Fleet Data Services

Stivuitoarele din teritoriu comunică cu noi.

STILL folosește  Fleet Data Services pentru a face un nou pas înspre transparență, flexibilitate și unicitate.Fleet Data Services reprezintă colectarea inteligentă, analiza și disponibilitatea online a vehiculelor și operatorilor lor. În timp ce STILL a început cu FleetManager și STILLReport ca produse distincte,  Fleet Data Services este o combinație a celor mai bune soluții software de la STILL: O caracteristică comună a tuturor acestor produse este faptul că sunt online și toate au o interfață ușor de folosit. Clientul accesează online datele vehiculului și poate astfel obține mai rapid cele mai noi informații. Produsele software FleetManager 4.x și STILLReport sunt componente a pachetului  Fleet Data Services.

FleetManager 4.x

FleetManager 4.x oferă clienților STILL o utilizare controlată a vehiculelor, administrarea și dezvoltarea operatorilor, precum și întreținere și gestionare.
Pentru a controla utilizarea individuală a vehiculelor, clientul poate stabili în prealabil cine are permisiunea să opereze vehiculul.

Detalii

STILLReport

Organizarea, analiza și optimizarea flotei de utilaje - aceasta oferă STILLReport. Acest software online de la STILL permite clientului să mențină o imagine de ansamblu rapidă și ușoară a întregii flote. STILLReport insumeaza 3 pași:organizarea, analiza si optimizarea.

Detalii

Aceste două produse sunt doar începutul. Pe acest fundament și alte produse Fleet Data Services se află deja în dezvoltare și vor fi disponibile în viitor. Domeniul produselor software și „comunicării” cu vehiculul este unul care va deveni și mai important pentru clienți noștri iar STILL întotdeauna planifică pentru viitor.