi responsabilitatea de mediu într-un mod unic:

  • Acţionare diesel-electrică cu tehnologie hibrid: Combinaţia dintre un motor cu combustie şi un motor electric face ca RX 70 să fie numărul unu mondial din punctul de vedere al consumului, care este de numai 2,5l/oră (conform VDI 2198 nou). Pe lângă aceasta, combină puterea unui motor cu combustie internă cu sensibilitatea unui stivuitor electric. Rezultatul: puternic, precis şi, în acelaşi timp, eficient energetic.
  • Caracteristici de manevrabilitate deosebit de stabile: Centrul său de greutate foarte jos face ca stivuitorul să fie extrem de stabil şi sigur.
  • Vizibilitate excelentă: Câştigătorul testului ADAC s-a gândit la toate detaliile: ecran frontal ridicat, panou de comandă coborât, catarg care nu obstrucţionează vizibilitatea şi geamuri de mari dimensiuni pe elementul superior de protecţie.
  • Compact, agil şi puternic: Datorită contragreutăţii scurte, design-ului compact şi caracteristicilor de direcţie, RX 70 se deplasează rapid şi eficient – chiar şi în spaţii înguste.
  • Mod eficienţă Blue-Q: Economii de energie de până la 10 procente prin apăsarea unui buton.
Download Flyer - Campionul eficientei in 2016!

STILL 360° experience


Doriți să știți mai multe?
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Include: motor de acţionare, diferenţial şi planetare, ax motor, generator, invertor, transformator de curent şi modul de putere. Maxim 3.000 de ore de funcţionare. Valabil până la 31.05.2018