STILL Material Handling Romania SRL

Bolintin Deal, 23 Septembrie 2016 – STILL MOTOSTIVUITOARE SRL își schimbă denumirea firesc în STILL Material Handling Romania SRL.

Noul nume reflectă perfect varietatea de soluții personalizate de intralogistică pe care compania le oferă inca din 1920 in toata lumea si din anul 2008 in Romania, prin organizatia  sa directa.
In contextul unei economii dinamice, cu o creștere puternică in segmentele de retail, logistica si productie, solutiile inteligente de intralogistica au devenit o necesitate.

Ca toate marile companii industriale, care trec printr-o a patra revoluţie industrială, STILL se aliniaza noii revolutii industriale 4.0, care se refera in principal la digitalizarea unor activităţi importante în cadrul propriului nivel vertical al valorii dar si în relaţia cu partenerii la nivel orizontal din procesul  de aprovizionare.

Aditional, STILL îşi îmbunătăţeste portofoliul de produse introducând funcţionalităţi digitale şi servicii de date inovatoare. In martie 2016 STILL a lansat la targul de Logistica CEMAT, unicul echipament pe piata complet autonom:Igo Neo, utilizand tehnicile automatizarii si roboticii.

STILL continua investitia care vizeaza dezvoltarea de tehnologii digitale precum senzori sau dispozitive de conectare, software şi aplicaţii precum sisteme de prelucrare.Resursa umana deasemenea este supusa unui proces de formare si transformare corespunzator. Deasemenea, calitatea este obiectivul principal  pentru a creste increderea clientilor in produsele si serviciile STILL si pentru a le oferi in continuare cele mai ingenioase si simple solutii la costuri care reflecta calitatea premium.Oferim partenerilor nostri rezultatele cercetarilor realizate de-a lungul zecilor de ani, adaugam valoare proceselor si proiectelor partenerilor nostri.

Compania STLL păstrează valorile și principiile care i-au consacrat poziția în piață și i-au adus aprecierea partenerilor și continuă tradiția calității și procesul de îmbunătățire a produselor și serviciilor oferite în piața de profil. Noul nume, STILL Material Handling Romania SRL,  reflecta intreaga varietate de produse si servicii din portofoliul STILL in care investim continuu: inovatie, entuziasm, resurse.

Suntem nr. 1 in piata din Romania in ceea ce priveste cota de piata, calitatea si satisfactia  oferite partenerilor nostri aspecte care atrag dupa ele cresteri ale  cifrei de afaceri in mod constant.

Notificare schimbare nume companie STILL